Je marketing uitbesteden?

Groeien met je bedrijf

Marketing is natuurlijk bedoeld om meer klanten en uiteindelijk méér omzet te realiseren. Een heldere boodschap voor jou bedrijf is dan ook cruciaal...


Toch is dát vaak het eerste wat ontbreekt.


 • Wat doe je? Welk probleem los je op?
 • Voor wie doe je dat? Wie is je doelgroep?
 • En waarom moet ik daarvoor bij jou zijn?

Jij weet het antwoord. Nieuwe bezoekers op je website niet...


Daarom starten we in fase 1 altijd met het uitwerken van jouw brand message. Dat is je fundament voor al je online- en offline marketing.

Is jouw brand message (fundament) duidelijk? Dan pas komt fase 2.Gevonden worden, oftewel hoger in Google (SEO + SEA).


Zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn. Want een website die niemand weet te vinden levert je uiteraard geen zak op.


Fase 3 is volledig gericht op het écht zorgen voor nog meer omzet uit je huidige én nieuwe klanten.


Hooguit 2% van de nieuwe bezoekers op je site wordt direct klant. Laat je die overige 98% dan zo weggaan? In deze laatste fase richten we daarom een complete salesfunnel in. Dat zorgt pas écht voor groei van jouw bedrijf....

3 marketing fases voor meer klanten én omzet

Fase 1 - je boodschap

Een ijzersterke boodschap voor jouw bedrijf. Volledig uitgewerkt zodat je die kunt toepassen in al je communicatie.


Investering: € 1000 (eenmalig)

Fase 2 - méér klanten 

Alles uit fase 1 + Hoger in Google met jouw 3 belangrijkste pagina's / diensten door zoekmachine optimalisatie (SEO).


Investering v.a. € 2500 (eenmalig)

Fase 3 - doorgroeien

Alles uit fase 1 + 2 en ook: Een opgemaakte leadmagnet (PDF), ingerichte salesfunnel met 6 opvolgmails en Social Media ads.


Investering: v.a € 7500 (eenmalig)

100% tevredenheid

op geschreven teksten

GEGARANDEERD

de beste specialisten

Altijd

heldere communicatie

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Amber - Lokkerbol Makelaardij
Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat je zelfs zonder kennis van SEO begrijpt wat ze voor je doen.
Kristoff -Het Vertaalbureau
Super SEO heeft ons al meermaals teksten voor onze website geleverd. Niet alleen zijn ze erg prettig om te lezen, die van ons ranken ook allemaal op de eerste pagina! Top!
Arjan - ET-F
We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website. Knap werk hoor om in zo’n korte tijd deze resultaten al te kunnen zien

Je boodschap is de basis, voor alles...

Merk je dat de bezoekers op je website vertrekken zonder iets aan te vragen of te kopen? Reageert er niemand op je "nieuwsbrief"  e-mails? En is posten op sociale media verspilde moeite? Vervelend hè, zeker wanneer je concurrenten er wél succesvol mee zijn.


De sleutel tot succes ligt in je boodschap. Een website, e-mail of post op social media die resultaat oplevert vertelt een heldere boodschap. Eenvoudig, zonder afleiding en zo geschreven dat ons brein wordt getriggerd.


Wat triggert ons brein dan? 


Voor ons brein telt maar 1 ding. What’s in it for me? Is dat wel direct duidelijk in jouw boodschap?


Daar kom je eenvoudig achter door nu (kosteloos) een review van jouw website aan te vragen. Dan laat ik je exact zien hoe een nieuwe bezoeker jouw website ziet. En waarom die nu afhaakt...
Videoreview Aanvragen >


Binnen 1 werkdag in je mailbox, kost je niets!

De top 5 in Google, daar wordt geld verdiend

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen dat circa 95% van alle zoekopdrachten via Google gaan. En ruwweg 90% van iedereen die in Google iets opzoekt, klikt op de eerste 5 resultaten of 1 van de advertenties. Daar moet je dus tussen staan als je omzet uit je website wilt! Dat is dan ook wat we voor je doen...


SEO (hoger in Google) kost tijd, we trekken daar tenminste 3 maanden voor uit. Daarom combineren we SEO vaak met SEA (adverteren in Google). Zo heb je direct meer omzet terwijl je ook stijgt in Google zonder te betalen (adverteren).


