arrow_drop_up arrow_drop_down
teksten die niemand kan vinden worden ook niet gelezen.

SEO teksten of Blogartikelen laten schrijven?

Prettig leesbaar en supergoed vindbaar door SEO Copywriting

Bekijk tarieven


De missie van Google is om altijd het beste resultaat bovenaan te tonen. Naast je tekst zijn er nog meer factoren. Maar tekst is toch wel de belangrijkste. Wij zorgen dat jouw tekst de beste wordt. En dat laten we je zien met onze Content score. Daarmee bewijzen we dat jouw tekst beter is dan die van je concurrenten. Want alleen dan ga je hoger scoren in Google.

Hoogste Content score

We laten zien dat jouw artikel beter is dan de rest.

Incl. Unieke Afbeeldingen

Infographic of bijpassende afbeeldingen opgemaakt in jouw huisstijl

Na 6 weken een controle

Doet het artikel al wat het moet doen? We checken het voor je.

Content Score? Bewezen Kwaliteit...

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom laten we je zien wat jouw concurrenten op hun website hebben staan. Maar natuurlijk ook dat jouw artikel nog hoger scoort. Met de Content Score kun je zien of de tekst voldoet aan de behoefte van de zoekopdracht. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. Want wat heb je aan een tekst die niemand kan vinden en dus niet wordt gelezen?
Met copywriting voorkom je slaapverwekkende teksten.

Slaap kindje slaap...

Saaie teksten zorgen dat je bezoekers in slaap vallen. En dus heel snel weer weg gaan. Als ik jou face to face spreek over je bedrijf, bestook je me dan ook met saaie informatie?


Of komt je passie naar boven en vertel je me vol overtuiging wat voor geweldigs je allemaal doet? Dan wil je toch ook dat je teksten dat doen?


Met Copywriting maken we je teksten niet alleen veel prettiger leesbaar, maar zorgen we ook dat je lezer actie onderneemt zoals, iets kopen of lead worden.

Bekijk onze werkwijze
Hoger scoren in Google? Superseo marketing regelt het voor je.

Voor wie schrijven wij?

 Zoals je misschien al had ontdekt, we zijn geen traditioneel tekstbureau. Je kunt bij ons niet kiezen uit 6 taalniveaus voor je teksten. We gebruiken een losse schrijfstijl met een beetje humor waar dat past. 

 

We schrijven teksten voor bedrijven die willen dat hun website bovenaan in Google komt. In welke branche je ook zit. Wil je een tekst die verkoopt? Dan schrijven we een salespage. Je expertise tonen over een bepaald onderwerp? Dan schrijven we blogartikelen. Andere wensen? In overleg is (bijna) alles mogelijk.


Geen idee waar je tekst over moet gaan? Dan zoeken wij dat voor je uit. Indien gewenst maken we zelfs een contentplan voor je.

seo voor webshops en ecommerce.

Wat doen wij anders?

We lokken je niet met goedkope tarieven voor artikelen van hooguit 500 woorden. Want als je 1600 woorden nodig hebt om hoog te scoren in Google heb je daar toch helemaal niks aan?


Jij hebt het Auteursrecht van je bestelde artikel. Logisch toch? 


Iedere tekst wordt geschreven door een SEO specialist en niet door studenten. Want we besparen liever niet op de prijs om vervolgens tot ontdekking te komen dat niemand je tekst kan vinden.


Eerlijk advies, mist jouw website de autoriteit of andere factoren om echt goed te gaan scoren in Google? Dan hoor je dat vooraf. Zo zit je geen weken te wachten op resultaat wat nooit gaat komen.

Direct naar de pakketten >>

Kijk je liever video?

1 blogartikel is niet altijd voldoende. Daarom schrijven we ook teksten voor een content kanon, kennisbank, leadmagnet, webpagina's of e-mails. Of we voegen een video toe aan je artikel....

Anderen over onze SEO aanpak

De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verrassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.
review superseo marketing
Frank - Fotograaf
Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.
review superseo marketing
Enrico - Coach
Jan weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken.
superseo marketing review

Jelmer - Marketeer 

Bekijk onze Cases >

Certificaat erkend seo tekstschrijver

Waarom een tekst van SuperSEO?

