BLOGS LATEN SCHRIJVEN?

met SEO-optimalisatie & Copywriting
voor Maximaal Rendement

BLOGS LATEN SCHRIJVEN? JOUW BLOG ALS DÉ BRON VOOR KLANTEN EN OMZET

MEER WEBSITE BEZOEKERS

Hoger in Google betekent (veel) meer bezoekers (klanten)

KRIJG EXPERT STATUS

Mensen kopen van Experts, niet van mooipraters

VERHOOG JE OMZET

Meer bezoekers is meer conversie

MEER NAAMSBEKENDHEID

Jouw bedrijf wordt ‘Top Of Mind’ en versterkt je marktaandeel

U

GOED VOOR JE SEO

Alle belangrijke zoekwoorden komen aan bod

GEEF VERTROUWEN

Jij vertelt precies wat jouw doelgroep wil weten

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Zeker als je concurrentie
dit niet doet

PERSOONLIJKE BAND OPBOUWEN

Mensen leren jou bedrijf kennen
via je zakelijke blog

BEANTWOORD VRAGEN

En neem daarmee bezwaren
weg voor extra klanten

webshop beter vindbaar maken in Google.

DE GEHEIMEN VAN EEN WINSTGEVENDE BLOG

Probeer je zelf te bloggen, maar worstel je met tijd? Je bent niet de enige. Consistentie is de sleutel tot succes in bloggen. Een enkele blogpost maakt weinig impact, maar met een reeks van sterke blogs trek je bezoekers aan alsof je een magneet in handen hebt. 

Merk je dat je blog nog niet de resultaten oplevert die je had gehoopt? Geen stress. Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Zelfs als je de tijd vindt om regelmatig te bloggen, is dat geen garantie dat je doelgroep je blogs ook daadwerkelijk vindt en leest. Daarvoor is meer nodig, namelijk: onze gouden combinatie van SEO en copywriting. Ontdek hoe we jouw blog omtoveren tot een SEO-krachtpatser en conversiekanon. 

JOUW BLOG ALS DÉ BRON VOOR KLANTEN EN OMZET

Blogs schrijven lijkt een fluitje van een cent, maar de realiteit is vaak anders. Het vereist een diepgaande kennis van SEO, keyword research en effectieve copywriting om je blog te transformeren in een krachtige marketingtool. Dat is waar wij in beeld komen. Als experts op deze gebieden maken we van jouw blog een onmisbaar element in je marketingstrategie.

Herken je dit? Je schrijft blogs over allerlei onderwerpen, puur om je website te vullen. Leuk voor je creativiteit, maar het levert je niets op. Ik heb die fout ook gemaakt toen ik net begon als ondernemer. Tijdverspilling. Nu zijn we specialisten in het schrijven van teksten die echt resultaat opleveren.

Het geheim? Weten waar je doelgroep naar zoekt. Met die kennis ga je veel efficiënter blogartikelen schrijven. Minder blogs, meer impact. We voorzien je artikelen van de juiste zoekwoorden en gebruiken copywriting technieken die je bezoekers aanzetten tot actie.

Het resultaat: je website scoort hoger in Google, trekt meer klanten aan en genereert meer omzet. Laat daarom ook blogs schrijven door onze professionele tekstschrijvers en zorg voor maximaal rendement op jouw investering.

webshop beter vindbaar maken in Google.

Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

Enrico

Psytraining

Uitleg van een taak

STRATEGIE VOOR JE BLOGARTIKELEN BEPALEN

 

Ben je klaar om zakelijk bloggen uit te besteden en naar het hoogste niveau te tillen? Wacht niet langer. Neem nu actie en laat ons je blog transformeren tot een SEO-geoptimaliseerde, conversie-gedreven machine. Met onze expertise in SEO en copywriting zorgen we ervoor dat je niet alleen meer bezoekers trekt, maar dat die bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden.

 • Verdubbel je websitebezoekers
 • Bouw een loyale klantenkring op
 • Genereer meer omzet dan ooit tevoren

Klik hieronder om een offerte aan te vragen of bel ons direct. Laten we samen jouw online succes een boost geven en ga bloggen uitbesteden.

