ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE UITBESTEDEN

B2B SEO Agency Gespecialiseerd in Tech en SaaS-bedrijven

Specialist in SEO voor B2B bedrijven, SaaS en Tech

SEO is een belangrijk onderdeel van je marketing. Het zorgt dat potentiële klanten jouw bedrijf of product tegenkomen en weten dat je bestaat.
Zeker SaaS is gericht op het oplossen van problemen. Jouw doelgroep probeert zijn vraag te beantwoorden met behulp van een zoekopdracht op Google.

Zeker internationaal brengt dat enorme zoekvolumes met zich mee. Die kun jij gaan benutten om jouw oplossing direct bij de juiste mensen te krijgen. 
Onze aanpak is gericht op het inspelen op deze problemen met een focus op conversie. 

SEO voor B2B en SaaS vereist kennis van de doelgroep en jouw aanbod. Daarom helpen we dit in kaart brengen en te zorgen voor een duidelijke propositie. Tijdens de start van een project werken we dan ook nauw samen, soms komen we tijdelijk bij jou op kantoor meedraaien. We willen namelijk alles van jouw bedrijf en je aanbod weten. Dan kunnen wij echt het verschil gaan maken met SEO.

Maar ook voor SEA, e-mail funnels en social media hebben we alle specialisten aan boord om jouw bedrijf nog succesvoller te maken.

Enkele van onze opdrachtgevers

Van onzichtbaar naar onverslaanbaar in 3 stappen

We begrijpen de uitdagingen van het willen groeien in een digitale wereld. Onze oprichter heeft zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om online zichtbaar te zijn. Na jaren van leren en toepassen van SEO-technieken, heeft hij een succesvol bedrijf kunnen verkopen. Nu gebruiken we die expertise om jou bedrijf te laten groeien.

In 3 stappen van onvindbaar naar onverslaanbaar:

 1. Gratis video-audit van je website om problemen en kansen te identificeren.
 2. 20-minuten gesprek om de audit en je doelen te bespreken.
 3. Vrijblijvend plan van aanpak en offerte om met SEO jouw doelen te behalen.

VRAAG DIRECT EEN VIDEO-AUDIT VAN JOUW WEBSITE AAN

Unieke content die aansluit bij jouw bedrijf

Jouw teksten aantoonbaar beter (vindbaar) dan je concurrenten, bel direct onze SEO specialist óf vraag een gratis scan van jouw website aan. Onze schrijvers zijn gecertificeerd in het werken met Surfer SEO. Met deze software en een schat aan SEO ervaring weten we keer op keer de beste artikelen te produceren of te optimaliseren.

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

110% MEER BEZOEKERS

91% MEER BEZOEKERS

517% MEER BEZOEKERS

super-seo-541

HELPFUL CONTENT IS KING

Bij SuperSEO geloven we dat content nog altijd ‘king’ is als het gaat om SEO. Daarom creëren we unieke en waardevolle content die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze ervaren tekstschrijvers weten precies hoe ze doeltreffende teksten moeten schrijven die niet alleen zoekmachines aantrekken, maar vooral de interesse van je potentiële klanten wekken.

Of je nu een blogpost nodig hebt, landingspagina’s wilt optimaliseren of een complete contentstrategie wilt ontwikkelen, wij hebben de kennis en vaardigheden om het werk succesvol voor je uit te voeren. Met de juiste content op de juiste plaats ga je hoger scoren in de zoekresultaten en meer organisch verkeer naar je website trekken. Dat zorgt voor meer klanten én omzet.

super-seo-541

PSYCHOLOGIE & NEUROMARKETING

We focussen op neuromarketing en psychologische triggers in de teksten. Dit zorgt dat de lezer ook echt overgaat tot actie. Neuromarketing en psychologie zijn cruciaal in conversiegerichte teksten. Ze geven inzicht in hoe jouw klanten denken, voelen en beslissen.

Ze stellen ons in staat om emotionele triggers en overtuigingsprincipes, zoals wederkerigheid en sociale bewijskracht, te gebruiken om effectief te beïnvloeden en actie te stimuleren. Bovendien helpen ze bij het creëren van een intuïtievere, gebruiksvriendelijke ervaring en het personaliseren van berichten voor meer effectieve betrokkenheid en conversie. 

super-seo-541

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE UITBESTEDEN? 

Is dit wat jij zoekt? Wat jouw bedrijf nodig heeft om door te groeien en je (omzet)doelen te halen? Kom dan nu in actie. Boek een vrijblijvende kennismaking waarin we kijken of jouw bedrijf geschikt is voor onze B2B SEO aanpak.

Bel ons of plan zelf jouw afspraak in onze agenda.

Zet vandaag nog de eerste stap naar online succes door SuperSEO Marketing in te schakelen. Bespaar kostbare tijd en moeite door jouw SEO en contentmarketing aan ons over te laten. Met onze specialisatie in de SaaS- en Tech-industrie weten we precies hoe we jouw bedrijf beter zichtbaar maken in Google en Bing.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online succesvol wordt!

super-seo-541

AANTOONBAAR DE BESTE TEKSTEN

 De hoogste content score garandeert onze kwaliteit en de kans om op 1 in Google te komen.

TREKT EXACT JOUW DOELGROEP AAN

Onze unieke software onthult exact welke bedrijven jouw pagina’s bezoeken. 

Monitoren en Bijsturen

Monitoring en bijsturing van eerdere blogs voor maximaal resultaat

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber


  Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg


  Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij

 • Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert


  De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard


  Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek

 • SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius