JOUW MARKETING UITBESTEDEN?

Jouw boodschap uitdenken en verspreiden

MARKETING IS ONMISBAAR VOOR (GROEI) VAN JE BEDRIJF

Marketing uitbesteden is natuurlijk bedoeld om meer klanten en uiteindelijk méér omzet te realiseren. Een heldere boodschap voor jou bedrijf is dan ook cruciaal…

Toch is dát vaak het eerste wat ontbreekt.

 • Wat doe je? Welk probleem los je op?
 • Voor wie doe je dat? Wie is je doelgroep?
 • En waarom moet ik daarvoor bij jou zijn?

Jij weet het antwoord. Nieuwe bezoekers op je website niet. Daarom starten we in fase 1 altijd met het uitwerken van jouw brand message. Dat is je fundament voor alle online- en offline marketing.

 

Is jouw brand message (fundament) duidelijk? Dan pas komt fase 2.Gevonden worden, oftewel hoger in Google (SEO + SEA). Zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn. Want een website die niemand weet te vinden levert je uiteraard geen zak op.

Fase 3 is volledig gericht op het écht zorgen voor nog meer omzet uit je huidige én nieuwe klanten. Hooguit 2% van de nieuwe bezoekers op je site wordt direct klant.

Laat je die overige 98% dan zo weggaan? In deze laatste fase richten we daarom een complete salesfunnel in. Dat zorgt pas écht voor groei van jouw bedrijf….

3 MARKETING FASES VOOR MEER KLANTEN ÉN OMZET

FASE 1 – JE BOODSCHAP

Een ijzersterke boodschap voor jouw bedrijf. Volledig uitgewerkt zodat je die kunt toepassen in al je communicatie.

FASE 2 – MÉÉR KLANTEN

Alles uit fase 1 + Hoger in Google met jouw 3 belangrijkste pagina’s / diensten door zoekmachine optimalisatie (SEO).

FASE 3 – DOORGROEIEN

Alles uit fase 1 + 2 en ook: Een opgemaakte leadmagnet (PDF), ingerichte salesfunnel met  opvolgmails en Social Media ads.

100% TEVREDENHEID

Op geschreven teksten

GEGARANDEERD

De beste specialisten

ALTIJD

Heldere communicatie

JE BOODSCHAP IS DE BASIS, VOOR ALLES…

Merk je dat de bezoekers op je website vertrekken zonder iets aan te vragen of te kopen? Reageert er niemand op je “nieuwsbrief” en  e-mails? En is posten op sociale media verspilde moeite? Vervelend hè, zeker wanneer je concurrenten er wél succesvol mee zijn. De sleutel tot succes ligt in je boodschap. Een website, e-mail of post op social media die resultaat oplevert, vertelt een heldere boodschap. Eenvoudig, zonder afleiding en zo geschreven dat ons brein wordt getriggerd.

Wat triggert ons brein dan? 
Voor ons brein telt maar 1 ding. What’s in it for me? Is dat wel direct duidelijk in jouw boodschap? Daar kom je eenvoudig achter door nu (kosteloos) een review van jouw website aan te vragen. Dan laat ik je exact zien hoe een nieuwe bezoeker jouw website ziet. En waarom die nu afhaakt…

super-seo-541

DE TOP 5 IN GOOGLE, DAAR WORDT GELD VERDIEND

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen dat circa 95% van alle zoekopdrachten via Google gaan. En ruwweg 90% van iedereen die in Google iets opzoekt, klikt op de eerste 5 resultaten of 1 van de advertenties. Daar moet je dus tussen staan als je omzet uit je website wilt! Dat is dan ook wat we voor je doen…

SEO (hoger in Google) kost tijd, we trekken daar tenminste 3 maanden voor uit. Daarom combineren we SEO vaak met SEA (adverteren in Google). Zo heb je direct meer omzet terwijl je ook stijgt in Google zonder te betalen (adverteren). Bel direct voor een afspraak en we laten je zien wat er nodig is om jouw website aan bezoekers én omzet helpen.

