SEO Specialist in Franeker nodig?

SEO is bedoeld om je website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten. Hierdoor stijgen je bezoekersaantallen en omzet...

Verbeter zelf je website vindbaarheid met deze seo tips

Een SEO specialist zorgt voor:

Stijgende bezoekersaantallen

Meer omzet

Meer naamsbekendheid

Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren

Frank Geraedts

Zoek en gij zult vinden...

Zelf begon ik jaren geleden om mijn webshop goed vindbaar te maken in Google. Langzaam maar zeker kwamen we hoger en hoger. De bezoekersaantallen namen toe en ook de bestellingen. SEO is een tijdrovende klus en Google gaat niet over 1 nacht ijs.


De meeste kleine bedrijven hebben hier helemaal geen zin in of überhaupt tijd voor. Toch is het vooral voor die bedrijven juist heel interessant om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan. Zeker als je concurrentie hier niets mee doet liggen er vaak vele kansen om relatief makkelijk te scoren.


Speciaal voor MKB en ZZP'ers bieden wij daarom onze online marketing diensten aan. De focus ligt op SEO, maar ook copywriting, e-mail marketing en Facebook Advertising passen we toe om een website (snel) beter te laten scoren. Alles om zo snel mogelijk de investering terug te verdienen en een constante stroom omzet voor jouw als ondernemer te realiseren.

Van 0 naar 150 in 4 maanden

Gevestigd in Friesland

Vanuit ons kantoor in bedrijven verzamelgebouw "de Metro" in Franeker werken we aan verschillende websites en webshops om deze zo goed mogelijk vindbaar te maken. Bij ons geen fancy grote kantoor gebouwen of verschillende afdelingen. We werken met een klein team specialisten die ieder expert zijn op hun gebied.

SEO is een serieuze business

Een webbouwer die zorgt voor groene ballonnetjes in de Yoast plugin is nog geen SEO specialist. Wij begrijpen maar al te goed dat onze werkzaamheden cruciaal zijn voor jouw inkomen als ondernemer. Die taak nemen we dan ook zeer serieus.


Wil je weten hoe anderen de samenwerking met ons vinden? Lees dan hier de reviews...

Het draait om jou

Voor we bezoekers naar je website gaan halen moeten we weten wie jij bent, wat jouw drijft en wat jou of je product uniek maakt. Heb je dit nog niet helder voor ogen? Dan zetten we samen met jou een plan op om dit duidelijk te krijgen en zo een succesvolle campagne te draaien.

Dus zoek je een SEO specialist in Friesland?

Wacht dan niet langer, neem contact met ons op via deze pagina of bel met Jan voor advies op 06-18292900
Ben je toevallig in de buurt van het mooie Franeker? Loop dan eens binnen voor een kop koffie en gratis advies. Je vindt ons in bedrijfsverzamelgebouw de Metro, station 9 - JB Online Marketing

De Metro in Franeker

Wil je ons bezoeken? We zijn soms voor afspraken onderweg. Maar ben je toch in de buurt, kom dan gerust even naar de Metro aan de Hertog van Saxenlaan 80. Je vind ons kantoor als je na de ingang direct rechtsaf slaat. De receptioniste zal je verder de weg wijzen.
Meer bezoekers naar je website met SEO optimalisatie

Bekijk wat we voor jou kunnen doen >

arrow_drop_up arrow_drop_down