Toen ik in 2007 een webshop startte dacht ik ook dat een goed product zichzelf wel verkocht. Maar op het gigantische internet is jouw website zo piepklein, niemand gaat dat vinden.


Tenzij Google je helpt.


Maar dan moet jij wel weten wat Google wil. En Google wil alleen het allerbeste. Net als jouw klanten waarschijnlijk. Wij zijn getraind in het schrijven van SEO teksten en Copywriting. Dat passen we inmiddels al jaren toe bij onze eigen websites en die van onze klanten. 

Een SuperSEO tekst...

Laat zoekmachines niet raden waar de tekst over gaat...

Is dit artikel een hersenspinsel, fantasie of bloedserieus? Zoekmachines willen zekerheden. Daarom laten we ze met zogenaamde Schema markup exact weten wat de context van het artikel is. Zo laten we geen ruimte voor twijfel en ga je hoger scoren.

Maakt deel uit van een groter geheel...

Met 1 artikel op je website kom je nergens. Maar 10 losse artikelen leveren je ook niets op. Daarom verbinden we alle relevante artikelen met elkaar door een interne linkstructuur aan te leggen. Zo weten zoekmachines precies waar ze nog meer moeten kijken en ga je hoger scoren.

Is altijd uniek...

Niemand wordt vrolijk van jatwerk toch? De teksten die we voor je schrijven zijn altijd uniek. Maar ook met de afbeeldingen gaan we net een stapje verder dan een standaard stockfoto. We voorzien foto's van een opmaak in jouw eigen huisstijl of we maken afbeeldingen zoals een infographic op maat.

Is ook geschikt voor mensen die liever film kijken dan een boek lezen...

Niet iedereen houdt van lezen, daarom kunnen we jouw artikel (deels) omzetten naar een video. Niet alleen uniek, maar ook nog eens goed voor de tijd die bezoekers op je site doorbrengen. En daarmee ga jij weer hoger scoren.

Wordt niet aan zijn lot overgelaten...

Daarom kijken we na circa 6 weken of je artikel al scoort en of er nog wijzigingen nodig zijn. Die voeren we door, zodat jouw artikel ook daadwerkelijk terugverdiend wordt.

Levert daarom ook echt meer bezoekers op...

Want zoals we aan het begin al zeiden, alleen de beste pagina's komen bovenaan in Google. Door onze werkwijze wordt jouw artikel de beste.

Dit is onze werkwijze...

Je hebt een tekst nodig voor je website, maar wat moet er precies staan? Wat is er nodig om te scoren op de zoekwoorden waarmee jij bovenaan wilt komen? Bekijk hieronder welk pakket past bij jouw wensen.


Kies het pakket en rond de aanvraag af. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Wij nemen vervolgens contact met je op om de briefing te bespreken. Je hoort dan direct wat je kansen zijn om te scoren op jouw gekozen zoekwoord(en).


Ben je akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.


We sturen je een heldere en duidelijke video waarin we je ons voorstel voor je tekst presenteren. We laten je zien wie er nu hoog op scoren in Google en wat we gaan doen om jouw tekst nog beter te maken.


Binnen 14 dagen na de briefing ontvang je de tekst of plaatsen we de tekst (in concept) op jouw website. Moet er nog iets aangepast? Dan doen we kosteloos een revisieronde. We gaan er namelijk vanuit dat je briefing duidelijk was en jij weet wat je bij ons gaat krijgen. Wil je daarna toch nog steeds aanpassingen? Dan kun je die zelf doen of tegen extra betaling door ons laten uitvoeren.


Wil je zeker weten dat je artikel scoort in Google? Dan checken we bij pakket Goud na 6 weken of en waar je artikel al op scoort. En indien nodig doen we aanpassingen om nog beter te scoren.


Heb je al (zelf geschreven) teksten op je website die niet of niet goed scoren in Google? Kijk dan bij onze blog optimalisatie opties.