 

  super-seo-541
  (SEO) Meer bezoekers

  WAAROM 90% VAN DE BLOGS FAALT

  De belangrijkste reden waarom 90% van de blogs faalt, is het gebrek aan een doordachte strategie. Veel ondernemers schrijven blogs zonder duidelijk doel, zonder SEO-optimalisatie en zonder aandacht voor conversie. Ze missen consistentie en richten zich niet op de juiste zoekwoorden.

  Hierdoor blijven de blogs ongelezen en leveren ze geen omzet op. Wij voorkomen dit door een uitgekiende contentstrategie te ontwikkelen die past bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. We gebruiken SEO en copywriting om niet alleen bezoekers naar je site te trekken, maar ze ook te converteren naar klanten. Met onze hulp wordt je blog een effectief onderdeel van je marketingmix. Dat is waarom bloggen uitbesteden aan SuperSEO wel rendement oplevert.

  SEO hoeft niet altijd duur te zijn.

  ZO WERKT BLOGGEN UITBESTEDEN

  Jouw eigen projectmanager start met een overleg om jouw doelen en doelgroep te begrijpen. Op basis hiervan voeren we een doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek uit. Dit onderzoek leidt tot een contentstrategie. Jij geeft input voor elk artikel, waarna wij het optimaliseren voor SEO en conversie.

  Wij plaatsen de blogs ook op je website. Het enige wat jij hoeft te doen, is al die nieuwe klanten helpen.

  SEO hoeft niet altijd duur te zijn.

  DIT LEVERT BLOGGEN JOU OP

  Mooi, al die blogartikelen op je website, maar wat doen ze eigenlijk? Dat krijg je periodiek netjes in een SEO-rapportage te zien. Hierin laten we je precies zien hoeveel (extra) bezoekers en omzet deze blogs jouw bedrijf opleveren.

  Sterker nog, met onze unieke software laten we zelfs zien welke bedrijven je blog bezoeken. Zo kun je pro-actief reageren en zelf contact met ze zoeken voor nog meer resultaat uit jouw blogs.

  AANTOONBAAR DE BESTE TEKSTEN

   De hoogste content score garandeert onze kwaliteit en de kans om op 1 in Google te komen.

  TREKT EXACT JOUW DOELGROEP AAN

  Onze unieke software onthult exact welke bedrijven jouw blogs bezoeken. 

  Monitoren en Bijsturen

  Monitoring en bijsturing van eerdere blogs voor maximaal resultaat

  Casestudy resultaat

  Ontdek hoe deze webshop van een handvol maandelijkse bezoekers steeg naar bijna 10.000 bezoekers per maand (in 10 maanden)

  Bekijk casestudy >

  F.A.Q. BLOGS LATEN SCHRIJVEN

  HOEVEEL WOORDEN BEVATTEN DE ARTIKELEN?

  Wij baseren onze tarieven op een prijs per woord. Waarom? Simpel! Vooraf is niet te voorspellen hoe lang een blog moet worden om het ‘beste’ artikel te zijn en dus bovenaan in Google te komen. Uiteraard weten we dat wel nadat we een contentstrategie hebben gemaakt.  Gemiddeld kun je rekenen op circa 1500 tot 2500 woorden per artikel.

  HOE ZORGEN JULLIE DAT DE ARTIKELEN OOK ECHT GEVONDEN WORDEN?

  Om een tekst goed te laten scoren in Google zijn koppen, tussenkoppen, goede alinea verdelingen en de juiste zoekwoorden nodig. Daarna moet je nog een goede titel, meta titel en met omschrijving meegeven. Wij nemen je dit volledig uit handen of geven je exact aan hoe je het artikel moet plaatsen op je website. Uiteraard kunnen wij het plaatsen ook voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat Google het artikel ook echt kan vinden en begrijpen.

  HOE WERKT DAT MET DIE ZOEKWOORDEN?

