Reviews lezen? SuperSEO Marketing recensies

Wat anderen over ons zeggen...

zegt veel meer dan wat wij zeggen

Bekijk reviews op Google >

Sinds kort ben ik op het spoor gekomen van SuperSEO en vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Na een eerste kennismakingsgesprek via telefoon gelijk eerste opdracht aan hen gegeven welke zeer goed is voldaan met een stukje extra service. Superseo denkt mee en kijkt verder dan de dag van vandaag.

John Bijl - Mediasupport

Ik ben naar Jan toegekomen omdat mijn website onvindbaar was in Google.  Ik zag een Facebook advertentie van hem voorbijkomen, en heb daarna contact gezocht. Na een helder plan van aanpak en duidelijke offerte zijn de werkzaamheden begonnen.


Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

Enrico de Krijger - Psytraining

Jelle

Enkele van onze opdrachtgevers

We hebben Jan/ SuperSEO Marketing via zijn Facebook advertentie leren kennen. Een scan van onze website bevestigde wat we eigenlijk al wisten: Ons digitale visitekaartje was visueel en technisch verouderd. Ook liepen we op het gebied van social media achter.


We hebben onze wensen aan Jan kenbaar gemaakt en hij kwam met een plan van aanpak. We wonen en werken honderden kilometers bij elkaar vandaan en zonder elkaar ooit te hebben gezien, gingen we met elkaar het avontuur aan. Inmiddels staat de nieuwe website en verzorgt Jan het commerciële deel van onze social media activiteiten.


De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.


Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren. 

Frank Geraedts - Beterelandschapsfoto
standard sport and health marketing Franeker

Jan is een echte professional op het gebied van SEO én ondernemerschap. We kwamen in contact met elkaar via een project waar we samen aan werkten. Het contact en de sessies waarin we samenwerkten heb ik ervaren als oplossingsgericht, creatief en verrassend. Verrassend in de zin van dat hij ontzettend veel tools, websites en apps kent die je marketingmachine nog beter laten draaien.

 

Jan weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken. ‘Een mooie website?’ Daar draait het bij JB Online Marketing niet om. Waar het wel om gaat? “Op een open manier samenwerken, waarbij de menselijke maat centraal staat en continu afstemmen wat er nodig is om je online marketingdoelen te bereiken”. Dan heb je ook écht wat!

Jelmer Ferwerda - Standard Sport & Health Marketing
Certificaat erkend seo tekstschrijver

Ook zulke teksten nodig? 

Neem dan direct contact op met SuperSEO en vraag naar jouw mogelijkheden om hoger te scoren in Google en meer resultaat uit je webteksten...