WIE IS SUPERSEO MARKETING?

HOGER IN GOOGLE? WEG MET SAAIE TEKSTEN!

Onze missie: Weg met Saaie, slaapverwekkende websites!

Het internet staat er vol mee. Saaie, slaapverwekkende teksten. Niet alleen mega-irritant voor bezoekers, maar ook voor de eigenaar. Tenminste, als die er geld mee moet verdienen. 


Nutteloze informatie, veel te weinig informatie, veel te veel informatie, compleet onvindbare informatie....


Niemand heeft er wat aan, ook Google niet. Net als in real life wil je jouw klant helpen. Beschouw een bezoeker op je website dan ook als een klant die je winkel in loopt. Die wil iets weten of bij je kopen. Geef jij ze het antwoord wat ze zoeken? Dan is de kans groot dat ze ook bij jou blijven om te kopen.


We zijn in 2018  begonnen als marketing bureau, gericht op het beter vindbaar maken van websites (SEO). Maar zonder goede teksten valt er vaak niets vindbaar te maken. Daarom zijn we ons begin 2021 volledig gaan richten op het schrijven én optimaliseren van teksten voor websites.


Door websites prettig leesbaar te maken en gebruikers ook echt te helpen zul je zien dat je ook gaat scoren in Google. En dat is waarschijnlijk jouw missie aangezien je hier bent....

Met SuperSEO willen we ondernemers op een eerlijke en
betaalbare manier aan een betere website helpen. 


Bij ons vind je geen vast aantal woorden voor een tekst.
Want als je een tekst van 500 woorden koopt en er zijn minimaal 1200
nodig om goed gevonden te worden heb je er toch geen moer aan?


Ook lokken we je niet met tarieven waarmee niemand een droog stuk brood kan verdienen.
Er wordt veel gebruikgemaakt van teksten door software, knippen en plakken of buitenlandse schrijvers.
Daar doen wij niet aan. Je krijgt de beste tekst die onze seo specialist voor je kon schrijven.
En dat bewijzen we je graag met onze unieke Contentscore


En je krijgt altijd eerlijk (SEO) advies...
Waarom zouden we je een tekst verkopen waarvan wij bij voorbaat
al weten dat die nooit en te  nimmer gevonden gaat worden in Google?
Daar heb jij niks aan, maar wij natuurlijk ook niet...

Anderen over ons

Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren.
Frank - Beterelandschapsfoto.nl
Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.
Enrico - Psytraining.nl
Jan weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken
Jelmer - SHM
Certificaat erkend seo tekstschrijver

Wie wij zijn?

Mijn naam is Jan Boersma en samen met mijn compagnon Myung van Dijk runnen wij team SuperSEO Marketing in Franeker. Na ruim 10 jaar een webshop te hebben gerund is teksten schrijven, vindbaarheid vergoten met SEO én zorgen dat teksten verkopen onze specialiteit geworden.


Je kunt met teksten en beeld op je website zoveel doen. Maar toch zijn er nog talloze bedrijven die hun website helemaal niet benutten. We leven in een digitaal tijdperk. En dat zie je nu met al die Corona ellende helemaal.


Ben je online niet aanwezig als ondernemer? Dan kun je het wel vergeten. Terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om de juiste teksten op je website te zetten. Tuurlijk, het kost geld om teksten te laten schrijven. Maar heb je niet veel meer aan teksten die wél gelezen en gevonden worden door je potentiële klanten?


Kunnen jouw webteksten wel een flinke oppepper gebruiken? Neem dan snel contact met ons op of kijk waar je op moet letten bij het laten schrijven van SEO teksten.

Erkend en ervaren

Geregistreerd Surfer Directory of SEO copywriters

Loop binnen voor advies

Je vindt ons in de "Franeker Factorij". De koffie staat voor je klaar!

Een greep uit onze projecten:

beterelandschapsfoto bergen op zoom
beterelandschapsfoto.nl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Beterelandschapsfoto

Natuurfotografie workshops
Voor Beterelandschapsfoto verzorgen wij een compleet marketing traject waaronder: SEO, Facebook Advertising en e-mail marketing...
Sporten of van je blessures af?

zandstraenvandermeer.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

ZvdM Fysio

Praktijk voor beweging en vitaliteit
Voor Zandstra & van der Meer Fysiotherapie verzorgen wij de conversie optimalisatie, SEO en advies op gebied van online marketing...
ADHD en stress coaching Friesland
psytraining.nl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Psytraining.nl

ADHD en stress Coaching
Voor Psytraining verzorgen wij de SEO, content strategie, Facebook Ads en e-mail marketing...
Luxe vakantiehuizen huren in Tsjechie
ceskysight.nl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

CeskySight.nl

Luxe vakantiehuizen Tsjechië
Voor Ceskysight verzorgen wij de SEO en Facebook Advertising...

Advies nodig? Laten we even bellen...

arrow_drop_up arrow_drop_down