E-mail marketing uitbesteden? JB Online Marketing
arrow_drop_up arrow_drop_down

E-mail Marketing Uitbesteden?

Wist je dat gemiddeld slechts 2% van jouw bezoekers zijn gegevens achterlaat, dus iets koopt, bestelt of aanvraagt?

Die andere 98% vertrekken dus en waarschijnlijk zie je ze nooit weer terug, tenzij je hun mailadres hebt natuurlijk.

Of denk je nu dat niemand zit te wachten op de zoveelste nieuwsbrief? Nou, dan heb je het goed hoor. Niemand wil inderdaad een nieuwsbrief. Zeker geen tientallen per week. Maar relevante en leuke informatie over jouw en je bedrijf, dat werkt wel.

Dus is e-mail marketing en automation de beste tool die je kunt gebruiken om (verlatende) bezoekers van je website toch nog als klant te krijgen. Met geautomatiseerde e-mails kun je ze begeleiden op hun klantreis. Je bouwt een band op, ze gaan je misschien zelfs wel aardig vinden ;-)


Dat zorgt voor klanten, dat doet de zoveelste saaie nieuwsbrief niet.

Gratis Strategiegesprek aanvragen >>


Hogere conversie

Doordat mensen sneller hun mail adres achterlaten dan iets kopen of bestellen gaat je conversie ook omhoog. Je neemt ze bij de hand en leidt ze door je proces...

Meer klanten en omzet

Bezoekers die anders weg waren gegaan zonder iets te doen hebben nu hun mail adres achtergelaten zodat jij ze kunt opvolgen en er een klant van maken...

Eenmalig opzetten

We werken een zogenaamde "evergreen" funnel uit die je daarna zonder omkijken kunt blijven gebruiken om leads om te zetten naar klanten...

E-mail marketing is noodzakelijk voor een constante omzet...

E-mail Marketing Helpt je Klanten

Wat wil je potentiële bezoeker weten, waar twijfelen ze nog over, welke info hebben ze nog nodig om tot aankoop over te gaan.

Laat je je bezoeker zomaar weer vertrekken? Dan is de kans groot dat je ze kwijt bent. Volg je ze op met de informatie die ze zoeken dan is de kans groot dat ze (alsnog) klant worden.

Wat wil jouw klant weten?

Wat is het grootste probleem van jouw doelgroep? Los dat voor ze op met je Leadmagnet. Zo bouw je een mailinglijst op die keer op keer voor omzet zorgt. 

E-mail automation

Je hebt het probleem van je bezoeker opgelost met je leadmagnet. Nu kun je gaan oogsten. Ze willen een oplossing voor hun probleem en jij bied dat aan. Een warmere doelgroep kun je niet krijgen.

Set en forget

Als deze zogenaamde "evergreen" funnel is ingesteld heb je er in principe geen omkijken meer naar en zal je website 24/7 nieuwe leads opleveren die door dit traject tot klant worden gevormd... Dus zelfs als je op vakantie bent of misschien wel ziek.

 Uiteraard is en blijft het account van jou en kun je daarna ook "nieuwsbrieven" en acties versturen naar je klantenbestand. Ik werk altijd met de Nederlandse Activecampaign. Meer info vind je hier...

Ook aan de slag met e-mail marketing?