SEO SPECIALIST IN FRIESLAND NODIG?

Mear besikers, mear klanten.
Dat is wat SEO foar jo bedriuw docht.

EEN FRIESE SEO SPECIALIST ZORGT VOOR

STIJGENDE BEZOEKERSAANTALLEN

MEER OMZET

MEER NAAMSBEKENDHEID

Friese SEO Specialist met internationale klanten

SEO is belangrijk voor je omzet. Zeker wanneer je niet al je marketingactiviteiten op 1 kanaal wilt inzetten. Hoger in Google kom je niet zomaar. Maar wij helpen je daarbij. Dit doen we inmiddels sinds 2018 en voor zowel Friese als internationale bedrijven. We hebben een passie voor B2B bedrijven, vooral SaaS. Maar ook voor lokale ondernemers in Friesland en daarbuiten weten onze specialisten precies wat er nodig is om je website hoog in Google te krijgen.

  • Automotive
  • Installatietechniek / Bouw
  • Makelaardij
  • E-commerce
  • ICT
  • Fotografie
  • Reizen
  • Meubelwinkels
  • Software as a Service
  • Grondverzet / Loonwerk

  Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren.

  Frank Geraedts

  Beterelandschapsfoto

  SEO-Bureau gevestigd in Franeker

  GEVESTIGD IN FRANEKER FRIESLAND

  Vanuit ons kantoor in de Franeker Factorij werken we aan verschillende websites en webshops om deze zo goed mogelijk vindbaar te maken. We werken met een team specialisten die ieder expert zijn op hun gebied. Zo hebben we altijd de juiste personen in huis om jouw bedrijf verder te helpen.

  Wat we voor jouw bedrijf allemaal kunnen doen? Dat laten we je eerst zien in een uitgebreide (video) review. Die vraag je kosteloos aan. Of maak en afspraak voor een live review bij jou of ons op kantoor.

  SEO-Bureau gevestigd in Franeker

  VAN 2 NAAR 133 BEZOEKERS PER DAG IN 8 MAANDEN

  Deze coachingspraktijk in Friesland kreeg geen klanten vanuit de website. Er waren simpelweg nauwelijks bezoekers.  Gemiddeld heb je met onze aanpak binnen 3 tot 9 maanden écht resultaat. Alles hangt daarbij af van hoeveel concurrentie je hebt. In dit geval behaalden we resultaat puur op basis van SEO teksten en slimme blogartikelen toevoegen. 

  VAN 90 NAAR 361 BEZOEKERS PER DAG BINNEN 6 MAANDEN

  Voor dit landelijke bedrijf haalden we in minder dan 6 maanden 4x zoveel dagelijkse bezoekers naar de website. Een combinatie van goed zoekwoordenonderzoek, de juiste teksten en linkbuilding waren hier toegepast. Dit is bij vrijwel iedere website mogelijk. Weten hoe we dat voor jouw bedrijf doen? Neem dan snel contact op.

  super-seo-541

  SEO IS EEN SERIEUZE BUSINESS

  Een webbouwer die zorgt voor groene ballonnetjes in de Yoast plugin is nog geen SEO specialist. Wij begrijpen maar al te goed dat onze werkzaamheden cruciaal zijn voor jouw inkomen als ondernemer. Die taak nemen we dan ook zeer serieus.

  Wil je weten hoe anderen de samenwerking met ons vinden? Lees dan hier de reviews…

  super-seo-541
  (SEO) Meer bezoekers

  NUCHTERE FRIEZEN, BIJZONDERE RESULTATEN

  Voor we bezoekers naar je website gaan halen moeten we weten wie jij bent, wat jouw drijft en wat jou of je product uniek maakt. Heb je dit nog niet helder voor ogen? Dan zetten we samen met jou een plan op om dit duidelijk te krijgen en zo een succesvolle campagne te draaien. Ook daar helpen we je bij.

  We zijn zelf Fries. We weten dus heel goed dat jij niet van opscheppen houdt. 

  SNEL MEER BEZOEKERS EN OMZET UIT JOUW WEBSITE?

  Wacht dan niet nog langer! Neem contact met ons op via deze pagina of bel met Jan voor advies op 0517 220 007
  Ben je toevallig in de buurt van het mooie Frentsjer? Loop dan eens binnen voor een kop koffie en gratis advies. Je vindt ons in de Franeker Factorij aan de Prins Hendrikkade 3.

  super-seo-541

  DE FACTORIJ IN FRANEKER

  In de Friese Elfstedenstad Franeker staat dit prachtige oude graanpakhuis uit 1876. Het is compleet gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten. Sinds 2021 is SuperSEO gevestigd in dit prachtige pand. Voor ons een droom die sneller uitkwam dan we hadden verwacht. Vroeger was het een opslag voor graan, tegenwoordig voor de modernste online marketing technieken.

  Wil je zelf eens kijken wat we hier allemaal voor jouw bedrijf kunnen doen? Plan dan snel een afspraak via de knop hieronder…  

  super-seo-541