SUPERSEO EXCLUSIEF

Wanneer ‘gewoon’ goed, niet goed genoeg is.

WANNEER ‘GEWOON’ NIET GENOEG IS

SuperSEO biedt het SuperSEO Exclusief traject aan. Dit is een premium oplossing voor B2B bedrijven zonder eigen marketingafdeling of die gespecialiseerde ondersteuning nodig hebben. Dit traject is bedoeld voor stakeholders die verantwoordelijk zijn voor marketing of groei. 

SuperSEO werkt hierbij exclusief samen met partijen die zich volledig willen inzetten om groei te realiseren. Partijen die alleen hun marketing ‘over de schutting’ willen kieperen zijn niet geschikt. Daarom hanteren we een strenge selectieprocedure om de juiste partners te vinden. 

Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we samen of er een match is tussen jouw bedrijf en onze expertise. Dit traject is vooral geschikt voor bedrijven in de scale-up fase. Het bestaat uit een combinatie van alle stappen en diensten die wij aanbieden om jouw bedrijf succesvoller te maken. Het wordt volledig afgestemd op de problemen en behoeften van jouw bedrijf.

Telefoon gesprek
Fotoshoot foto

STAP 1: MEER BEZOEKERS

Je website trekt bezoekers, maar zijn het de juiste?

Veel bedrijven hebben voldoende verkeer, maar weinig relevante leads. Bij SuperSEO zorgen we ervoor dat je niet alleen meer bezoekers krijgt, maar dat deze bezoekers ook kwalitatief en relevant zijn. Onze aanpak richt zich op geavanceerde SEO– en advertentiecampagnes die jouw ideale klant aantrekken.

Waarom deze stap werkt:

 • Hogere zoekmachinerankings: Met onze SEO-expertise zorgen we dat jouw website beter gevonden wordt door de juiste doelgroep.
 • Meer relevant verkeer: Onze campagnes zijn gericht op het aantrekken van bezoekers die echt geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.
 • Verbeterde online zichtbaarheid: Door doelgerichte advertenties en contentmarketing vergroten we de zichtbaarheid van jouw merk.

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

110% MEER BEZOEKERS
91% MEER BEZOEKERS
517% MEER BEZOEKERS
Fotoshoot foto

STAP 2: B2B LEADGENERATIE

Meer bezoekers zijn mooi, maar hoe zet je ze om in leads?

Bezoekers omzetten in leads is vaak een uitdaging. Bij Super SEO gebruiken we leadmagnets, leadidentificatie en gerichte marketinginspanningen om kwalitatieve leads te genereren. Zo zorgen we dat bezoekers niet zomaar weggaan zonder actie te ondernemen.

Waarom deze stap werkt:

 • Constante stroom van opgewarmde leads: Onze aanpak zorgt voor een continue aanvoer van leads die klaar zijn om te converteren.
 • Hogere conversieratio’s: Door gerichte campagnes en gepersonaliseerde content verhogen we de kans op conversie.
 • Verbeterde sales efficiëntie: Wij doen het voorbereidende werk, zodat jouw team zich kan richten op het sluiten van deals.
leadgeneratie B2B

STAP 3: ROI EN CONVERSIEOPTIMALISATIE

Maximaliseer je rendement met slimme ROI en conversieoptimalisatie

Meer bezoekers en leads zijn slechts het begin. Echt succes meet je aan de hand van de Return on Investment (ROI) die deze inspanningen opleveren. Bij SuperSEO analyseren en optimaliseren we elke stap in je klantreis om het maximale rendement uit je marketinginspanningen te halen.

Waarom deze stap werkt:

 • Hogere conversieratio’s: Door continue optimalisatie en A/B-testing verbeteren we de prestaties van je website.
 • Datagedreven beslissingen: Onze aanpak is gebaseerd op grondige data-analyse, wat leidt tot betere resultaten.
 • Duurzame klantrelaties: Door gepersonaliseerde content en follow-ups bouwen we aan langdurige relaties tussen jouw bedrijf en je klanten.
leadgeneratie B2B

STAP 1

De juiste bezoekers naar je website halen.

STAP 2

De juiste bezoekers omzetten naar relevante B2B leads.

STAP 3

Het verhogen van jouw ROI en het optimaliseren van de conversie.

Klantgesprek leadgeneratie

DIT EXCLUSIEVE TRAJECT IS NIET VOOR IEDEREEN

Samenwerken met de besten:

Het SuperSEO Exclusief traject is niet voor iedereen. Wij selecteren zorgvuldig de bedrijven waarmee we samenwerken om ervoor te zorgen dat we echt waarde kunnen toevoegen. Dit betekent dat we alleen met bedrijven werken die bereid zijn te investeren in hun groei en serieus zijn over het behalen van resultaten.

 • Selectieprocedure: We beginnen met een strategisch gesprek om te bepalen of er een match is tussen jouw bedrijf en onze expertise. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, uitdagingen en verwachtingen om te zien of we de juiste partners voor elkaar zijn.
 • Intensieve samenwerking: Bij SuperSEO gaan we verder dan alleen advies geven. We werken intensief samen met jouw team. Dit doen we soms zelfs (tijdelijk) op locatie, om ervoor te zorgen dat we volledig begrijpen wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe we dat het beste kunnen bereiken.

INVESTERING EN COMMITMENT

Een serieuze investering voor serieuze resultaten

Het SuperSEO Exclusief traject vraagt om een serieuze investering. We trekken alles uit de kast om jouw doelen te behalen. Door onze geïntegreerde aanpak en intensieve samenwerking zorgen we voor duurzame groei en maximale resultaten. Bij dit traject is ons volledige team betrokken. Hierdoor is dit traject niet vaak geschikt voor kleine bedrijven of zzp’ers.

Waarom deze investering loont:

 • Significante groei: Onze klanten zien een aanzienlijke toename in relevant verkeer (SEO), gekwalificeerde leads en ROI. (bekijk hier onze success stories)
 • Exclusieve focus: We werken alleen met bedrijven die samenwerking zoeken. Dit betekent dat jouw project onze volledige aandacht krijgt.
 • Langdurige resultaten: Onze strategieën zijn gericht op duurzame groei, niet op eenmalige of kortetermijnsuccessen.
leadgeneratie B2B

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber


  Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij

 • Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg


  Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek


  SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius


  De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard

 • Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert

BEGIN MET SUPERSEO EXCLUSIEF

Klaar voor de volgende stap?

Wil je ontdekken hoe het SuperSEO Exclusief traject jouw bedrijf kan transformeren? Plan een strategisch gesprek met ons om te zien of we de juiste partners zijn. Investeer in je groei en ervaar de kracht van exclusiviteit met SuperSEO.