JB Online Marketing en SuperSEO | Franeker - Friesland
arrow_drop_up arrow_drop_down
JB ONline Marketing - full service marketing bureau

Wie is JB Online Marketing

En wat heb jij daar aan?

Een keiharde knal, piepende banden op het asfalt, rondvliegend glas...

Mijn Verhaal...


25 november 2007 omstreeks 05:30 veranderde mijn leven in 1 klap na een nachtje stappen. Mijn naam is Jan Boersma. Vader van Jesse en verloofd met Marianne. Dat zijn we inmiddels alweer 4 jaar dus het wordt wel eens tijd om die trouwerij te plannen, maar dat terzijde ;-)


Ik ben typisch zo iemand die op feestjes het licht uit doet. Totdat eind 2007 na een feestje mijn licht uitging. Er was opeens een auto en een doffe klap. Ik vloog meters door de lucht en werd wakker in het ziekenhuis met mijn familie aan mijn bed.


Dat is raar wakker worden, overal slangen en buisjes. Maar je weet wat ze zeggen toch?

What doesn't kill you, makes you stronger. En dat is precies wat er gebeurde...


wie is jb online marketing

Het roer ging om...

Ik ben heel veel webinars gaan kijken, kocht allerlei trainingen. Investeerde duizenden euro’s in Facebook Ads, SEO en nog meer trainingen. Tot ik het spelletje begreep. Ik begon resultaat te zien. Iedere dag schreven mensen zich in op mijn leadmagnet. Ik kreeg e-mails terug waarin ik werd bedankt voor de super goede hulp. Terwijl dit allemaal automatisch ging.


De omzet steeg, de winst ging omhoog en ik hoefde me niet meer druk te maken als er een dikke factuur binnenkwam. Ik kon uitbreiden en investeren om zo nog meer omzet te creëren. Andere mensen het werk laten doen wat ik zelf niet goed (meer) kon. Ondernemen werd echt leuk.


Na jaren kwam ik er achter dat ik het marketingspel veel leuker vond dan het runnen van een webshop. Ik kreeg de kans de zaak te verkopen en deed dat ook. Ik wilde een paar maanden rustig nieuwe plannen uitwerken. Maar ik werd direct al gevraagd door mensen uit mijn omgeving om hen te gaan helpen.


Na 1 week vakantie was mijn nieuwe onderneming dus al geboren. Nu help ik ondernemers zoals jij om dit ook te bereiken. Rijk worden in de breedste zin van het woord.


Dat hoeft niet altijd geld te zijn. Gewoon voor je gezin kunnen zorgen zonder financiële stress. Leuke dingen doen wanneer jij dat wilt. Dat is een rijk leven. En dat is toch waar we het voor doen?


Dus wil je direct aan de slag en mijn hulp bij jouw online marketing? Op mijn blog heb ik verschillende artikelen die je hierbij helpen. Maar ik kan je nog veel beter helpen door dit persoonlijk te doen….

Let's Connect on Social Media

Liever je marketing zelf leren doen?

In de SuperSEO Marketing training ontdek je exact hoe je deze systemen opzet en inricht voor een succesvolle marketing van jouw bedrijf. Zodat jij ook kunt groeien naar vrijheid en misschien wel die miljoenen business. van je dromen....

Vrijblijvend advies nodig? Laten we even bellen...