MEER BEZOEKERS (SEO)

SEO voor B2B-bedrijven, lokale ondernemingen en E-commerce

KIJKEN, KIJKEN, MAAR NIET KOPEN

Je website heeft bezoekers, maar leveren die wel omzet op? We zien genoeg klanten die voldoende verkeer op hun pagina’s hebben. Alleen is dit verkeer vaak totaal niet relevant. De verkeerde, of alleen betaalde bezoekers, resulteren in veel verkeer maar weinig conversie (omzet). Oftewel, je hebt een oplossing nodig. En daarvoor ben je hier op de juiste plaats.

Waar ligt het echte probleem? Bij het aantrekken van jouw ideale klant. Potentiële leads willen een oplossing. Dus geen pagina’s met uitleg over het probleem dat ze al ervaren. Of een technisch verhaal over hoe jouw oplossing is bedacht en gebruikt moet worden. Verkoop liever een heerlijke vakantie dan de (vervelende) reis ernaartoe.

Een doordachte strategie bedenken we samen. Deze richt zich op het aantrekken van kwalitatieve leads. Die zijn onmisbaar om je ware potentieel te ontsluiten en de echte groeikansen van je bedrijf te benutten.

(SEO) Meer bezoekers pagina
Team SuperSEO

DIT IS TOCH WAT JE WILT?

Stel je voor dat elke klik op je website afkomstig is van iemand die echt behoefte heeft aan wat jouw bedrijf biedt. Met SuperSEO richten we ons op het aantrekken van ideale klanten die jouw oplossingen echt nodig hebben.

Lost jouw bedrijf concrete problemen op en verhoogt het efficiëntie, geluk of winst voor je klanten? Zorg dan dat dit direct bekend is bij je doelgroep. Het aantrekken van de juiste personen maakt verkopen veel eenvoudiger en het proces een stuk sneller. Groei is uitdagend, maar met het juiste team volledig binnen bereik, ongeacht de concurrentie.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius


  Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek


  Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber

 • Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij


  Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert

 • Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg

VERKOOP OPLOSSINGEN, GEEN PRAATJES

SuperSEO is gespecialiseerd in Pain Point SEO en Demand Creation. Deze SEO-strategieën zorgen ervoor dat jouw content rechtstreeks inspeelt op de problemen en behoeften van je doelgroep. Jouw product of dienst is immers dé ultieme oplossing voor je doelgroep. Dat zorgt voor (veel) meer leads en klanten.

Expertise, ervaring en autoriteit is wat jouw website nodig heeft om te scoren, bij Google én je bezoeker. We verwerken het in jouw teksten en overal waar dit van belang is. Dát zorgt voor kwalitatieve content. Een ‘verhaaltje’ geschreven door ChatGPT gaat dit niet voor je doen.

Onze samenwerking is intensief; we duiken diep in wat jou en je klanten drijft. Zo helpen we je om jouw unieke verhaal vorm te geven. Jouw oplossing voor hun probleem vormt de content die precies aansluit bij hun zoekopdracht en dát zorgt voor meer omzet.

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

110% MEER BEZOEKERS
91% MEER BEZOEKERS
517% MEER BEZOEKERS

ERVAAR HET ZELF, KOSTELOOS

We kunnen hier uren over praten, maar jouw tijd is kostbaar. Vraag daarom een kosteloze video-audit van jouw website aan. Onze senior SEO-specialist laat je in een schermvideo van circa 15 minuten letterlijk over zijn schouder meekijken. Je ontdekt hoe Google jouw website nu ziet. En ook hoe een potentiële bezoeker naar je website kijkt. En geloof ons, dit zorgt vaak voor verrassende inzichten en quick wins.

super-seo-541

(SAMEN)WERKEN AAN JOUW SUCCES

Iemand die jouw product goed kent, is essentieel om de juiste content te creëren. Heb je zo iemand in jouw team? Dan werken wij daar nauw mee samen. Zo niet, dan zorgt onze projectmanager ervoor dat wij ons grondig in jouw product verdiepen.

Door de samenwerking met jou en jouw team, interviews en (online) meetings krijgen we de perfecte content om jouw product te onderscheiden van je concurrenten. Met onze hulp ga jij jouw unieke en onderscheidende verhaal vertellen. Zonder zelf al je kostbare tijd hierin te moeten investeren.

Samen zorgen deze 3 stappen hiernaast voor meer ROI en dus meer omzet door continu te blijven testen en verbeteren.

Wil je het maximale uit je marketing halen? Kies voor het SuperSEO Exclusief Traject. Dit combineert onze drie stappen – meer bezoekers, B2B leadgeneratie, en ROI-optimalisatie – voor het ultieme resultaat. Boek een strategiegesprek om meer te weten.

super-seo-541

WAAROM SUPERSEO?

Waarschijnlijk zit je in de fase dat je geen eigen inhouse contentmarketing team hebt. Goede medewerkers zijn lastig te vinden. Daarnaast heb je slimme mensen nodig die precies weten hoe het ‘spelletje’ werkt. Je hebt iemand nodig voor je contentstrategie, (technische) SEO, copywriting en een editor om je teksten en artikelen foutloos te publiceren. 

Bovendien wil je ROI. Dus heb je mensen nodig die zorgen voor de Market Qualified Leads (MQL). SuperSEO heeft dat team, en die staat voor je klaar. Wij werken niet voor de massa. Jij bent als klant nooit een nummer.

We stoppen veel tijd en energie in het leren kennen van jouw bedrijf en de oplossingen die je aanbiedt. Soms werken we zelfs tijdelijk bij je op kantoor of hebben we wekelijkse meetings als dat nodig is. We doen er alles aan onderdeel van jouw bedrijf te worden. Dit leidt tot het maximale resultaat én maakt onze aanpak uniek.

IS DIT WAT JOUW BEDRIJF NODIG HEEFT?

Boek dan direct een kennismaking in onze agenda met SuperSEO eigenaar Jan. Hij vertelt je precies hoe je met onze hulp jouw doelen gaat bereiken. Jij kijkt kritisch naar de juiste partij om je marketing en SEO uit te besteden. Wij kijken net zo kritisch of we wel de juiste partij voor jouw bedrijf of organisatie zijn. Zijn we geen mach? Dan is er slechts een half uurtje van je tijd verloren gegaan.

 

Zie je ons liever meteen in actie? 

Vraag dan een kosteloze video-audit van je website aan. Hierin kijk je ‘live’ mee over de schouders van onze Senior-SEO specialist. Je ziet direct waar je nu omzet misloopt, waarom je site niet goed gevonden wordt en hoe dit beter kan. Maar ook hoe je de conversie van je website verhoogt door beter in te spelen op wat jouw bezoeker nodig heeft.