  We gaan met je in gesprek om te kijken wat je doet en aanbiedt op je website. Voor een los artikel kijken we naar het onderwerp en zoeken we daar de juiste zoekwoorden en zoektermen bij via onze SEO software. Neem je een pakket bij ons af dan maken we samen met jou een content strategie. Hierin werken we exact uit waarop jouw klanten zoeken en hoe jij daarop (beter) gevonden gaat worden.

  WAT ZIJN DE LOOPTIJDEN VAN DE PAKKETTEN?

  De pakketten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

  WIE PLAATST DE BLOGARTIKELEN OP MIJN WESITE?

  Dat doen wij voor je. Geef je ons liever geen toegang tot je website? Ook geen probleem. We geven je dan de seo titel en meta description mee zodat je het zelf kunt plaatsen. Ook vind je in het document exact welke headings en andere zaken je moet gebruiken bij het plaatsen.

  HOE SCHRIJF JE EEN BLOG?

  Een goed blogartikel is goed gestructureerd, bevat relevante en waardevolle informatie, en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het begint met grondig onderzoek naar het onderwerp en de doelgroep. De titel moet pakkend zijn en de inleiding moet de lezer vastgrijpen. Gebruik tussenkopjes, bullet points en korte alinea’s voor leesbaarheid. Integreer relevante zoekwoorden op een natuurlijke manier voor SEO. Sluit af met een sterke conclusie en een call-to-action.

  Wij gaan verder dan dat. We combineren SEO-expertise met diepgaand doelgroeponderzoek en effectieve copywriting. Zo transformeren we jouw blog in een conversie-gedreven machine die precies jouw doelgroep aantrekt.

  Kijk voor een stap-voor-stap uitleg deze handleiding: ‘Hoe schrijf je een goed blogartikel

  HOE WERKT HET MET BETALEN?

  Je betaalt bij ons vooruit. Na ontvangt van betaling gaan we direct voor je aan de slag. Dit kan via bankoverschrijving of iDEAL.

  HOE ZIT HET MET DE RECHTEN (COPYRIGHT)?

  De rechten van het artikel zijn bij levering en ontvangst van betaling van jou. Je mag het plaatsen waar je wilt. De afbeeldingen kun je zelf aanleveren of wij zoeken rechtenvrije afbeeldingen voor je uit. Eventueel komt onze fotograaf langs om een mooie fotoshoot bij je bedrijf te doen. Zo zorg je voor extra betrouwbaarheid, uitstraling en unieke content.

  WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN COPYRIGHT EN COPYWRITING?

  Copyright zijn de rechten over een afbeelding of tekst. Copywriting is een techniek waarbij je teksten schrijft die aanzetten tot actie.

  WAAROM ZOU IK BLOGARTIKELEN NODIG HEBBEN?

  Als je website bijna geen teksten bevat, is het voor Google erg moeilijk om te bepalen waar je website over gaat. Je hebt hierdoor ook veel minder zoekwoorden / zoekzinnen op je pagina. Je gaat dus veel meer bezoekers naar je website krijgen als je meer tekst op je website hebt. Dat moet dan wel nuttige tekst zijn die ook echt gevonden gaat worden. Daarvoor is deze service bedoeld.

  KRIJG IK OOK AFBEELDINGEN BIJ HET BLOGARTIKEL?

  We voorzien je blogartikel van enkele gratis stockafbeeldingen. Deze zijn rechtenvrij en vrij te gebruiken. Het is wel aan te raden zelf afbeeldingen aan ons te leveren die we erbij kunnen plaatsten. Google houdt van unieke content, dat geldt ook voor afbeeldingen. Indien gewenst sturen we onze fotograaf bij je langs voor een professionele fotoshoot van jouw en je bedrijf.

  WAT IS EEN BLOG EIGENLIJK?

  Een blog is een online platform waarop regelmatig nieuwe artikelen of posts worden gepubliceerd. Deze artikelen kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen en zijn vaak informatief, educatief of entertainend van aard. Blogs worden gebruikt om kennis te delen, meningen te uiten, of om een bepaalde doelgroep aan te spreken. Ze zijn ook een krachtig middel voor SEO en contentmarketing, omdat ze helpen om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines en om een relatie op te bouwen met lezers of klanten.