ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE UITBESTEDEN

Hoger in Google, ook zonder abonnement

BOVENAAN IN GOOGLE KOMEN?

 • Hoger in Google, ook zonder abonnement
 • Voor lokale, nationale en internationale bedrijven
 • Trajecten mogelijk vanaf circa 500 euro per maand

Heeft jouw omzet een glazen plafond bereikt? En merk dat je website niet bijdraagt aan de groei die jij voor ogen hebt? Jouw bedrijf kan (veel) meer omzet maken. Hoog in Google staan is het beste wat jouw bedrijf kan overkomen.

 

Adverteren wordt steeds duurder en de regels veranderen continue. Je hebt geen invloed op hoe deze platformen werken. Rendabel adverteren kost je of heel veel tijd, of heel veel geld. Dan ben je veel beter af als klanten naar jou toekomen, toch?

Meer bezoekers en omzet uit je website zonder te adverteren of zelfs zonder abonnement? Dat doe je met Super SEO!

 

Enkele van onze opdrachtgevers

VAN ONZICHTBAAE NAAR ONVERSLAANBAAR IN 3 STAPPEN

We begrijpen de uitdagingen van het willen groeien in een digitale wereld. Onze oprichter heeft zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om online zichtbaar te zijn. Na jaren van leren en toepassen van SEO-technieken, heeft hij een succesvol bedrijf kunnen verkopen. Nu gebruiken we die expertise om jou bedrijf te laten groeien.

In 3 stappen van onvindbaar naar onverslaanbaar:

 1. Gratis video-audit van je website om problemen en kansen te identificeren.
 2. 20-minuten gesprek om de audit en je doelen te bespreken.
 3. Vrijblijvend plan van aanpak en offerte om met SEO jouw doelen te behalen.

VRAAG DIRECT EEN VIDEO-AUDIT VAN JOUW WEBSITE AAN

Klantgesprek leadgeneratie

ONTDEK METEEN DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW WEBSITE

Jouw teksten aantoonbaar beter vindbaar dan je concurrenten, bel direct onze SEO specialist óf vraag een gratis scan van jouw website aan.

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

SEO Consultancy

674K TOTAL CLICKS

E-commerce omzet verdubbeling

105,8% HOGERE OMZET

Homepage redesign Maritieme Academie

HOMEPAGE REDESIGN

(SEO) Meer bezoekers pagina

WAT ONDERSCHEIDT SUPERSEO?

Is je website onvindbaar en staan jouw concurrenten boven je in Google? Heb je geen idee waar je webteksten over moeten gaan? Wat jouw klant wil horen? Of weet je wel wat je wilt vertellen, maar krijg je het niet op papier?

Dan zit je hier goed!

72% van de teksten op websites wordt nooit gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten bij de overige 28% komen door ze hoog in Google te krijgen. Eenmalige SEO betekent niet dat we er ook in 1x klaar mee zijn. We blijven de voortgang minimaal 3 maanden bijhouden én bijsturen om ook echt voor resultaat te zorgen. Zo heb je altijd resultaat uit jouw investering.

Naast werkzaamheden aan je website zoals basisinstellingen, interne links, technische verbeteringen en teksten schrijven gaan we ook je Google Bedrijfsprofiel optimaliseren en zorgen we voor backlinks naar je website wanneer dat nodig blijkt.

super-seo-541

AANTOONBAAR DE BESTE TEKSTEN

 De hoogste content score garandeert onze kwaliteit en de kans om op 1 in Google te komen.

BINNEN 3 MAANDEN RESULTAAT

Je tekst is pas klaar als deze hoger scoort in Google. Daarom blijven we 3 maanden bijsturen.

VIDEO RAPPORTAGES

Geen verstand van SEO of Analytics? Sit back and relax, we laten je zien wat je wilt weten.

TWIJFEL JIJ NOG?

Vind jij SEO uitbesteden ook zo lastig? Vragen als: is dit wel de juiste partij?
Doen ze geen loze beloftes? Werkt SEO wel voor mij?

En je hebt helemaal gelijk. Daarom zijn onze trajecten per kwartaal opzegbaar. 

Liever eerst een losse seo-opdracht uitbesteden? Ook dat is geen probleem. We laten je graag zien wat we in huis hebben.

Ontdek welke 10 vragen jij altijd aan jouw marketingbureau moet stellen voor je met ze in zee gaat >

leadgeneratie B2B

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE UITBESTEDEN? 

Is dit wat jij zoekt? Wat jouw bedrijf nodig heeft om door te groeien en je (omzet)doelen te halen? Kom dan nu in actie:

 • Boek een vrijblijvende kennismaking waarin we kijken of jouw bedrijf geschikt is voor onze SEO aanpak. Bel ons of plan zelf jouw afspraak in onze agenda.
 • Jouw bedrijf is uniek. Dus maken we een plan op maat wat past bij jouw bedrijf, wensen en budget.
 • Nee is ook een antwoord. Jij kiest of je voor ons plan gaat om jouw bedrijf hoog in Google te krijgen.

Neem vandaag nog contact op en laat je SEO uitbesteden om hoger in Google te komen. Zo zorg je pas écht voor meer klanten én omzet.

(SEO) Meer bezoekers

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard


  Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert


  Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius

 • Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek


  Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij

 • Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber

JOUW WEBSITE HOGER IN GOOGLE?

Weten hoe we jouw website vindbaar maken? En zorgen voor meer conversies? Vraag kosteloos een videoreview aan. In circa 15 minuten ontdek je precies wat jouw website nodig heeft om hoger in Google te komen en meer omzet op te leveren.