Hoger in Google? Super SEO maakt het mogelijk

super-seo-541

WAAROM KIES JE VOOR SUPERSEO?

 Perfectionisme zit in ons DNA. Gelukkig komt dat goed van pas bij dit werk. Want als we jouw website bovenaan in Google willen krijgen, moet die de beste zijn.

Als jouw advertenties maximale omzet op moeten leveren, moeten die de beste zijn. En als je wilt dat jouw teksten gevonden en gelezen worden om voor conversie te zorgen… You get the point.

SuperSEO onderscheidt zich door geen genoegen te nemen met een 7, wij gaan voor de 10. Want dan weten we tenminste zeker dat ons werk voor jou rendement oplevert.

Een team specialisten staat hier iedere dag voor jouw bedrijf klaar. Alles wat in de basis met tekst te maken heeft, kun je aan ons overlaten.

Denk aan SEO, webteksten, advertenties en SEA, e-mailings, vacatureteksten. Ze hebben namelijk allemaal 1 ding gemeen, alles begint met de juiste tekst. En dát is onze specialiteit.

super-seo-541
Met een hoge content score weet je zeker dat jouw tekst relevant en interessant is

PUNTJES OP DE I, OOG VOOR DETAIL

We zijn nuchtere Friezen. Dat betekent voor jou dat we de beste kwaliteit leveren, maar dan wel voor een normaal tarief. Als klant bij SuperSEO ben je geen nummer. We draaien bij sommige klanten zelfs tijdelijk mee op kantoor. Puur om het bedrijf te leren kennen. Dit helpt ons begrijpen wat ze aan hun klanten verkopen en hoe wij daarbij echt van waarde zijn.

SuperSEO bestaat inmiddels sinds 2018. Ooit begonnen als freelance SEO-tekstschrijver, nu een SEO-bureau in Friesland met 5 medewerkers en klanten over de hele wereld.  We kunnen helaas niet iedere business helpen op de manier kunnen die het verdient. Daarom specialiseren we op B2B bedrijven. Bedrijven die problemen oplossen voor hun klanten, zoals SaaS, in binnen- en buitenland.

super-seo-541

JAN BOERSMA – SEO-SPECIALIST, COPYWRITER &  FOUNDER

Als oprichter van SuperSEO is het mijn taak om te zorgen dat jouw bedrijf groeit met onze hulp. Ik ben daarom voor iedere klant ook het aanspreekpunt. Achter de schermen zorgt een projectmanager dat alles soepel verloopt rondom jouw project. Samen met het team bedenk ik de plannen die moeten zorgen dat jij de beste in jouw branche wordt. Stilzitten is niet mijn ding. Met 4 kinderen en een groeiend bedrijf hoeft dat ook niet.

Na een zwaar ongeval en lang revalideren werd ik op mijn 23e min of meer gedwongen radicale keuzes te maken. Ik werd ‘eigen baas’ want werken in loondienst zat er niet meer in. Na heel veel zelfstudie, vallen en opstaan wist ik een webshop op te bouwen die in 2018 heb verkocht. Een bedrijf opbouwen is het mooiste wat er is, maar er komt heel veel bij kijken voordat het ook echt iets oplevert. Met SuperSEO helpen we mkb-bedrijven succesvol te worden op dezelfde manier waarop ik dat met de webshop heb gedaan.

Weten hoe we dit voor jouw bedrijf doen? Plan een 15 minuten kennismaking in mijn agenda en ik vertel er je alles over.

super-seo-541

ROBERT HESLINGA | MANAGER

Zodra onze fotograaf is geweest, kun je zien wie hier achter de schermen de projecten runt. Robert is actief als editor en (project)manager. Hij is afgestuurd jurist en schrijft daarom ook alle juridische teksten. Hij zorgt ervoor dat iedereen binnen het team exact weet wat er moet gebeuren en wanneer dit af moet zijn.

In tegenstelling tot Jan, is Robert de rust zelve. Een ideale eigenschap voor iemand die over deadlines gaat.

LASSE BURGSMA | JUNIOR SEO-SPECIALIST

Begonnen als stagiair en uitgegroeid tot vaste kracht. Lasse verzorgt alles rondom het plaatsen, updaten en optimaliseren van websites.

ROBINE VAN OLFFEN – SEO COPYWRITER

Schrijven is mijn passie. Ik ben er altijd mee bezig. Overdag creëer ik en ‘s nachts droom ik het tot leven. 

Met mijn 27 jaar heb ik al een breed scala aan schrijfervaring. Van commerciële teksten en productbeschrijvingen, tot toeristische reisblogs en autobiografische ondersteuning. Het allertrotst ben ik op mijn auteurscontract, bij een topuitgeverij in Den Haag. Mijn Young Adult boek wordt in het voorjaar van 2024 verwacht.

Mijn specialiteit? Teksten schrijven op zo’n manier dat Google het begrijpt, het waarde toevoegt voor de lezer én zorgt voor conversie. 

Daarnaast voeg ik creativiteit, kennis van de Nederlandse taal en motivatie toe aan het fantastische team van SuperSEO. Dit team is de perfecte combinatie voor strakke deadlines, zorgvuldige voorbereiding en uitgebreide redacties. En uiteraard maximaal resultaat voor jou als klant.

 

super-seo-541

TEAM VAN SPECIALISTEN

Achter de schermen werkt er nog een team freelance specialisten voor jouw als opdrachtgever. Dat zijn onder andere een designer, sea-specialist, developer, fotograaf en videograaf.
Iedere expertise die we zelf niet in huis hebben besteden we uit aan freelancers die zich volledig focussen op hun vakgebied. Zo zorgen we dat iedere opdracht maximaal resultaat voor jouw bedrijf haalt.

Social media uitbesteden.

7 REASONS WHY YOUR WEBSITE DOES NOT RANK 1 IN GOOGLE

DISCOVER IT IN THIS FREE PDF

DISCOVER IN 3 STEPS HOW WE HELP YOUR BUSINESS

STEP #1

Getting acquainted, with you or with us

STEP #2

plan of action + quotation

STEP #3

More customers for your business

AANTOONBAAR DE BESTE TEKSTEN

 De hoogste content score garandeert onze kwaliteit en de kans om op 1 in Google te komen.

TREKT EXACT JOUW DOELGROEP AAN

Onze unieke software onthult exact welke bedrijven jouw blogs bezoeken. 

Monitoren en Bijsturen

Monitoring en bijsturing van eerdere blogs voor maximaal resultaat