Blogartikelen laten schrijven?

Wij zorgen dat die van jou wél gelezen worden...

Leest niemand je blogartikelen of heb je geen bezoekers op je website? Laat ons je teksten (her) schrijven...

Meer website bezoekers

Je krijgt meer verkeer uit Google

Krijg expert status

Je toont jouw kennis en expertise

Verhoog je omzet

Meer bezoekers is meer kansen

Meer naamsbekendheid

Waardoor men sneller
aan jou denkt

Goed voor je SEO

Alle belangrijke zoekwoorden komen aan bod

Geeft vertrouwen

Omdat jij precies vertelt wat
men graag wil weten

Onderscheidend vermogen

Zeker als je concurrentie
dit niet doet 

Persoonlijke band opbouwen

Mensen leren jou kennen
via je blog

Beantwoord vragen

En neem daarmee bezwaren
weg voor extra klanten

handleiding bloggen

Iedereen kan teksten en blogartikelen schrijven...

Maar niet iedereen zoekt uit waar die teksten nou echt over moeten gaan. Schrijf je over onderwerpen die niemand zoekt? Of liever over iets wat je klanten oplevert?


Toen ik jaren geleden begon als ondernemer schreef ik over van alles en nog wat. Hartstikke leuk om op die manier je creativiteit kwijt te kunnen. En je vult je website er mee op. Maar of het zin heeft? Het was zonde van mijn tijd.


Destijds runde ik een webshop en moest ik nog veel leren over SEO. Nu doen we hier niet anders en zijn we specialist op gebied van teksten schrijven.


Als je exact weet waar jouw doelgroep naar zoekt kun je veel rendabeler je blogartikelen laten schrijven. Je hebt er minder nodig om je doel te bereiken,  ze worden voorzien van de juiste zoekwoorden (SEO) en we zorgen dat ze je bezoeker aanzetten tot actie door gebruik te maken van copywriting.


Laat ons jouw Blogartikelen of teksten schrijven en zorg dat je website gaat scoren op in Google voor meer klanten en omzet.

Bestel een proefartikel

Wat anderen zeiden:

De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.

Frank - Beterelandschapsfoto

Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

Enrico - Psytraining

Jan is een echte professional op het gebied van SEO én ondernemerschap Hij weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken .

Jelmer - standard sport & health

Hoe werkt de Blogartikelen service?

seo proof web teksten

Strategie voor je blogartikelen bepalen

Wat is je doel met de tekst, welke zoekwoorden en onderwerpen zijn daarvoor nodig.  Dat brengen we samen in een content strategie. Hiermee voorkom je dat alle artikelen als los zand op je website staan en verbinden we alles met elkaar om je doel te bereiken en veel beter vindbaar te worden...

laat je blog artiklen schrijven door professionals

Voorkom de meest gemaakte fout bij bloggen

Zit je zelf vol goede ideeën en onderwerpen om over te bloggen? Dat is ook meteen de grootste valkuil...


Het wil namelijk niet zeggen dat dit de onderwerpen zijn waarop jouw klanten zoeken. Daarom checken we de onderwerpen altijd op het aantal maandelijkse zoekopdrachten om te zien of het rendabel is.


Zo verspil je geen geld aan nutteloze, teksten, blogartikelen en andere paginavulling...

blogartikelen inclusief plaatsing op je website

Plaatsen van de blogartikelen...

Heb je een Wordpress website? Dan plaatsen wij de blogartikelen gewoon voor je. Zo kunnen we exact de juiste SEO instellingen mee geven en voorzien van bijpassende (rechtenvrije) afbeeldingen.


Want al is het artikel nog zo goed, als het niet goed geplaatst wordt kan niemand het vinden en heb je er niets aan...


Geef je liever geen toegang tot je website? Ook geen probleem, we vertellen je exact hoe je het artikel moet plaatsen inclusief de titels en meta descriptie.

De finishing touch

Mooi al die blogartikelen op je website, maar wat doen ze eigenlijk? Dat krijg je ieder kwartaal netjes in een SEO rapportage. Hierin laten we je precies zien hoeveel (extra) bezoekers deze seo teksten je opleveren.

Of bel voor advies

Hoger scoren in Google? Superseo marketing regelt het voor je.

SEO Blogartikelen laten schrijven?

4 SEO blogartikelen per maand

Mega goed vindbaar in Google

€ 395,-
  • Voordeligste keuze

2 SEO blogartikelen per maand

Heel goed vindbaar in Google

€ 225,-
  • Meest gekozen

1 los SEO blogartikel of tekst 

Goed vindbaar in Google

€ 125,-
  • Wanneer het jou uitkomt
Na betaling (iDEAL) nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om je wensen voor het blogartikel(en) te bespreken. 

De blogartikelen worden indien je dat wil ook geplaatst op je website inclusief afbeeldingen. Zie FAQ voor verdere info

Eerst zien dan geloven? Bestel dan eenmalig een volwaardig proefartikel (c.a. 1500 woorden) niet voor 125 euro, maar slechts 75 euro. Klik op de knop hieronder om naar de betaalpagina te gaan (iDEAL). Na betaling nemen we contact met je op om je wensen voor het blogartikel te bespreken in de vorm van een vragenlijst... Ben je niet tevreden over het proefartikel? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Bestel een proef artikel voor maar € 75 (niet goed geld terug)

Vragen? Bekijk de F.A.Q.

F.A.Q. Blog Service

Hoeveel woorden bevatten de artikelen?

De prijzen zijn gebaseerd op blogartikelen van circa 1500 woorden. Bij veel bedrijven zijn de artikelen standaard 500 woorden. In veel gevallen is dat te weinig om een goede SEO tekst te schrijven. Daarom kiezen wij ervoor om uit te gaan van circa 1500 woorden.

Hoe zorgen jullie dat de artikelen ook echt gevonden worden?

Om een tekst goed te laten scoren in Google zijn koppen, tussenkoppen, goede alinea verdelingen en de juiste zoekwoorden nodig. Daarna moet je nog een goede titel, meta titel en met omschrijving meegeven. Wij nemen je dit volledig uit handen of geven je exact aan hoe je het artikel moet plaatsen op je website. Zo weet je zeker dat Google het artikel ook echt kan vinden en begrijpen.

Hoe werkt dat met die zoekwoorden?

We gaan met je in gesprek om te kijken wat je doet en aanbiedt op je website. Voor een los artikel kijken we naar het onderwerp en zoeken we daar de juiste zoekwoorden en zoektermen bij via onze SEO software. Neem je een pakket bij ons af dan maken we samen met jou een content strategie. Hierin werken we exact uit waarop jouw klanten zoeken en hoe jij daarop (beter) gevonden gaat worden.

Wat zijn de looptijden van de pakketten?

De pakketten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe werkt het met betalen?

De eerste keer dat je een pakket afneemt betaal je eenvoudig via iDEAL in onze webshop. Vervolgens wordt er maandelijks met automatische incasso gewerkt totdat je het abonnement opzegt.

Hoe zit het met de rechten (copyright)

De rechten van het artikel zijn bij levering van jou. Je mag het plaatsen waar je wilt. De afbeeldingen kun je zelf aanleveren of wij zoeken rechtenvrije afbeeldingen voor je uit.

Wat is het verschil tussen copyright en copywriting?

Copyright zijn de rechten over een afbeelding of tekst. Copywriting is een techniek waarbij je teksten schrijft die aanzetten tot actie.

Waarom zou ik blogartikelen nodig hebben?

Als je website bijna geen teksten bevat, is het voor Google erg moeilijk om te bepalen waar je website over gaat. Je hebt hierdoor ook veel minder zoekwoorden / zoekzinnen op je pagina. Je gaat dus veel meer bezoekers naar je website krijgen als je meer tekst op je website hebt. Dat moet dan wel nuttige tekst zijn die ook echt gevonden gaat worden. Daarvoor is deze service bedoeld.

Wie plaatst de blogartikelen op mijn website?

Dat doen wij voor je. Geef je ons liever geen toegang tot je website? Ook geen probleem. We geven je dan de seo titel en meta description mee zodat je het zelf kunt plaatsen.

Krijg ik ook afbeeldingen bij het blogartikel?

We voorzien je blogartikel van 2 á 3 gratis stockafbeeldingen. Deze zijn rechtenvrij en vrij te gebruiken. Het is wel aan te raden zelf afbeeldingen aan ons te leveren die we er bij kunnen plaatsten. Google houdt van unieke content, dat geldt ook voor afbeeldingen.