B2B
LEADGENERATIE

B2B SEO Agency Gespecialiseerd in Tech en SaaS-bedrijven

B2B LEADGENERATIE VOOR GRIP OP BEDRIJFSGROEI

Leadgeneratie uitbesteden? Streef jij naar meer grip op bedrijfsgroei? B2B leadgeneratie is de oplossing. Naast meer bezoekers uit marketing of B2B SEO, krijgt jouw bedrijf hiermee meer leads. Dit zorgt voor:

 • Maximaal rendement uit jouw seo-traject of andere marketingmethodes.
 • Een constante stroom aan prospects.
 • Opgewarmde leads die klaar zijn om te kopen.

Niet voor niets is dit standaard onderdeel van ons complete pakket. Meer bezoekers is mooi, maar meer leads is de ware kracht van een succesvol traject.

Vraag een kosteloze video-audit van je website aan en we laten direct zien wat er mogelijk is om van bezoekers leads te maken >

Telefoon gesprek
Werk

LEADS GENEREREN, ZONDER GEDOE

Leads genereren is vaak tijdrovend en arbeidsintensief. Zeker wanneer je zelf geen marketing- en salesafdeling hebt, is lead generatie geen onderdeel van de marketingmix. 

Met onze aanpak neemt SuperSEO je al het voorbereidende werk uit handen. Je krijgt opgewarmde leads die er zelf voor kiezen om met jou in contact te komen. Ze hebben verregaande interesse in de door jou geboden oplossing en vormen een directe sales opportunity.

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

110% MEER BEZOEKERS
91% MEER BEZOEKERS
517% MEER BEZOEKERS

LEADIDENTIFICATIE: DEZE BEDRIJVEN BEZOEKEN JOUW WEBSITE

Met geavanceerde leadidentificatie-software maken we het onzichtbare zichtbaar. Alles wat je in GA4 niet ziet, zien wij wel. SuperSEO identificeert niet alleen welke bedrijven je site bezoeken, maar ook hun interesse in specifieke diensten of producten. Dit inzicht is cruciaal en transformeert passieve (anonieme) bezoekers in potentiële klanten.

Dé voordelen van SuperSEO B2B-leadgeneratie:

1. Gerichte Marketinginspanningen:

Je ziet precies welke bedrijven jouw website bezoeken. Hierdoor kun je jouw marketingactiviteiten richten op exact de juiste bedrijven en personen die al interesse in jouw bedrijf hebben getoond.

2. Verbeterde Sales Efficiëntie:

Laat je medewerkers contact opnemen met partijen die hebben aangegeven dat ze graag meer willen weten over je product of dienst. Hiermee bespaar je kostbare tijd en maximaliseer je het resultaat. Wij doen al het voorwerk en zorgen voor opgewarmde leads.

3. Inzicht in Klantgedrag:

Leadidentificatie biedt waardevolle inzichten in het gedrag en de voorkeuren van potentiële klanten. Hierop kun je jouw aanbod en communicatie afstemmen voor een perfect aansluitend aanbod.

4. Verhoging van de Conversieratio:

Zie wat je bezoekers doen op je website en pas je website daarop direct en geautomatiseerd aan met personalisatie voor hogere conversie.

5. Efficiënte Leadnurturing:

Niet iedereen wil direct klant worden. Met gedetailleerde informatie over de interesses van leads kun je gerichte follow-up campagnes opzetten die resulteren in effectievere leadnurturing.

6. Concurrentievoordeel:

Jij weet exact wie je website bezoeken en waarnaar ze zoeken. Deze data geeft je een flink concurrentievoordeel wat je direct kunt benutten.

7. Betere ROI op Marketinguitgaven:

Door je inspanningen te concentreren op leads die al interesse hebben getoond, verhoog je de ROI van je marketinguitgaven.

8. Lange-termijn Klantrelaties:

Het identificeren van leads en het afstemmen van je aanbod op hun specifieke behoeften draagt bij aan het opbouwen van duurzame klantrelaties.

Fotoshoot foto

OPGEWARMDE LEADS: DEZE BEDRIJVEN HEBBEN INTERESSE IN JOUW AANBOD

Is een bedrijf geïnteresseerd en geïdentificeerd? Dan is leadnurturing cruciaal om uiteindelijk tot een sale te leiden. In ruim 80% van de gevallen is er meer nodig dan een eerste ontmoeting. We creëren waardevolle content voor jouw kanaal, maken connecties met de ideale doelgroep en zetten we de eerste stappen naar echte verkoopkansen. Het resultaat? Warme leads, klaar voor jou om te converteren.

Niet iedereen heeft de tijd of inspiratie om de socialmediakanalen van content te voorzien. Wil je jouw social media beheer uitbesteden? Dan nemen we het hele proces graag voor je uit handen. 

leadgeneratie B2B

LEADOPVOLGING: VAN INTERESSE
NAAR AFSPRAAK

Samen met jou bepalen we welke leads interessant zijn om op te volgen. We starten het proces en zorgen voor gepersonaliseerde content die exact aansluit bij de behoefte van de lead. We weten immers exact welke pagina’s ze hebben bezocht. 

Zo maximaliseren we de kans op succes. Je kunt meelezen in alle gesprekken die we voor je voeren. En is de lead klaar om opgevolgd te worden? Dan ontvang je naast de contactinformatie ook een gespreksverslag. Zo weet je exact wat er al met de lead besproken is en kun je meteen inhaken op de waarde die je toevoegt of het probleem dat je voor ze oplost.

leadgeneratie B2B
Hand met klant

WAAROM KIEZEN VOOR SUPERSEO’S B2B LEADGENERATIE SERVICE?

 • B2B Leadgeneratie: Profiteer van opgewarmde leads en maximaal resultaat uit je marketingcampagnes of SEO.
 • Leadidentificatie: Onze software onthult wie je website bezoekt en hun interesses, waardoor elke lead een bekend profiel krijgt.
 • Leadopvolging: Wij nemen het voorbereidende werk uit handen, zodat je direct aan de slag kunt met gekwalificeerde prospects.
 • Leadnurtering: We houden je leads warm en klaar voor conversie.

START OOK MET B2B LEADGENERATIE

Met de marketingdiensten en B2B leadgeneratie van Super SEO neem je niet alleen de controle over jouw groei, maar optimaliseer je ook het proces van leadnurturing en leadopvolging. Geen tijd meer verspillen aan koude leads of ongerichte marketinginspanningen. Met deze aanpak richt jij je uitsluitend op leads met een hoge conversiekans.

Maximaliseer je resultaat met SuperSEO Exclusief. Combineer onze drie stappen – meer bezoekers (SEO), B2B leadgeneratie, en ROI-optimalisatie – voor het ultieme succes. Boek een strategiegesprek om te ontdekken hoe dit traject jouw bedrijf gaat transformeren.

Klantgesprek leadgeneratie

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius


  Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert


  Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek

 • Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij


  Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber


  Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg

 • Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma