SEO SPECIALIST Friesland

Super SEO Franeker

EEN SEO SPECIALIST ZORGT VOOR

STIJGENDE BEZOEKERSAANTALLEN

MEER OMZET

MEER NAAMSBEKENDHEID

Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren.

Frank Geraedts

Beterelandschapsfoto

ZOEK EN GIJ ZULT VINDEN

Zelf begon ik jaren geleden (2008) om mijn webshop goed vindbaar te maken in Google. Langzaam maar zeker kwamen we hoger en hoger. De bezoekersaantallen namen toe en ook de bestellingen. SEO is een tijdrovende klus en Google gaat niet over 1 nacht ijs. De meeste kleine bedrijven hebben hier helemaal geen zin in of überhaupt tijd voor. Toch is het vooral voor die bedrijven juist heel interessant om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan. Zeker als je concurrentie hier niets mee doet liggen er vaak vele kansen om relatief makkelijk te scoren.

Speciaal voor MKB en ZZP’ers bieden wij daarom onze online marketing diensten aan. De focus ligt op SEO, maar ook copywriting, e-mail marketing en Facebook Advertising passen we toe om een website (snel) beter te laten scoren. Alles om zo snel mogelijk de investering terug te verdienen en een constante stroom omzet voor jouw als ondernemer te realiseren.

super-seo-541

GEVESTIGD IN FRANEKER FRIESLAND

Vanuit ons kantoor in de Franeker Factorij werken we aan verschillende websites en webshops om deze zo goed mogelijk vindbaar te maken. We werken met een team specialisten die ieder expert zijn op hun gebied. Zo hebben we altijd de juiste personen in huis om jouw bedrijf verder te helpen.

super-seo-541

VAN 0 NAAR 150 IN 4 MAANDEN

Geen bezoekers vanuit Google? Gemiddeld heb je met onze aanpak binnen 3 tot 6 maanden écht resultaat. Alles hangt daarbij af van hoeveel concurrentie je hebt. Voor een lokale bedrijf behaalden we dit puur op basis van toevoegen van SEO teksten.

super-seo-541

SEO IS EEN SERIEUZE BUSINESS

Een webbouwer die zorgt voor groene ballonnetjes in de Yoast plugin is nog geen SEO specialist. Wij begrijpen maar al te goed dat onze werkzaamheden cruciaal zijn voor jouw inkomen als ondernemer. Die taak nemen we dan ook zeer serieus.

Wil je weten hoe anderen de samenwerking met ons vinden? Lees dan hier de reviews…

super-seo-541

HET DRAAIT OM JOUW BEDRIJF

Voor we bezoekers naar je website gaan halen moeten we weten wie jij bent, wat jouw drijft en wat jou of je product uniek maakt. Heb je dit nog niet helder voor ogen? Dan zetten we samen met jou een plan op om dit duidelijk te krijgen en zo een succesvolle campagne te draaien. Ook daar helpen we je bij.

HET DRAAIT OM JOUW BEDRIJF

Wacht dan ook niet nog langer, neem contact met ons op via deze pagina of bel met Jan voor advies op 0517 220 007
Ben je toevallig in de buurt van het mooie Franeker? Loop dan eens binnen voor een kop koffie en gratis advies. Je vindt ons in de Franeker Factorij aan de Prins Hendrikkade 3.

super-seo-541

DE FACTORIJ IN FRANEKER

Dit prachtige oude pakhuis uit 1876 is compleet gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten. Sinds 2021 is SuperSEO gevestigd in dit prachtige pand. Voor ons een droom die sneller uitkwam dan we hadden verwacht. Vroeger was het een opslag voor graan, tegenwoordig voor de modernste online marketing technieken.

Wil je zelf eens kijken wat we hier allemaal voor jouw bedrijf kunnen doen? Plan dan snel een afspraak via de knop hieronder…  

super-seo-541