Liever eerst een kosteloze analyse van je website? Vraag de video review aan. Dan maken we eerst een schermvideo van je website waarin je precies te zien krijgt waarom jouw bezoekers geen klant worden of waarom je niet gevonden wordt in Google.

super-seo-541

HET GEHEIM VAN EEN WEBSITE DIE TELKENS RESULTAAT OPLEVERT?

Een website die dag in dag uit omzet voor je realiseert, dat is geen geheim. Dat is gewoon de juiste marketingmethodes toepassen. In dit geval een goed ingerichte salesfunnel. Want die 98% van je website bezoekers die alleen even kijken wil je toch niet met lege handen laten vertrekken, toch?

Niet iedereen gaat van kennismaken naar verloven en trouwen op 1 dag. Zo werkt het nou eenmaal niet. Not in real life, not on your website. Met een salesfunnel krijgen mensen de kans te ontdekken waarom ze bij jou moeten zijn. En dat jij hun probleem ook écht oplost.

We maken daarbij gebruik van een zogenaamde leadmagnet. Een pdf waarin je dit exact duidelijk maakt door jouw expertise te laten zien. Gratis te downloaden op jouw website in ruil voor een e-mailadres. Ken je de uitdrukking “The money is in the list”? Dat slaat op jouw mailinglijst, de aanjager van jouw omzet.

Vraag direct een kosteloze videoreview van jouw website aan. Dan laten we je in circa 10 minuten zien wat jouw website nodig heeft. Is dat precies wat je wilt? Dan pas maken we een offerte. Uiteraard kun je ons ook bellen voor advies, vragen stellen of een afspraak.

WIL JIJ MEER KLANTEN OVER DE VLOER?

Marketing uitbesteden? Kies voor dit Super SEO Traject. Hierin komt alles samen om de website van jouw bedrijf echt voor je te laten werken:

 

 • Je website hoog in Google, zodat je telkens nieuwe klanten aantrekt;
 • Het verhaal en de boodschap van jouw bedrijf vertaalt naar ‘what’s in it for me’ zorgt voor meer omzet;
 • Je teksten en social media posts helder en to the point, zodat ze aanzetten tot acties als bellen of offerteaanvragen;
 • Adverteren in Google of sociale media om die stroom bezoekers te vergroten en op te schalen;
 • Een e-mail funnel, zodat er geen potentiële klanten verloren gaan en later alsnog klant worden.

Is dit wat jouw bedrijf nodig heeft? Bel ons of plan hieronder direct een afspraak in onze agenda. 

Jouw site hoger in Google? En van al die bezoekers nieuwe klanten maken? Volg dan deze 3 stappen…

 

 • Boek een vrijblijvende kennismaking waarin we kijken of jouw bedrijf geschikt is voor onze SEO aanpak. Bel ons of plan zelf jouw afspraak in onze agenda.
 • Jouw bedrijf is uniek. Dus maken we een plan op maat wat past bij jouw bedrijf, wensen en budget. Dat presenteren we je bij jou op kantoor, bij ons, of digitaal.
 • Nee, is ook een antwoord! Jij kiest of je voor ons plan gaat om jouw bedrijf hoog in Google te krijgen. Geen zorgen, we hebben geen tere zieltjes.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR


 • De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  thumb IT-Wizzard


  Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  thumb Marjolein de Lange


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  thumb Lokkerbol Makelaardij


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  thumb Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius

 • Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  thumb Bianca verbeek


  Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  thumb Egbert


  Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  thumb Arjan Faber


  Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  thumb Guido Hibma

 • Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  thumb Mijke Wildenborg

WAAROM SUPER SEO MARKETING?

Dat kan ik je veel beter laten zien in een korte video over jouw website. Vraag deze nu kosteloos aan.

Je ontdekt in circa 10 minuten precies hoe we jouw website beter vindbaar maken én zorgen voor meer resultaat met je website.