BOOST JOUW CONTENT
ÉN OMZET

Specialist in (B2B) SEO Content, Strategie en Consultancy

MEER BEZOEKERS, LEADS EN WINST? DAN ZIT JE HIER GOED!

Welkom bij SuperSEO, jouw partner voor bedrijfsgroei en optimale marketingresultaten. Wij helpen lokale ondernemingen, e-commerce partijen, maar vooral B2B bedrijven. Je profiteert hierbij van een compleet team, oftewel: jouw eigen marketingafdeling. Wel de lusten, niet de lasten.

Met onze expertise zorgen we voor de juiste bezoekers op je website, kwalitatieve leads en een maximale ROI uit de bezoekers en campagnes die je al hebt. Ontdek hoe wij jouw start-up naar het niveau van scale-up of zelfs marktleider helpen. Perfectionisme zit in ons DNA. Daarom werken wij specifiek voor klanten die samenwerking zoeken en kiezen om samen het maximale resultaat te behalen. 

Alles draait uiteindelijk om de cijfers, maar bij ons zul je nooit een nummer zijn…

IN 3 STAPPEN NAAR EEN NOG SUCCESVOLLER BEDRIJF

Fotoshoot foto

Stap 1: Meer Bezoekers

Meer bezoekers naar je website halen is niet moeilijk. Het krijgen van het juiste verkeer wel. SuperSEO zorgt ervoor dat je website bezoekers krijgt die klaar zijn om te converteren. Met slimme SEO– en advertentiecampagnes trekken we jouw ideale klant aan als een magneet.

seo bedrijf friesland.

Stap 2: B2B Leadgeneratie

Verander anonieme bezoekers in kwalitatieve leads met onze grondige aanpak. Met leadmagnets, leadidentificatie en LinkedIn zorgen we voor het maximale rendement uit elke bezoeker van jouw website.

leadgeneratie B2B

Stap 3: ROI en Conversieoptimalisatie

Maximaliseer je bedrijfsrendement door elke stap in je klantreis te optimaliseren. Haal een hogere ROI uit iedere geïnvesteerde marketingeuro, met datagedreven beslissingen en continue verbeteringen.

Enkele van onze opdrachtgevers

7 REDENEN WAAROM JOUW WEBSITE NIET OP 1 STAAT IN GOOGLE…

ONTDEK HET IN DEZE PDF

leads

SUPERSEO EXCLUSIEF

Hét traject voor bedrijven die écht willen groeien. SuperSEO biedt een exclusief traject voor E-commerce en B2B-bedrijven die exponentieel willen groeien. Bedrijven die bereid zijn om te investeren voor een flinke boost. Deze premium oplossing is niet voor iedereen weggelegd. Weten of jouw bedrijf in aanmerking komt? Boek dan meteen een vrijblijvend strategiegesprek met onze CEO en SEO-specialist Jan Boersma. In circa 15 tot 30 minuten weet je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

WAAROM SUPERSEO EXCLUSIEF?

 • Intensieve samenwerking: Onze specialisten worden jouw marketingafdeling op afstand. Korte lijnen en snel schakelen staan voorop.
 • Exclusieve focus: We werken alleen met een select aantal bedrijven om maximale aandacht te garanderen. Je bent bij ons geen nummer.
 • Maximale Impact: Datagedreven strategieën en de slimste nieuwe tools voor meetbare successen zijn standaard onderdeel van onze pakketten.

KLAAR OM JOUW BEDRIJF NAAR HET VOLGENDE NIVEAU TE TILLEN?

leads

BEKIJK OOK DEZE SEO CASES

SEO Consultancy

674K TOTAL CLICKS

E-commerce omzet verdubbeling

105,8% HOGERE OMZET

Homepage redesign Maritieme Academie

HOMEPAGE REDESIGN

JOUW WEBSITE HOGER IN GOOGLE?

Weten hoe we jouw website vindbaar maken? En zorgen voor meer conversies? Vraag kosteloos een videoreview aan. In circa 15 minuten ontdek je precies wat jouw website nodig heeft om hoger in Google te komen en meer omzet op te leveren.

WIE ZIJN WIJ?

SuperSEO is meer dan een SEO-bureau. Wij zijn je strategische partner in groei en succes. Ons team van experts werkt nauw samen met jouw en je bedrijf om de beste resultaten te behalen. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van (B2B) marketing weten wij precies wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Regelmatig overleg, directe communicatie en een eerlijke mening, dat is wat je van ons mag verwachten. Onze klanten staan op 1. Wij werken niet voor de massa en kiezen daarom onze samenwerkingen zorgvuldig uit.

Waarom kiezen voor SuperSEO?

 • Expertise: Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in online marketing zoals SEO, leadgeneratie en conversieoptimalisatie. Daarnaast nemen we geen genoegen met half werk. The devil is in the details, en die zorgen voor het echte resultaat.
 • Persoonlijke aanpak: We nemen de tijd om jouw bedrijf en je doelen echt te begrijpen. Bij sommige bedrijven werken we zelfs op locatie. Dat zorgt dat we echt begrijpen wie jullie zijn en wat de waarde is voor jouw klant.
 • Resultaatgericht: Bij ons betaal je voor resultaat, niet voor de weg er naartoe. Alle werkzaamheden zijn gericht op zo snel mogelijk rendement behalen.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


 • Ik dacht altijd dat mijn SEO voor mijn eigen foto- en videografie bedrijf op orde was. Na een leuk toevallig gesprek met Jan (eigenaar) van SuperSEO. Werd ik geheel vrijblijvende... Lees meer

  Guido Hibma Avatar Guido Hibma


  Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt... Lees meer

  Mijke Wildenborg Avatar Mijke Wildenborg


  De mannen van SuperSEO zijn zeer kundig! Met hun (niet saaie) SEO teksten gaan Jan en Myung de strijd aan om uw site hoger te krijgen in de Google zoekmachine.... Lees meer

  IT-Wizzard Avatar IT-Wizzard


  SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat... Lees meer

  Lokkerbol Makelaardij Avatar Lokkerbol Makelaardij

 • SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken... Lees meer

  Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius Avatar Uitvaartfotograaf Gerda Wesselius


  Fantastisch snelle en super goede dienstverlening. Heel leerzaam, to the point en makkelijk al zelf eerst toe te passen advies voor m'n website. Heel fijn om zo dichtbij te hebben... Lees meer

  Marjolein de Lange Avatar Marjolein de Lange


  Onlangs heeft SuperSEO werkzaamheden voor mijn website uitgevoerd. Dat hebben ze erg goed en netjes gedaan. Super tevreden!

  Egbert Avatar Egbert


  Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor... Lees meer

  Arjan Faber Avatar Arjan Faber

 • Super blij met de mensen van Super SEO. Dankzij hun ziet de webwinkel er niet alleen zeer mooi uit maar is deze ook gegroeid dankzij hun inzet. Ook staan ze... Lees meer

  Bianca verbeek Avatar Bianca verbeek
verified seo agency