SEO VOOR WOOCOMMERCE WEBSHOPS

Optimaliseer je vindbaarheid voor meer bezoekers uit google

JOUW WEBSHOP OOK NAAR DE TOP IN GOOGLE?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor e-commerce zoals webshops absoluut onmisbaar. Want zonder gratis bezoekers uit Google of andere zoekmachines komen er alleen uit advertenties klanten binnen. Dat zorgt voor hoge kosten en drukt flink op de winst. Met SEO wordt je webshop dusdanig geoptimaliseerd dat je (heel) veel gratis bezoekers en dus klanten binnen krijgt zonder daar steeds weer voor te moeten betalen.

super-seo-541

GROENE BOLLETJES IN YOAST IS NOG GEEN SEO

Niet lullig bedoeld, maar heb je de bolletjes in Yoast allemaal op groen? Dan betekent dat niet dat je ook echt gevonden wordt. Daarom doen we eerst een grondige scan van je webshop en die van je concurrenten. 

Welke woorden word je nu op gevonden en leveren die ook omzet op? Welke woorden missen er nog en hoe we gaan we daarop bezoekers binnenhalen? In een helder plan van aanpak laten we je exact zien wat er nodig is om jouw webshop hoger in Google te krijgen.

super-seo-541

WEBSHOP OPTIMALISEREN

Waarschijnlijk gaat je webshop al even mee. Daarom beginnen we direct met het verbeteren van de pagina’s die nu al scoren in Google. Zo kunnen we snel voor meer omzet zorgen en daarmee onze werkzaamheden terug verdienen.

Nieuwe webshops? Dan zorgen we dat alles voldoet aan de richtlijnen van Google. We geven je shop een vliegende start, zodat er al snel omzet behaald kan worden, zonder dat je maanden op bezoekers en omzet moet wachten.

super-seo-541

BIJHOUDEN EN VERBETEREN

SEO is een puzzel waarbij alle stukjes precies moeten passen. Soms probeer je iets, maar blijkt het niet goed te passen. Dan gaan we net zolang verbeteren totdat het wel past. Daarom is SEO altijd een traject van meerdere maanden. We moeten altijd zien hoe Google reageert op onze werkzaamheden en of dat het juiste effect heeft.

super-seo-541

De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verrassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.

Frank

Fotograaf met webshop

WAAROM SUPERSEO?

n 2006 ben ik zelf zonder enige kennis van online marketing of SEO een webshop begonnen. De eerste jaren waren een drama met nauwelijks omzet. Dat had voorkomen kunnen worden door direct te investeren in SEO.

Na jaren ploeteren was het me gelukt verschillende nummer 1 posities te pakken en er een echt bedrijf van te maken. In 2018 heb ik de webshop verkocht en ben ik mijn kennis gaan gebruiken om webshops zoals die van jou beter vindbaar te maken. 

Inmiddels zitten we hier met 2 personen in ons kantoor in Franeker en hebben we een team freelance specialisten waarmee we vrijwel iedere uitdaging aan kunnen.

super-seo-541

VRIJBLIJVEN STRATEGIEGESPREK?

In een (online) gesprek van maximaal 30 minuten laat ik je de kansen en bedreigingen voor jouw webshop zien. Zo krijg je direct een goed beeld van onze expertise en werkwijze. Geen klik? No hard feelings. Het gesprek is kosteloos én vrijblijvend.

super-seo-541