SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Zorg dat socials vóór jou gaan werken

SOCIAL MEDIA BEHEER UITBESTEDEN

 • 13,7 miljoen Nederlanders gebruiken Sociale Media, dus ook jouw doelgroep.
 • 40% van (kleine) bedrijven adverteert op sociale mediakanalen.
 • 57% van de mensen geeft aan bij voorkeur via social media contact met een bedrijf te hebben bij vragen of klachten.
 • Gebruik van Social Media is veel goedkoper dan traditionele mediakanalen.

Maar dan moet je wel een goede strategie hebben! De meeste bedrijven posten maar iets zonder daarbij na te denken. Ze hebben geen idee wat de doelgroep wil zien en slaan de plank volledig mis. Met de conclusie dat social media niet voor ze werkt.

Wij bewijzen je graag het tegendeel! Social Media werkt, ook voor jouw bedrijf…

INSTAGRAM FEEDS VAN ONZE KLANTEN

SUPERSEO MARKETING

FLOTIDAK DAKDEKKERS

RUNNER MEUBELEN

ZO HELPT SOCIAL MEDIA BEHEER ONZE KLANTEN, HERKENBAAR?

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Tijd is kostbaar en social media beheer kan veel tijd in beslag nemen. Je wilt wel posten, maar het komt er niet van. Daarom is het uitbesteden van social media een slimme zet.

Wij zorgen voor een doordachte contentstrategie en -kalender, zodat je altijd zichtbaar bent en inspeelt op relevante trends, seizoenen en gebeurtenissen. Bovendien heb je misschien niet de vaardigheden om pakkende en effectieve posts te creëren. Een post moet meer zijn dan zomaar een bericht; het moet een duidelijke call-to-action hebben en waarde toevoegen voor je doelgroep.

Daarnaast is het cruciaal om met een sterke afbeelding de aandacht te trekken voordat je bericht überhaupt wordt gelezen. Dat is waar onze expertise van pas komt. Door het uit te besteden, kun jij je focussen op wat je het beste doet: je bedrijf runnen.

Extra Service: Bedrijfsfotografie op Locatie

Echt indruk maken met je social media content? Dan sturen we onze fotograaf om jouw bedrijf perfect in beeld te brengen. Vraag een offerte aan of plan een korte online kennismaking en ontdek jouw mogelijkheden.

Social media uitbesteden.

WACHT NIET LANGER!

Iedere dag dat je niets post op social media loop je potentiële klanten én omzet mis. Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij dat social media ook voor jouw bedrijf succesvol toegepast wordt…

Je weet niet wat je nu weer moet plaatsen? Herkenbaar, dat hebben de meeste bedrijven namelijk. Het is altijd lastig over jezelf te vertellen. Vaak ga je dan maar weer iets proberen te verkopen, maar daar zitten je volgers niet op te wachten….

Informatie rationeert, emotie activeert. Mensen willen vermaakt worden op social media, het mag dus leuk zijn! Steeds iets proberen te verkopen zal niet werken. Hoe je van volgers ook echt klanten maakt? Laat dat maar aan ons over…

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber


  Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij

 • Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius


  Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard

 • Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert
Hoe vaak moet je posten op social media?

Het is belangrijk om consistent te zijn met je social media posts. Idealiter zou je minstens één keer per dag moeten posten op platforms zoals Facebook en Instagram. Twitter vereist meer frequentie, met 3-5 tweets per dag. LinkedIn en Pinterest hebben minder frequentie nodig, met 2-5 posts per week. Onthoud dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Hoeveel kost social media uitbesteden?

Bij SuperSEO, bieden we verschillende pakketten aan voor social media beheer. Onze prijzen variëren afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf. Het basispakket begint bij €199 per maand, terwijl het uitgebreide pakket gemiddeld rond €399 per maand zit. Elk pakket is ontworpen om aan de unieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen en omvat diensten zoals content creatie, blogartikelen en rapportage.
Adverteren op social media en Google (SEA) behoort ook tot de mogelijkheden.

Welke resultaten kan ik verwachten op korte en lange termijn?

Het mooie van Social Media is dat het direct werkt. Heb je nog geen volgers? Dan moeten we dit eerst gaan opbouwen. Hiervoor zijn verschillende strategieën mogelijk. Op de korte termijn krijg je dus direct meer interactie met je doelgroep. Die leidt op langere termijn naar door jou gewenste acties zoals aankopen, aanmeldingen of andere conversies.

Welke kanalen beheren jullie voor mij?

Ga je social media uitbesteden? Dan beheren wij de volgende kanalen voor je (wanneer ze relevant zijn): LinkedIn, Facebook, Instagram, X (Twitter), Pinterest, WhatsApp. Daarnaast nemen we ook je Google Bedrijfsprofiel mee zodat je lokaal beter gevonden wordt in Google.

Moet ik inlogggevens delen met jullie?

Weest gerust, we hebben geen inloggegevens van je nodig. Via onze speciale software kun je zelf jouw account(s) koppelen zodat wij ze kunnen beheren. Je blijft zelf altijd de controle houden over je accounts. 

wanneer posten op social media (2023)

Het is belangrijk om te weten dat de beste tijd om te posten op social media kan variëren afhankelijk van het platform en uw doelgroep. Over het algemeen is het echter aan te raden om te posten tijdens de piekuren van uw doelgroep. Dit kan ’s ochtends zijn wanneer mensen hun dag beginnen, of ’s avonds wanneer ze ontspannen. Het vermijden van posten tijdens de daluren, zoals midden op de dag, kan ook nuttig zijn. 

Platform Beste Dag(en) Beste Tijden (bron: Coosto)
Instagram Zondag Zondag 15u, Dinsdag 19u, Zaterdag 20-22u
Facebook Dinsdag Zaterdag 8u, Maandag 8-17u
Twitter Woensdag Dinsdag 16u, Zondag 13-15u, Maandag 14u, Woensdag 15u
LinkedIn Dinsdag, Donderdag Donderdag 15u, Vrijdag 9-11u
YouTube Dinsdag Vrijdag 10u, Dinsdag 15-17u
Pinterest Donderdag Vrijdag 8u, Maandag 8-14u

Uiteraard gaan we de eerste maanden volop data verzamelen om te ontdekken wanneer jouw doelgroep(en) online is en de meeste interactie oplevert.