RETURN ON INVESTMENT (ROI)

B2B SEO Agency Gespecialiseerd in Tech en SaaS-bedrijven

MAXIMALISEER RENDEMENT MET SLIMME ROI EN CONVERSIEOPTIMALISATIE

Meer bezoekers en leads zijn pas het begin. Echt succes meet en behaal  je met de Return on Investment (ROI) Daarom richten we ons in deze fase of traject volledig op het omzetten van acties in tastbaar financieel succes. 

ROI kan altijd beter. Ontdek op deze pagina hoe je met onze hulp elke marketingeuro maximaal gaat benutten. Bijvoorbeeld door veel meer waarde te halen uit het verkeer en de leads die je al hebt. Zelfs zonder extra advertentiebudget of campagnes.

ROI IS DE KERS OP DE TAART

ROI verbetert wat je al hebt. Het is de sleutel tot duurzame groei en een competitief voordeel. Iedere marketingeuro telt. Daarom zorgt SuperSEO ervoor dat jouw investeringen niet alleen renderen, maar zich vermenigvuldigen. Wij finetunen je campagnes en optimaliseren je klantreis. Op deze manier draagt iedere bezoeker en lead maximaal bij aan jouw winstgevendheid en marktaandeel.

Wil je zien hoe dit proces in jouw bedrijf gaat werken? Plan een Strategiegesprek met de eigenaar van SuperSEO en ontdek alle mogelijkheden.

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

91% MEER BEZOEKERS

517% MEER BEZOEKERS

ANALYSE EN OPTIMALISATIE VOOR MAXIMALE ROI

Vraag jij je af waarom je marketinginspanningen niet de gewenste resultaten opleveren? Wij laten je zien hoe je elke campagne optimaliseert voor maximale winst. Het draait allemaal om het analyseren en optimaliseren van elke stap in je klantreis. Hier bij SuperSEO nemen we dat serieus, want jouw succes is ons succes.

Analyse van Campagnes:

We starten met een grondige analyse van je huidige pagina’s en marketingcampagnes. Zo weet je precies welke campagnes het meeste rendement opleveren. Moet jij het marketingbudget verantwoorden aan stakeholders? Wij geven je de exacte de cijfers en informatie die je nodig hebt.

Optimalisatie van de Klantreis:

Elke interactie met je klant is een kans om te optimaliseren. Onze specialisten duiken in de data om te ontdekken waar je kansen laat liggen en waar je het conversieproces kunt versnellen of verbeteren. Dit omvat alles van de eerste klik tot de uiteindelijke conversie.

A/B-Testing:

Met A/B-testing experimenteren we met verschillende versies van je webpagina’s, advertenties en e-mails om te bepalen wat het beste werkt. Dit is geen gokwerk. Het is een strategie gedreven door data om de effectiviteit van je marketing te maximaliseren.

Gebruikersfeedback en -tests:

Jouw klanten vertellen ons wat werkt en wat niet. We zetten gebruikersonderzoeken, onze tools en hun klantfeedback in om rechtstreeks van je doelgroep te leren. Deze inzichten zijn goud waard voor het verfijnen van je aanbod en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Automatisering en Personalisatie:

Automatisering is de sleutel tot efficiëntie. Het is van groot belang dat je de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon stuurt. Onze tools voor marketingautomatisering en (-)personalisatie doen dit voor je. Dit verhoogt de betrokkenheid bij jouw merk en de conversieratio.

Gedragssegmentatie:

We segmenteren je website bezoekers op basis van hun gedrag. Hierdoor wordt het mogelijk om gepersonaliseerde content en aanbiedingen aan te bieden die precies aansluiten bij hun behoeften. Dit maximaliseert de kans op conversie.

Heatmaps en Clickmaps:

Met heatmaps en clickmaps laten we precies zien waar je bezoekers op je website klikken en waar ze afhaken. Zo ontdek je tot op detail waar jouw website geoptimaliseerd kan worden. Dit verbetert de gebruikerservaring en daarmee je omzet.

