NIEUWE WEBSITE NODIG?

Volledig geoptimaliseerde websites die ook echt klanten opleveren

EEN NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN IS NIET MOEILIJK

Er zijn zat bedrijven die dit voor je kunnen doen. Een mooi design, een beetje tekst, gave foto’s en tada… Je nieuwe website is geboren. En wanneer je niet beter weet is dat ook prima. Maar dan heb je dus een digitaal visitekaartje. Is dat wat je wil? Prima, kies dan vooral de goedkoopste optie. Wij kunnen je in dat geval helaas niet helpen.

Maar… Wil jij een website die 24/7 voor jou aan het werk is en dagelijks nieuwe klanten en omzet oplevert? Dan zit je hier wel goed…

Om websites te bouwen met maximaal resultaat zijn 4 specialismen samengevoegd tot de Brêgebouwers. Dit zorgt pas echt voor knallende resultaten.

De website van jouw bedrijf vormt de brug tussen je aanbod en je nieuwe klanten. Om de beste bruggen te bouwen hebben we brêgebouwers opgericht. Een team van experts op hun vakgebied die samen bouwen aan jouw nieuwe website.

Top uitziend en goed werkende website gemaakt.
Strak design en duidelijk.
Dicky Vijver

Dicky Vijver Schilderwerken

super-seo-541

EEN MOOIE WEBSITE LEVERT JE NIETS OP, EEN FUNCTIONELE WEBSITE WEL

Hoe gekker hoe beter lijkt het soms wel. Video’s die direct beginnen te spelen als je op de website komt, muziekjes die spontaan uit je speakers knallen of beeldvullende pop ups direct in je snufferd, terwijl je nog niet eens iets hebt kunnen lezen…

Ja, we zien het in ons werk dagelijks. Sommige webbouwers doen er alles aan om bezoekers zo snel mogelijk van de mooie nieuwe website te jagen. Dat zal je bij ons dan ook niet tegen komen. Wij houden websites zo eenvoudig mogelijk.

Je bezoekers worden bij de hand genomen en van begin tot eind netjes begeleid naar hun eind doel. Zonder irritatie… Dat betekent niet dat een website niet mooi kan zijn, integendeel zelfs. Maar het gebruikersgemak staat voorop.

super-seo-541

ONE-PAGER VOORBEELD

MAATWERK VOORBEELD

JOUW NIEUWE WEBSITE?

7 REDENEN WAAROM JOUW WEBSITE NIET OP 1 STAAT IN GOOGLE

ONTDEK HET IN DEZE GRATIS PDF

COMPLETE WEBSITES VAN A TOT Z

Iedere website die je door ons laat bouwen wordt standaard geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Alle teksten worden voorzien van Copywriting en we zorgen voor een duidelijke klantenreis door je hele website.

De uiteindelijke prijs voor een website hangt af van een aantal factoren…

1. Zijn er professionele foto’s die we kunnen gebruiken? Zo niet, dan staat onze fotograaf voor je klaar.

2. Is er al een huisstijl met kleuren en lettertypen ontworpen? Zo niet, dan lost onze designer dat voor je op.

3. Zijn er al teksten voor de pagina’s? Zo niet, dan gaat onze copywriter direct voor je aan de slag.

4. Is er een huidige website en hoe is technische kant daarvan? Onze developer kijkt graag of alles technisch in orde is. De SEO-specialist hoe goed je gevonden wordt.

Om alles even goed op rijtje te zetten en een heldere offerte op te stellen nemen we graag even contact met je op. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op of plan zelf je afspraak in.

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT

Wij bouwen websites voor ondernemers en bedrijven die weten hoe belangrijk een goede website is voor hun bedrijf. Ze weten waar ze voor staan en hoe ze het verschil kunnen maken voor hun klanten. Met die duidelijke visie maken wij een plan van aanpak. Heb je dat nog niet duidelijk? Dan gaan we dat eerst samen met jouw en of je team uitwerken.

Je nieuwe website wordt een brug van A naar B. Het middel om jouw doelen te gaan bereiken en beter te gaan scoren dan je concurrenten.

Een mooie website is leuk om naar te kijken, een functionele en volledig geoptimaliseerde website van zorgt ervoor dat het leuk word om naar je bankrekening te kijken. Weten hoe we jouw website omtoveren tot een omzetmachine? Neem dan snel vrijblijvend contact op of kom langs. We laten je graag zien wat er mogelijk is.

Je krijgt een website die:

Zorgt dat klanten naar jouw zaak toekomen omdat jij als eerste naar voren komt als ze iets zoeken

Zorgt voor meer omzet, omdat je meer bezoekers krijgt. Op je website maar natuurlijk ook in je zaak.

Zorgt voor meer bekendheid. En dat zorgt weer voor mond-tot-mondreclame. Gratis en voor niks…

Zorgt er ook voor dat je minder aan advertenties hoeft uit te geven. Want ze vinden je zo immers ook.