GELD VERDIENEN MET JE FACEBOOK ADS?

Adverteren op Facebook hoeft niet moeilijk te zijn

HEB JIJ WEL EENS IETS VERKOCHT NADAT JE ER MEE OP FACEBOOK HAD GEADVERTEERD?

Je hebt vast wel eens Like en winacties gedaan? Hoeveel bestellingen kreeg je daardoor? Waarschijnlijk niks. Dat komt doordat je de verkeerde mensen bereikt. Vraag een willekeurige voorbijganger maar eens of hij of zij met je wil trouwen. Dat is veel te direct, ze kennen je nog niet.  Like en winacties belanden altijd bij mensen die hun tijdlijn vol hebben met die acties. Die gaan niet bij jou kopen, geloof me.

Facebook is een sociaal platform, mensen komen daar voor hun plezier. Niet om een advertentie in hun gezicht gedrukt te krijgen. Je moet het op een persoonlijke manier aanpakken wil je echt resultaat halen. En dat is zeker mogelijk hoor, zelfs nu nog en al met een paar euro per dag. Als mensen nog niet klaar zijn om jouw product of dienst te kopen dan gooi je al je budget eigenlijk gewoon weg.

super-seo-541

WIL JE EFFECTIEF ÉN EFFICIËNT ADVERTEREN OP FACEBOOK? DAN MOET JE GOED WETEN WAT JE DOET

Klik je wel eens op de “promoot bericht” knop? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die zijn geld verspilt.

Dat klinkt niet fijn hé, geld weggooien is nooit leuk. Facebook advertising is zoveel meer dan op een promoot knop drukken. Ik heb trainingen gevolgd, duizenden euro’s aan advertenties uitgegeven en heel veel getest om daarachter te komen. Stop dus met geld verspillen. Doe het liever direct goed. In de veel gevallen kun je zelfs al direct je advertentiebudget terug verdienen voor het van je rekening geschreven wordt…

Voordat je exact weet hoe je succesvolle campagnes runt ben je wel even bezig. Het is superleuk om dat zelf te gaan ontdekken. Maar dat kost je veel tijd en ook geld. Wil je liever meteen rendement halen met je Facebook advertenties?

Plan dan een adviesgesprek en we kijken wat er voor jouw bedrijf mogelijk is…

super-seo-541

GEEN BUDGET VERSPILLEN

Verspil geen geld aan zoeken naar de juiste doelgroep…

DIRECT JUISTE DOELGROEP

Adverteer alleen aan mensen die ook echt klant willen worden…

PER MAAND OF PROJECT

Wil je een eenmalig project of iedere maand ondersteuning?

JE DOELEN IN KAART BRENGEN

Er zijn 10 miljoen Nederlanders geregistreerd op Facebook. Daar zit jouw doelgroep ook tussen. Maar dan moet je die wel goed samenstellen. Hoe gerichter jij je advertentie laat zien, hoe beter het resultaat zal zijn. En hoe meer geld je dus zult verdienen. Samen bekijken we wie nou eigenlijk jouw doelgroep is en hoe we die het beste kunnen bereiken.

Als je niet weet wat je doel is kun je ook niet rendabel adverteren. Wat mag een klant kosten, wie is je doelgroep en wat is je budget. Deze zaken moeten we eerst in kaart brengen. Pas dan kunnen we nadenken over de strategie die we gaan volgen.

super-seo-541

HOGER IN GOOGLE? EN MEER CONVERSIES ZOALS LEADS, SALES & INSCHRIJVINGEN

Hoger in Google, dat willen we allemaal, toch? Helaas zijn er maar 10 websites die op de eerste pagina staan. En alleen de eerste 5 resultaten krijgen ook echt de meeste bezoekers.

Gelukkig weten wij precies wat er nodig is om jouw website in die top 5 te krijgen. Scoort je website al hoog in Google? Dan zijn losse SEO teksten ideaal. Een SEO traject – met of zonder abonnement – is voor websites die nog niet zo goed scoren in Google de beste optie.

super-seo-541
omzet uit e-mails

WINSTGEVENDE STRATEGIE BEPALEN

Als we je doelen en doelgroep hebben vastgesteld kunnen we de strategie bepalen. Welke foto’s en video’s kunnen we gebruiken. Wij beschikken over speciale tools om de perfecte doelgroep voor jouw bedrijf te vinden, daardoor zijn de eerste advertenties meteen al een stuk efficiënter. We hoeven geen honderden euro’s uit te geven om de juiste klanten te zoeken.

Heb je een klantenbestand met mail adressen? Dan kunnen we die uploaden in Facebook zodat we meteen de juiste mensen bereiken. Met de gratis Facebook Pixel op je website kun je doelgroepen maken van de mensen die al op je website zijn geweest of zelfs bepaalde pagina’s hebben bezocht zoals een offerte aanvraag of je winkelwagen. Deze mensen hadden bijna iets besteld en door daar op te richten ga je veel meer verkopen…

FACEBOOK ADS UITBESTENDEN?

AANMAKEN VAN DOELGROEPEN

INSTELLEN VAN CONVERSIES

VERWERKEN BEELDMATERIAAL TOT ADVERTENTIES

BIJSTUREN VAN DE CAMPAGNES

MAANDELIJKSE RAPPORTAGE VIDEO

OPZETTEN VAN LANDINGPAGINA'S

INSTELLEN VAN FACEBOOK PIXEL

AANMAKEN ADVERTENTIETEKSTEN

MAANDELIJKS VERNIEUWEN TEKSTEN EN BEELDEN

super-seo-541

DE PERFECTE COMBINATIE VINDEN

Als de strategie is uitgewerkt en we een leuke aanbieding of goede leadmagnet hebben kan ik aan de slag. Ik maak verschillende advertenties om te kijken welke het beste resultaat geven en jouw de meeste omzet opleveren.

Een veel gemaakte fout bij adverteren op Facebook is dat mensen naar de homepage worden doorgestuurd. Daar staat niet wat ze verwachten. Zeker niet als je een bepaalde aanbieding aan het promoten was. Met als gevolg dat ze weggaan. Een goede campagne beschikt altijd over een advertentie, een landingspagina, een bedankt pagina en liefst nog opvolging via mail of telefonisch om de deal ook echt binnen te halen. Dat zet ik ook voor je op…

super-seo-541

FACEBOOK ADS UITBESTEDEN?

Het opzetten, instellen en bijhouden van 1 social media ads campagne inclusief retargeting is bij ons mogelijk vanaf 450 euro per maand en een minimaal advertentiebudget van 20 euro per dag.

Let op: we werken in verband met grote drukte momenteel alleen nog met B2B bedrijven en doen voorlopig geen e-commerce.

Onze service is natuurlijk bedoeld om zo snel mogelijk meer op te leveren dan dat het je kost. Tijdens een adviesgesprek laten we je graag zien wat er mogelijk is.