BLOGARTIKELEN LATEN SCHRIJVEN?

Wij zorgen dat die van jou wél gelezen worden

LEEST NIEMAND JE BLOGARTIKELEN OF HEB JE GEEN BEZOEKERS OP JE WEBSITE? LAAT ONS JE TEKSTEN (HER)SCHRIJVEN

MEER WEBSITE BEZOEKERS

Je krijgt meer verkeer uit google

KRIJG EXPERT STATUS

Je toont jouw kennis en expertise

VERHOOG JE OMZET

Meer bezoekers is meer kansen

MEER NAAMSBEKENDHEID

Waardoor men sneller
aan jou denkt

U

GOED VOOR JE SEO

Alle belangrijke zoekwoorden komen aan bod

GEEF VERTROUWEN

Omdat jij precies vertelt wat
men graag wil weten

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Zeker als je concurrentie
dit niet doet

PERSOONLIJKE BAND OPBOUWEN

Mensen leren jou kennen
via je blog

BEANTWOORD VRAGEN

En neem daarmee bezwaren
weg voor extra klanten

webshop beter vindbaar maken in Google.

IEDEREEN KAN TEKSTEN EN BLOGARTIKELEN SCHRIJVEN

Maar niet iedereen zoekt uit waar die teksten nou echt over moeten gaan. Schrijf je over onderwerpen die niemand zoekt? Of liever over iets wat je klanten oplevert? Toen ik jaren geleden begon als ondernemer schreef ik over van alles en nog wat. Hartstikke leuk om op die manier je creativiteit kwijt te kunnen. En je vult je website er mee op. Maar of het zin heeft? Het was zonde van mijn tijd. Destijds runde ik een webshop en moest ik nog veel leren over SEO. Nu doen we hier niet anders en zijn we specialist op gebied van teksten schrijven.

Als je exact weet waar jouw doelgroep naar zoekt kun je veel rendabeler je blogartikelen laten schrijven. Je hebt er minder nodig om je doel te bereiken,  ze worden voorzien van de juiste zoekwoorden (SEO) en we zorgen dat ze je bezoeker aanzetten tot actie door gebruik te maken van copywriting. Laat ons jouw Blogartikelen of teksten schrijven en zorg dat je website gaat scoren op in Google voor meer klanten en omzet. Wij schrijven je teksten zo, dat ze het brein van je lezer triggeren. Want alleen dan gaat deze over tot actie. Saaie of brave teksten? Vergeet het maar, die leveren geen omzet op. Ontdek hoe we dat voor jou doen…

Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

Enrico

Psytraining

super-seo-541

STRATEGIE VOOR JE BLOGARTIKELEN BEPALEN

Wat is je doel met de tekst, welke zoekwoorden en onderwerpen zijn daarvoor nodig.  Dat brengen we samen in een content strategie. Hiermee voorkom je dat alle artikelen als los zand op je website staan en verbinden we alles met elkaar om je doel te bereiken en veel beter vindbaar te worden…

super-seo-541

VOORKOM DE MEEST GEMAAKTE FOUT BIJ BLOGGEN

Zit je zelf vol goede ideeën en onderwerpen om over te bloggen? Dat is ook meteen de grootste valkuil. Het wil namelijk niet zeggen dat dit de onderwerpen zijn waarop jouw klanten zoeken. Daarom checken we de onderwerpen altijd op het aantal maandelijkse zoekopdrachten om te zien of het rendabel is.

Zo verspil je geen geld aan nutteloze, teksten, blogartikelen en andere paginavulling…

SEO hoeft niet altijd duur te zijn.

PLAATSEN VAN DE BLOGARTIKELEN

Heb je een WordPress website? Dan plaatsen wij de blogartikelen gewoon voor je. Zo kunnen we exact de juiste SEO instellingen mee geven en voorzien van bijpassende (rechtenvrije) afbeeldingen.

Want al is het artikel nog zo goed, als het niet goed geplaatst wordt kan niemand het vinden en heb je er niets aan.. Geef je liever geen toegang tot je website? Ook geen probleem, we vertellen je exact hoe je het artikel moet plaatsen inclusief de titels en meta descriptie.

SEO hoeft niet altijd duur te zijn.

DE FINISHING TOCUH

Mooi al die blogartikelen op je website, maar wat doen ze eigenlijk? Dat krijg je ieder kwartaal netjes in een SEO rapportage. Hierin laten we je precies zien hoeveel (extra) bezoekers deze seo teksten je opleveren.

F.A.Q. BLOG SERVICE

HOEVEEL WOORDEN BEVATTEN DE ARTIKELEN?

De prijzen zijn gebaseerd op blogartikelen van circa 1500 woorden. Bij veel bedrijven zijn de artikelen standaard 500 woorden. In veel gevallen is dat te weinig om een goede SEO tekst te schrijven. Daarom kiezen wij ervoor om uit te gaan van circa 1500 woorden.

HOE ZORGEN JULLIE DAT DE ARTIKELEN OOK ECHT GEVONDEN WORDEN?

Om een tekst goed te laten scoren in Google zijn koppen, tussenkoppen, goede alinea verdelingen en de juiste zoekwoorden nodig. Daarna moet je nog een goede titel, meta titel en met omschrijving meegeven. Wij nemen je dit volledig uit handen of geven je exact aan hoe je het artikel moet plaatsen op je website. Zo weet je zeker dat Google het artikel ook echt kan vinden en begrijpen.

HOE WERKT DAT MET DIE ZOEKWOORDEN?

We gaan met je in gesprek om te kijken wat je doet en aanbiedt op je website. Voor een los artikel kijken we naar het onderwerp en zoeken we daar de juiste zoekwoorden en zoektermen bij via onze SEO software. Neem je een pakket bij ons af dan maken we samen met jou een content strategie. Hierin werken we exact uit waarop jouw klanten zoeken en hoe jij daarop (beter) gevonden gaat worden.

WAT ZIJN DE LOOPTIJDEN VAN DE PAKKETTEN?

De pakketten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

WIE PLAATST DE BLOGARTIKELEN OP MIJN WESITE?

Dat doen wij voor je. Geef je ons liever geen toegang tot je website? Ook geen probleem. We geven je dan de seo titel en meta description mee zodat je het zelf kunt plaatsen.

HOE WERKT HET MET BETALEN?

Je betaalt bij ons vooruit. Na ontvangt van betaling gaan we direct voor je aan de slag.

HOE ZIT HET MET DE RECHTEN (COPYRIGHT)?

De rechten van het artikel zijn bij levering van jou. Je mag het plaatsen waar je wilt. De afbeeldingen kun je zelf aanleveren of wij zoeken rechtenvrije afbeeldingen voor je uit.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN COPYRIGHT EN COPYWRITING?

Copyright zijn de rechten over een afbeelding of tekst. Copywriting is een techniek waarbij je teksten schrijft die aanzetten tot actie.

WAAROM ZOU IK BLOGARTIKELEN NODIG HEBBEN?

Als je website bijna geen teksten bevat, is het voor Google erg moeilijk om te bepalen waar je website over gaat. Je hebt hierdoor ook veel minder zoekwoorden / zoekzinnen op je pagina. Je gaat dus veel meer bezoekers naar je website krijgen als je meer tekst op je website hebt. Dat moet dan wel nuttige tekst zijn die ook echt gevonden gaat worden. Daarvoor is deze service bedoeld.

KRIJG IK OOK AFBEELDINGEN BIJ HET BLOGARTIKEL?

We voorzien je blogartikel van 2 á 3 gratis stockafbeeldingen. Deze zijn rechtenvrij en vrij te gebruiken. Het is wel aan te raden zelf afbeeldingen aan ons te leveren die we er bij kunnen plaatsten. Google houdt van unieke content, dat geldt ook voor afbeeldingen.