Stap voor stap

Kies hieronder je pakket en klik op aanvragen. Je zit nog nergens aan vast.
Wij nemen contact met je op voor de briefing. Akkoord? Dan starten we pas met jouw opdracht.
We komen met een tekst voorstel en contenscores van je concurrenten.
Keur je ons tekstvoorstel goed? Dan ontvang je de tekst binnen 14 dagen na de briefing.
Wil je aanpassingen in de tekst? Dan doen we 1x een kosteloze revisie.

Welk pakket kies jij?

Best Choice

Goud

0,16
per woord
 • Zoveel woorden als nodig
 • Vooraf SEO onderzoek
 • Unieke afbeeldingen
 • Meta data meegeleverd
 • Pakkende Titel
 • Copywriting waar nodig
 • Hoogste content score
 • Plaatsing op jouw website
 • Schema markup
 • Na 6 weken een optimalisatie
 • Voorzien van interne links

Zilver

0,14 
per woord
 • Zoveel woorden als nodig
 • Vooraf SEO onderzoek
 • Unieke afbeeldingen
 • Meta data meegeleverd
 • Pakkende Titel
 • Copywriting waar nodig
 • Hoogste content score
 1. Plaatsing op jouw website
 2. Schema markup
 3. Na 6 weken een optimalisatie
 4. Voorzien van interne links
Voordelig

Brons

0,10
per woord
 • Zoveel woorden als nodig
 • Vooraf SEO onderzoek
 • Unieke afbeeldingen
 • Meta data meegeleverd
 • Pakkende Titel
 1. Copywriting waar nodig
 2. Hoogste content score
 3. Plaatsing op jouw website
 4. Schema markup
 5. Na 6 weken een optimalisatie
 6. Voorzien van interne links

Extra mogelijkheden...

Blog naar video

Zet je blog om naar een video presentatie of explainer video.

Abonnement / Strippenkaart

Extra voordeel bij meerdere opdrachten.

Ranktracking en rapportage

Wekelijks een update over je posities in Google.

Uitleg bij onze pakketten

                   

Dit zit er in je SEO teksten Pakket

Zoveel woorden als nodig

Vrijwel alle artikelen die op de eerste pagina in Google scoren bevatten 1000 tot 3000 woorden. Daarom schrijven wij artikelen niet per X aantal woorden. Maar kijken we wat er nodig is om de top te bereiken.

Vooraf SEO onderzoek

We doen ALTIJD een SEO onderzoek.
Hoe moet je anders weten waaraan het artikel minimaal moet voldoen om de beste te worden en bovenaan in Google te komen?

Unieke afbeeldingen

We voorzien alle (stock) afbeeldingen van een frame in jouw huisstijl.
Of we maken afbeeldingen op maat zoals een bijpassende infographic.

Meta data meegeleverd

We leveren alle Meta Data mee. Dit is de info die je in het zoekresultaten overzicht ziet. Niet direct van invloed op je SEO, maar zeker heel belangrijk voor je bezoekers. Want dit is waarom ze beslissen naar jouw site te gaan. (of juist niet)

Pakkende titels die verleiden

We schrijven pakkende titels voor je artikel of pagina. Geen saaie bullshit. De titel moet uitnodigend en nieuwsgierig makend zijn. Zo zorg dat je dat je bezoekers trekt.

Plaatsing op jouw website

Plaatsing op jouw website? Dan weet je zeker dat alles er goed in staat.
En het scheelt je al snel 20 tot 30 minuten knippen en plakken. Die tijd kan jij vast beter besteden. Bijvoorbeeld aan je gezin? Of je bedrijf nóg verder laten groeien...of....

Copywriting waar nodig

Wil je dat de lezer actie onderneemt tijdens, of na het lezen van je tekst? Dan passen we copywriting toe. We schrijven richting een doel zoals een sale of een lead. Zo levert je tekst niet alleen bezoekers, maar ook omzet op!

Hoogste contentscore

We garanderen dat jouw tekst beter is dan die van je concurrenten.
En dat laten we je zien met behulp van software en onze contentscore. Dan weet je dat het aan de tekst niet zal liggen.

SCHEMA markup

We voegen zogenaamde SCHEMA markup toe. Dit is speciale HTML code voor zoekmachines. Zo weten ze precies de context van je artikel en hoeven ze niet te raden waar het over gaat. Dat helpt hoger te scoren in Google.

Na 4 weken een optimalisatie ronde

Scoren in Google duurt vaak tussen de 14 dagen en 3 maanden. Na 6 weken checken we je pagina. Waarop scoor je al? Moeten we aanpassingen doen om beter te scoren? Dan doen we dat zonder extra kosten.

Voorzien van interne links

Interne linkstructuur is megabelangrijk. Alles wat relevant is moet verbonden zijn om goed vindbaar te maken. Wij verbinden de content die je al hebt met de nieuwe artikelen.

                 

Direct even bellen over jouw mogelijkheden?

bel ons en kom te weten wat we voor jouw webshop kunnen doen.

SEO advies nodig?

In een schermvideo van jouw website laat ik je zien waarom je nu niet gevonden wordt en hoe je ervoor zorgt dat je wél gevonden gaat worden. We maken een seo scan, doen een analyse van je website én je concurrenten en we laten je zien wat er op welke pagina niet goed gaat. Uiteraard leggen we je ook meteen uit hoe je dat oplost. De video duurt meestal circa een uur.

                   

F.A.Q. Teksten laten Schrijven

Waarom zijn jullie teksten zo duur?

Duur wordt het pas als je allerlei teksten laat schrijven die niemand gaat lezen. Bijvoorbeeld omdat ze onvindbaar zijn in Google. Een goede tekst vereist onderzoek. Dat doen we dus ook, ongeacht je pakket. Want alleen met een goed onderzoek naar welke zoekwoorden, de zoekintentie én jouw doelgroep kunnen wij de allerbeste tekst voor je schrijven. En dat kost uiteraard tijd. Maar heb je niet liever 1 artikel dat wekelijks duizenden nieuwe bezoekers en klanten oplevert? Dan 10 teksten die puur als opvulling op je website staan en door niemand worden gelezen?

Wat is Content Score?

De Content Score is een door software en AI berekende score waarmee wordt aangegeven hoe goed de tekst is. Hierbij wordt er gekeken naar de opmaak, alinea's, tussenkoppen en de lengte van de tekst. Maar ook naar afbeeldingen, zoekwoorden en zoekintentie. Dit is voor ons niet alleen een prachtig hulpmiddel om de beste teksten te schrijven. Maar ook om jouw als klant te laten zien dat jouw artikelen beter zijn dan die van al jouw concurrenten.

Waarom geen vaste prijzen per artikel?

We zien het bij veel collega's, een vaste prijs per X aantal woorden. Maar bij SEO teksten gaat dat niet werken. Stel dat je bij ons een artikel koopt van 500 woorden om mee te scoren in Google. En alle artikelen in de top 10 van Google zijn langer dan 2000 woorden, dan ga je dus helemaal niets aan die 500 woorden hebben. En dus verkopen wij dat ook niet. Het draait om resultaat, niet om de meeste omzet.

Wat is SCHEMA markup

SCHEMA is een soort HTML code die zoekmachines met elkaar hebben afgesproken. Hiermee kun je aangeven waar je pagina of artikel exact over gaat. Zoekmachines als Google houden niet van raden. Ze willen het liefst zo nauwkeurig mogelijk weten waar je tekst over gaat en wat je ermee bedoeld. Dat doen we door SCHEMA code toe te voegen. Uiteindelijk zorgt dat voor betere kansen op de topposities in de zoekmachines.

Waarom zoveel woorden als nodig?

Om de beste tekst te kunnen schrijven doen we onderzoek. Tijdens dat onderzoek bepalen we alle relevante zoekwoorden en onderwerpen / vragen die in het artikel of de tekst aan bod moeten komen. Soms zijn dat 2000 woorden, maar het kunnen er ook 6000 zijn. Of misschien maar 700. Tijdens de briefing laten we je weten hoeveel woorden er minimaal nodig zijn om jouw artikel of tekst hoog in Google te krijgen.

Hoe leveren jullie unieke afbeeldingen?

Een stockfoto is niet uniek, dat weet Google ook. Maar door de foto te voorzien van logo of een frame met jouw huisstijl wordt het dat wel. Ook voor de zoekmachines. En dan heb jij een streepje voor op de rest. Ondanks dat je stockfoto's gebruikt.

Wat is "meta data meegeleverd"?

Meta data is belangrijk, vooral voor potentiële bezoekers. De meta titel en meta omschrijving is namelijk wat je ziet in de zoekresultaten. Als je die niet optimaliseert is de kans aanwezig dat er nog steeds niemand naar je artikel komt, ook al scoor je er wel hoog mee. Wij leveren alles mee in je bestand inclusief een plaatsingshandleiding. met uitleg

Wat zijn interne links?

Met interne links verbinden we relevante pagina's op jouw website met elkaar. Hoe relevanter jouw website, hoe hoger je gaat scoren. Dit is dus erg belangrijk. Wij checken de andere pagina's op je website en linken ze met je nieuwe tekst of artikel.

Wat is Copywriting?

Copywriting is een manier van schrijven waarmee je zorgt dat de lezer aangezet wordt tot actie. Een salespage zonder copywriting wordt al snel saai. En saai koopt niemand. Daarom schrijven we je teksten op een manier waarbij de emotie wordt getriggerd en je lezer actie onderneemt.

Plaatsen jullie de tekst op mijn site?

Een blogartikel of een tekst plaatsen kost je al snel 20 tot 30 minuten van je kostbare tijd. Afhankelijk van je gekozen pakket doen wij dit voor je. Je moet ons hiervoor wel toegang tot je website geven. Vaak kan dat eenvoudig gedaan worden door een account voor ons aan te maken. We hebben dus niet jouw inloggegevens nodig.

Na 6 weken optimalisatie?

Nadat wij het artikel hebben geplaatst, of wanneer je dit zelf hebt gedaan, heeft Google tijd nodig om iets met je artikel te gaan doen. Meestal kunnen we na 4 tot 6 weken al zien of je artikel scoort, waarop je artikel scoort en of we hier nog aanpassingen aan moeten doen. Soms scoor je op iets wat je niet eens had bedoeld. Daarom is het verstandig en belangrijk om je artikel te optimaliseren. Als je zelf je artikel plaatst kun je ons een seintje geven als het live staat. We checken dan direct of je alles op de goede manier hebt gedaan. En uiteraard na 6 weken de check zoals hierboven beschreven.

Hoe weet ik of mijn artikel al scoort in Google?

Het beste kun je dit zien in je Google Search Console account. Daar staat precies op welk zoekwoord je pagina naar voren komt en hoe vaak dat gebeurt. We kunnen je zoekposities ook bijhouden met onze SEO software. Je ontvangt dan wekelijks een update over je pagina en zoekposities. Wil je zelf zulke software? Dat kan al vanaf ongeveer 30 euro per maand. Wij kunnen dit voor je opzetten en inrichten. Je kunt dan nog veel meer dan rankings bijhouden, bijvoorbeeld zien hoe en waar je concurrenten op scoren. Bel of mail gerust voor meer details.

Hoe bestel ik een video bij mijn artikel?

Je bezoekers houden van video. Er zijn veel mensen die liever een film kijken dan een boek lezen. Speel daarop in en ga nog beter scoren in Google. Hoe je dat doet? Met bijvoorbeeld een video samenvatting in 1 minuut. Of een uitleg video waarin we met cartoons uitleggen hoe iets werkt. Mogelijkheden genoeg. Vraag ernaar bij je briefing gesprek.

Krijg ik korting als ik meerdere artikelen afneem?

Wil je meerdere teksten laten schrijven? Dan kun je kiezen voor een strippenkaart of abonnement. Hoe meer je afneemt, hoe hoger je korting. Vraag naar de mogelijkheden tijdens je vrijblijvende intake gesprek of via de mail.

                 

Vraag meteen jouw artikel aan

Vrijblijvend aanvragen