arrow_drop_up arrow_drop_down
JB ONline Marketing - full service marketing bureau

Wie is SuperSEO Marketing

En wat heb jij daar aan?

Een keiharde knal, piepende banden op het asfalt, rondvliegend glas...

Mijn Verhaal...


25 november 2007 omstreeks 05:30 veranderde mijn leven in 1 klap na een nachtje stappen. Mijn naam is Jan Boersma. Vader van Jesse en Eva en verloofd met Marianne. Dat zijn we inmiddels alweer 5 jaar dus het wordt wel eens tijd om die trouwerij te plannen, maar dat terzijde ;-)


Ik ben typisch zo iemand die op feestjes het licht uit doet. Totdat eind 2007 na een feestje mijn licht uitging. Er was opeens een auto en een doffe klap. Ik vloog meters door de lucht en werd wakker in het ziekenhuis met mijn familie aan mijn bed.


Dat is raar wakker worden, overal slangen en buisjes. Maar je weet wat ze zeggen toch?

What doesn't kill you, makes you stronger. En dat is precies wat er gebeurde...


wie is jb online marketing

Het roer ging om...

Mijn baan in de techniek was niet haalbaar meer. Ik moest opzoek naar iets anders. Het werd uiteindelijk een webshop in vislokvoer. Iets met "van je hobby je werk maken".  In de 10 jaar dat ik die webshop heb gerund heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Op gebied van Facebook ads, e-mail marketing, maar vooral ook SEO. 


Maar ook daaraan kwam een eind, ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in de online marketing voor anderen.


Sinds 2018...


Het eerste jaar vloog voorbij en inmiddels zit ik niet meer alleen. Samen met Myung van Dijk (junior Marketeer) werken wij vanuit ons eigen kantoor in 'de Metro' onder de handelsnaam v.o.f. SuperSEO marketing.


Daarnaast hebben we een team van freelance specialisten die ons ondersteunen waar en wanneer dat nodig is. Zo vormen we, ondanks dat we met zijn 2en zijn, toch een volledig online marketing bureau wat jouw op alle fronten ondersteund.


Dus wil je direct aan de slag en onze hulp bij jouw online marketing? Op ons blog hebben we verschillende artikelen die je hierbij helpen. Maar we kunnen je nog veel beter helpen door dit persoonlijk te doen….

bedrijvenverzamelgebouw de metro in Franeker

Loop binnen voor advies

je vind ons in "de Metro"

Een greep uit onze projecten:

beterelandschapsfoto bergen op zoom
beterelandschapsfoto.nl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Beterelandschapsfoto

Natuurfotografie workshops
Voor Beterelandschapsfoto verzorgen wij een compleet marketing traject waaronder: SEO, Facebook Advertising en e-mail marketing...
Sporten of van je blessures af?

zandstraenvandermeer.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

ZvdM Fysio

Praktijk voor beweging en vitaliteit
Voor Zandstra & van der Meer Fysiotherapie verzorgen wij de conversie optimalisatie, SEO en advies op gebied van online marketing...
ADHD en stress coaching Friesland
psytraining.nl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Psytraining.nl

ADHD en stress Coaching
Voor Psytraining verzorgen wij de SEO, content strategie, Facebook Ads en e-mail marketing...
Luxe vakantiehuizen huren in Tsjechie
ceskysight.nl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

CeskySight.nl

Luxe vakantiehuizen Tsjechië
Voor Ceskysight verzorgen wij de SEO en Facebook Advertising...

Let's Connect on Social Media

Liever je marketing zelf leren doen?

In de SuperSEO Marketing training ontdek je exact hoe je deze systemen opzet en inricht voor een succesvolle marketing van jouw bedrijf. Zodat jij ook kunt groeien naar vrijheid en misschien wel die miljoenen business. van je dromen....

Vrijblijvend advies nodig? Laten we even bellen...