SUPER SEO ContentMARKETING...

HOGER IN GOOGLE? WEG MET SAAIE TEKSTEN!

ALles begint met een goede tekst...

Jouw marketingbudget is te kostbaar om te verspillen! Die dure website die je hebt laten maken is te kostbaar om niets op te leveren. Jouw bedrijf is te waardevol om onzichtbaar in Google te zijn. Dat is zo zonde! En ook helemaal niet nodig…


Veel ondernemers verspillen bakken met geld. Bij anderen klotst het bij de plinten omhoog. Uit onderzoek blijkt dat 82% van de bedrijven te weinig omzet/winst maakt. Met onze aanpak krijg je niet alleen een website die meer bezoekers aantrekt zonder daar telkens voor te betalen (adverteren).


Je krijgt ook een website die jouw bezoekers aanzetten tot actie. Bezoekers die je bellen, een offerte aanvragen of direct iets van je kopen. Dat resulteert vrijwel direct in meer omzet, zelfs al zonder extra bezoekers. 


Wat betekent het voor jouw bedrijf als niet 1 op de 10 bezoekers klant wordt, maar 2 op de 10? Dan verdubbelt jouw omzet. Wat gebeurt er met jouw bedrijf wanneer er 3 op de 10 bezoekers klant worden? 


Dit is geen geheime formule of magische truc. Dit is gewoon marketing zoals het hoort. Uitgevoerd door nuchtere Friezen...

Social media beheer

Blogartikelen

SEO teksten

foto & Video

Podcasts

e-mailings

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Bianca
Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze ieder moment voor ons klaar en lossen ze alles voor ons op.Top service
Alwin
De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine. Ook de communicatie gaat op een fijne manier, korte lijntjes! Wij zijn daarom ook erg tevreden!
Mijke
Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt zorgt ervoor dat je altijd de beste tekst mogelijk krijgt. Dank!

7 REDENEN WAAROM joUW WEBSITE NIET OP 1 STAAT IN GOOGLE 

EN DIE VAN je CONCURRENTEN WEL...
Ontdek in deze gratis PDF waarom het met jouw website maar niet lukt om bovenaan in Google te komen...
50%
Download nu

Ontdek in 3 stappen hoe we jouw bedrijf helpen

Stap 1

Kennismaken, bij jou of bij ons

Stap 2

Plan van aanpak + offerte

stap 3

Meer klanten over de vloer

Maak nu een afspraak en profiteer ook...

Jan Boersma | Zoekmachine specialist

Jan - SEO Copywriter & Salesman

Jan is niet alleen de oprichter van SuperSEO, hij is ook de Superman van het bedrijf met ervaring sinds 2008 in online marketing. Als SEO Specialist en Salesman weet hij wat iedere klant nodig heeft om online te groeien. Hij weet saaie statistieken en rapportages op een verhelderende en duidelijke manier over te brengen naar iedere klant.


Jan zit boordevol creatieve ideeën. Hij weet je op een duidelijke manier te vertellen waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Als je je marketing op een efficiënte manier naar een hoger niveau wil tillen, zijn de inzichten en ideeën van Jan onmisbaar.
Myung van DIjk | Online Marketeer

Myung - Operations Manager

Myung komt van het Koreaanse Myung Woon, wat ‘’toekomst’’ betekent. Dat past perfect bij zijn werkzaamheden, want hij houdt zich bezig met al onze lopende en aankomende projecten. Hij spreekt (ondanks zijn Koreaanse naam!) geen Koreaans, maar hij is wel een master in Scrum (een effectieve projectmanagement methode).


Hij houdt voortdurend de voortgang van opdrachten nauw in de gaten. Myung bewaakt onze deadlines. Belemmeringen spoort hij vroegtijdig op. Zo weten we zeker dat alles in goede banen loopt. Ook is hij mede-eigenaar en bepaalt hij samen met Jan de koers van ons bedrijf.

Loop gerust binnen voor advies

Je vindt ons in de "Franeker Factorij". De koffie staat voor je klaar!

Bel voor vragen of advies
Advies is altijd vrijblijvend en kost niks