Met moderne én bewezen technologieën en tools aan je zijde, zetten we marketinginspanningen om in meetbare, winstgevende resultaten. Wil je weten welke tools het beste bij jouw bedrijf passen? Boek dan een vrijblijvend consult en ontdek hoe SuperSEO je helpt om de kracht van technologie te benutten voor maximale ROI.

VRAAG HIER DIRECT EEN OFFERTE AAN

VAN LEAD NAAR LOYALE KLANT IN 5 STAPPEN

Bij SuperSEO geloven we in een gestructureerde aanpak die elke stap in het proces optimaliseert. Laten we een praktijkcase doornemen om te laten zien hoe dit werkt.

STAP 1: LEADGENERATIE EN IDENTIFICATIE

Jouw groei begint met het aantrekken van kwalitatieve leads via gerichte marketingcampagnes en SEO. Met onze geavanceerde leadidentificatie-software ontdekken we welke bedrijven jouw website bezoeken en hun specifieke interesses.

STAP 2: LEADNURTURING

Niet elke lead is al klaar om te converteren. Daarom ontwikkelen we gepersonaliseerde scenario’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van je leads. Denk hierbij aan het sturen van gerichte e-mails, gerichte blogcontent en relevante aanbiedingen. Dit doen we met name via LinkedIn. Hier liggen namelijk de meeste kansen voor B2B marketing.

STAP 3: LEADOPVOLGING

Zodra een lead voldoende is opgewarmd, regelt SuperSEO een naadloze overdracht aan jou of je sales team. Ook geven we je bijzondere inzichten mee, zoals zijn interacties met jouw content. Welke blogberichten heeft hij gelezen en waar lijkt hij op gefocust? Wat is er tijdens de gesprekken al aan bod gekomen? Zo voer je gerichte, effectieve verkoopgesprekken. Straight to the point en productief, daar houden we van.

STAP 4: CONVERSIE

Met al deze verzamelde inzichten, helpen we jouw team de lead om te zetten tot klant. We gebruiken data-analyse en A/B-testen om de effectiefste methoden te identificeren en in te zetten. Daarmee realiseren we de groei die jij zoekt.

STAP 5: KLANTBEHOUD EN UPSELL

Het werk stopt niet bij de eerste verkoop. Door “continue nurturing” en klantbeheer, zorgen we voor langdurige relaties en benutten we upsell-mogelijkheden. Tevreden klanten worden loyale klanten die zorgen voor herhaalde inkomsten en aanbevelingen.

Wist je dat het volgens statistieken 400% makkelijker is om te verdienen aan een bestaande klant, dan aan een nieuwe klant? Vergeet daarom nooit je huidige klantrelaties op nummer 1 te zetten.

Deze complete aanpak zorgt ervoor dat elke lead het potentieel heeft om een waardevolle klant te worden. Het resultaat? Meer conversies, hogere klanttevredenheid en een sterkere ROI. Wil je zien hoe dit proces in jouw bedrijf kan werken? Boek dan een kennismaking met SuperSEO en ontdek alle mogelijkheden.

EEN STERKE ROI EN HOGE CONVERSIERATIO’S IS SLECHTS HET BEGIN

Het kan altijd beter! Om langdurig succes te waarborgen, is het van belang om continu te testen, te leren en te optimaliseren. Bij SuperSEO zetten we in op strategieën die niet alleen kortetermijnwinst opleveren, maar ook bijdragen aan duurzame groei van jouw bedrijf.

Strategische Partnerschappen: Samenwerken met ons als partner zal je bedrijf naar een hoger niveau tillen. SuperSEO heeft de technologie- en servicepartners die hierbij nodig zijn. Zo helpen we je om jouw bedrijfsgroei op een efficiënte manier te realiseren.

Met deze langetermijnstrategieën zorgen we ervoor dat je bedrijf niet alleen groeit, maar ook succesvol blijft in een voortdurend veranderende markt. Wil je meer weten over hoe SuperSEO je helpt met duurzame groei? Boek een afspraak en we laten je zien wat er mogelijk is. Direct een offerte aanvragen? Dat doe je hier >

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij


  Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard

 • Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert


  Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber


  Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius

 • Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg