local seo bedrijf in Franeker

SEO & Marketing Specialist

Zorg ervoor dat je dagelijks honderden (gratis) organische bezoekers naar je website haalt. Zonder dat je daar steeds mee bezig hoeft te zijn. Je website wordt een marketing én salesteam en neemt je juist werk uit handen. 

Op welk gebied zoek je hulp ?

Superseo helpt je beter vindbaar te worden op internet

SEO

Een SEO plan, zoekwoorden onderzoek of maandelijks SEO onderhoud aan je website nodig?


Dan zit je hier goed. 

Adverteren op Facebook is een makkie, geld verdienen met je ads niet

Facebook Ads

Wil je adverteren op Facebook? Verspil je geld dan niet aan zaken die niet werken.


Wij kennen de valkuilen en zorgen graag dat jij die vermijd en wel rendabel adverteert. 
gebruik onze blog artikelen service

Blog Artikelen

Welke blogartikelen moet je nou eigenlijk plaatsen om goed gevonden te worden?


Dit zoeken we uit en we schrijven de teksten voor je. Maandelijks of eenmalig af te nemen
Met e-mail marketing haal je veel meer omzet uit je website

Leadgeneratie

Snel mensen op je mailinglijst krijgen met een leadmagnet?


Wij regelen het van a tot z voor je. Van inhoud tot het ontwerp en natuurlijk de inrichting van alle software.
Met e-mail marketing haal je veel meer omzet uit je website

Webdesign

Een website update of misschien een nieuwe website nodig?


Onze SEO specialist én website bouwer zorgen samen voor de best vindbare wordpress of custom made website

Je hebt gehoord dat je met SEO aan de slag moet?

Maar wat is SEO (zoekmachine optimalisatie) en waarom is dit zo belangrijk?

Hieronder staan een aantal voorbeelden:

3 situaties waarin je beter af bent met SEO

  1. Je wilt beter gevonden worden op internet. Je hebt gehoord dat bloggen goed werkt. Je schrijft een heel artikel en weet zeker dat je gaat hiermee goed gevonden gaat worden. Maar niets blijkt minder waar. Al die tijd die je er in hebt gestopt was verloren moeite.
  • Je gaat een blog schrijven om beter gevonden te worden. Door het contentplan en zoekwoordenonderzoek weet je exact waar jouw klanten naar zoeken en welke informatie ze nodig hebben. Je schrijft binnen no time een volwaardig artikel en al na enkele weken staat jouw blogbericht bovenaan en levert je nieuwe aanvragen op.

Backlinks verzamelen zodat je beter gevonden wordt

  1. Je krijgt een mailtje of je een link naar je site wilt ruilen. Dat is handig, je had al eens gehoord dat linkbuilding ook erg belangrijk is. Je reageert en je krijgt meteen nog een lekkere aanbieding om voor 100 euro nog 50 links naar je website te kopen. Dat is makkelijk scoren.Na enkele weken krijg je in bericht in Google search console. Je website heeft een penalty gekregen vanwege een groot aantal onnatuurlijke links naar je website en wordt niet meer getoond in de zoekresultaten. 
  • Een gevarieerd link profiel is vaak een belangrijke indicator voor Google om aan te geven wat de autoriteit van je website is. Omdat we hebben uitgezocht van welke websites je concurrenten backlinks ontvangen en welke websites voor jouw belangrijk zijn kunnen we deze benaderen en zorgen dat er waardevolle links naar jouw website komen. Na enkele maanden zie je al dat je veel meer bezoekers op je website hebt en dat de stijging doorzet.

Je pagina optimaliseren met on page SEO

  1. Je gaat zelf alle pagina's op je website langs om zoekwoorden toe te voegen. Je bedrijfsnaam, producten en diensten, je zet ze lekker vaak in je teksten. Dan moet Google wel begrijpen dat jij bovenaan moet staan.
  • Door het zoekwoordenonderzoek weet je exact waarop nieuwe bezoekers jouw bedrijf gaan vinden. Dat zijn hele andere zoektermen dan jij in eerste instantie had bedacht. We zetten ze in je teksten, koppen, tussenkoppen en natuurlijk in je pagina titels en meta omschrijvingen. Ook voegen we semantische SEO code toe. Nu weet Google exact wat jij bedoeld en waarom jij hoog zou moeten scoren in de zoekresultaten.

Met goede SEO zorg je ook dat...

Je bedrijf gaat groeien, zodat je vervelende klussen kunt uitbesteden of zelfs (meer) personeel aannemen

Dat je meer winst overhoud, omdat je bezoekers gratis op je website komen zodat je minder hoeft te adverteren 

Je niet afhankelijk bent van trends en hypes zoals bepaalde social media platformen en zo zelf de controle houdt

SEO handleiding downloaden

Je website met SEO optimaliseren voor Google ?

Zoekmachine optimalisatie is eigenlijk niet zozeer voor de zoekmachines zoals Google. Want die willen het beste en meest relevante resultaat voor degene die zoekt tonen. Daarom moet de focus altijd liggen op wat jouw bezoeker wil. Waarop zoeken ze, wat zoeken ze precies en wat willen ze daarmee bereiken.


Ga je op die manier met je website aan de slag en echt bieden wat je bezoeker wil? Dan pas ga je (flink) stijgen.

Hoe pakken we dit dan aan?

Stop met saaie informatie verkopen

Stop met saaie informatie verkopen...

Je bezoekers willen geen saaie informatie horen. Je sust ze ermee in slaap. Ze willen een oplossing voor hun probleem. Je wilt ze juist emotioneren. Ze willen vermaakt worden of ze moeten er mee geholpen zijn. Verkoop het eindresultaat, niet de lange, saaie reis er naartoe

Stop met praten over jezelf...

Wij ondernemers hebben het graag over wat WIJ allemaal kunnen. We hebben dit en we kunnen dat en we doen het al zo lang en onze specialisten hebben deze opleidingen allemaal gevolgd...


Hartstikke mooi, maar wat heeft je klant daaraan? Ga al je teksten maar eens langs en kijk waar we of wij staat. En ga dan eens kijken wat er gebeurd als je dat gaat vertalen naar het voordeel voor je klant, dus naar JIJ.

Zoek uit wat je klant nou echt wil...

Wat zoekt je klant, hoe zoeken ze dat én waarom zoeken ze dat. Dat moet op iedere pagina duidelijk naar voren komen. Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek komen we tot een concreet plan voor de teksten op je website zodat je écht goed gevonden gaat worden.

Google zal je ervoor belonen

Natuurlijk moet er achter de schermen van alles aan je website gebeuren. Maar als de techniek, content (inhoud) en links geoptimaliseerd zijn voor je bezoeker, dan gaat Google jouw daarvoor belonen met een betere of zelfs wel nummer 1 positie

Ook scoren met SEO?

Wacht dan niet (nog) langer, download hier jouw kopie van de local SEO checklist en ga direct zelf aan de slag. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies wat er voor jouw website nodig is. Of maak hieronder een keuze. Want zoekmachines slapen niet en je concurrenten zeker niet.


Iedere dag dat jij niets doet aan je website is een verloren dag waardoor je verder wegzakt in de zoekresultaten.

En op die manier zal je nooit een succesvolle business overhouden. Kun je niet lekker met vakantie, heb je geen fijn pensioen opgebouwd voor later. Het is nooit te laat om te beginnen met SEO....

Hoe krijg je meer bezoekers naar je website