Bel direct voor een afspraak en we laten je zien wat er nodig is om jouw website aan bezoekers én omzet helpen. 


Liever eerst een kosteloze analyse van je website? Vraag de video review aan. Dan maken we eerst een schermvideo van je website waarin je precies te zien krijgt waarom jouw bezoekers geen klant worden of waarom je niet gevonden wordt in Google. 


Videoreview aanvragen
binnen 1 werkdag in je mailbox, gratis...
Bel en ontdek de mogelijkheden
Direct een specialist aan de lijn!

Het geheim van een website die telkens resultaat oplevert?

Een website die dag in dag uit omzet voor je realiseert, dat is geen geheim. Dat is gewoon de juiste marketingmethodes toepassen. In dit geval een goed ingerichte salesfunnel. Want die 98% van je website bezoekers die alleen even kijken wil je toch niet met lege handen laten vertrekken, toch?


Niet iedereen gaat van kennismaken naar verloven en trouwen op 1 dag. Zo werkt het nou eenmaal niet. Not in real life, not on your website. Met een salesfunnel krijgen mensen de kans te ontdekken waarom ze bij jou moeten zijn. En dat jij hun probleem ook écht oplost.


We maken daarbij gebruik van een zogenaamde leadmagnet. Een pdf waarin je dit exact duidelijk maakt door jouw expertise te laten zien. Gratis te downloaden op jouw website in ruil voor een e-mailadres. Ken je de uitdrukking "The money is in the list"? Dat slaat op jouw mailinglijst, de aanjager van jouw omzet.Vraag direct een kosteloze videoreview van jouw website aan. Dan laten we je in circa 10 minuten zien hoe we dit voor jouw bedrijf aanpakken. Is dat precies wat je wilt? Dan pas maken we een offerte. Uiteraard kun je ons ook bellen voor advies, vragen of een afspraak.


Videoreview aanvragen
Binnen 1 werkdag kosteloos in je mailbox
Bel voor een afspraak
Direct een Specialist aan de lijn

Wil jij ‘Meer klanten over de vloer’?

Marketing uitbesteden? Kies voor dit Super SEO Traject. Hierin komt alles samen om de website van jouw bedrijf echt voor je te laten werken:


 • Je website hoog in Google zodat je klanten aantrekt;

 • Het verhaal en de boodschap van jouw bedrijf vertaalt naar ‘what’s in it for me’;

 • Je teksten helder en to the point, zodat ze aanzetten tot acties als bellen of offerteaanvragen;

 • Adverteren in Google of sociale media om die stroom bezoekers te vergroten;

 • Een e-mail funnel zodat al die mensen die niet meteen actie ondernemen niet verloren gaan en later alsnog klant worden.


Is dit wat jouw bedrijf nodig heeft? Bel ons of plan hieronder via de knop direct een afspraak in onze agenda. 


Jouw site hoger in Google? En van al die bezoekers nieuwe klanten maken? Volg dan deze 3 stappen…


 • Boek een vrijblijvende kennismaking waarin we kijken of jouw bedrijf geschikt is voor onze SEO aanpak. Bel ons of plan zelf jouw afspraak in onze agenda.

 • Jouw bedrijf is uniek. Dus maken we een plan op maat wat past bij jouw bedrijf, wensen en budget. Dat presenteren we je bij jou op kantoor, bij ons of digitaal.

 • Nee, is ook een antwoord! Jij kiest of je voor ons plan gaat om jouw bedrijf hoog in Google te krijgen. Geen zorgen, we hebben geen tere zieltjes.

Open onze agenda
Plan zelf je 15 minuten belafspraak in

WAAROM SUPER SEO MARKETING?

Dat laat ik je graag zien

Vraag kosteloos en vrijblijvend deze videoreview van jouw website aan. Dan laat ik je in 10 minuten exact zien hoe we voor jouw bedrijf meer klanten en omzet realiseren.

Nu aanvragen >


Kosteloos en vrijblijvend, binnen 1 werkdag in je mailbox

Stap 1

Kennismaken, bij jou of bij ons

Stap 2

Plan van aanpak + offerte

stap 3

Meer klanten over de vloer

Maak nu een afspraak en profiteer ook...

Of kom kennismaken in Franeker