arrow_drop_up arrow_drop_down

Lokale vindbaarheid voor MKB bedrijven en ZZP'ers

Hoger in Google, meer klanten én extra omzet...

Dat kan ook met jouw website, kijk snel verder 

Ben jij een lokale ondernemer met een winkel, (kap)salon,  praktijk of andere stenen business? Dan zit je hier goed. Wij helpen namelijk met zoekmachine optimalisatie voor plaatselijke bedrijven. Dat noemen ze Local SEO...


Want goed gevonden worden op internet, daar kun je tegenwoordig echt niet meer zonder. Maar ja, waar begin je en wat moet je doen om gevonden te worden?


Wat doe je als kapper op internet om klanten naar je shop te krijgen? Of wat doe je om je sportlessen volgeboekt krijgen, je welness niet voor Jan met de korte achternaam de hele dag te verwarmen, je blikken verf niet te laten uitdrogen of te zorgen dat die massagetafel geen stof vangt?


Met (lokale) SEO zorg je voor:

 • Dat jouw bedrijf (weer) gevonden gaat worden, zodat klanten naar jou toe komen en jij (weer) geld verdiend
 • Dat je website veel beter scoort dan die van je concurrenten, zodat je die niet meer steeds in de gaten hoeft te houden
 • En dat je meer winst gaat maken, omdat je advertentiekosten lager worden als je website (SEO) geoptimaliseerd is

Als niemand je  kan vinden, hoe kun je ze dan iets verkopen?

Waarom zou je ons inhuren? Daar kan ik een heel lang verhaal over houden. Maar je kunt het ook zelf makkelijk beoordelen.


Ga bij de onderstaande vragen maar eens na of jouw website deze punten toepast. Heb je op meerdere vragen een NEE? Doe dan de gratis SEO Quick Scan en ik zal je laten zien wat er beter kan als je wilt scoren met je website om klanten binnen te halen. En uiteraard laten we ook zien hoe we dat voor je realiseren...


Beantwoord de volgende vragen maar eens, mijn website...

 • Is goed leesbaar op mobiel
 • Is binnen 3 seconden geladen
 • Heeft een SSL certificaat
 • Heeft veel interessante en relevante blogartikelen
 • Heeft overal een goede Titel en Meta omschrijving
 • Krijgt nu ook veel organisch (gratis) verkeer
 • Levert mij dagelijks nieuwe aanvragen en opdrachten op

Heb je ergens NEE moeten antwoorden? Dan kunnen we je absoluut helpen om je website te verbeteren, zodat je meer klanten bereikt en je website voor je gaat werken. Dat levert je meer omzet op en op die manier heb je de werkzaamheden binnen no time terug verdiend. Want onderaan de streep mogen wij je natuurlijk niets kosten, maar juist opleveren...


Ga je niet met je website aan de slag? Dan laat je niet alleen omzet liggen. Je concurrenten walsen over je heen omdat die wel met hun SEO bezig zijn. Je wordt  in de zoekresultaten steeds verder naar beneden gedrukt, tot je op pagina 2 of verder beland en helemaal niet meer zichtbaar bent.


En dat kost je veel meer geld dan een SEO update van je website.  Bekijk hier de diensten om jouw website vindbaar te maken

Wordt ook beter gevonden met deze 7 tips >>

Jij bent toch geen saaie ...?

Waarschijnlijk niet, maar waarom is je website dat dan wel?


Dagelijks zie ik websites die zo verschrikkelijk saai zijn dat ze spontaan mijn slaapproblemen verhelpen. Terwijl jij face to face met iemand hele leuke gesprekken hebt. Je kunt daarin heel duidelijk de voordelen van je product of dienst duidelijk maken. 


Dus dat wil je dan op je website toch ook doen? SEO en copywriting (teksten die aanzetten tot actie) liggen wat dat betreft heel dicht bij elkaar. Met zoekmachineoptimalisatie maak je de zoekmachines duidelijk wat je doet. Met copywriting overtuig je je bezoeker dat jij degene bent die de beste is. Eerst gevonden worden, dan overtuigen. Zo kom je écht aan meer klanten...


Local SEO gaat een level dieper in zoekmachineoptimalisatie en hiermee richt ik me op lokale ondernemingen zoals die van jou.

Want, stel je bent loodgieter in Leeuwarden. Dan hoef je niet bovenaan te staan in Google als iemand in Nijmegen een lekkage heeft.Wil je weten hoe je website wél gevonden gaat worden en hoe je er meer klanten aan overhoud? Laten we dan even skypen, bellen of gewoon lekker mailen....

Jan Boersma van SuperSEO Franeker

Wat we naast SEO ook doen:

Nieuwe website in Wordpress

Heeft de huidige website niet wat er nodig is om meer klanten binnen te halen? Kies dan voor een nieuwe Wordpress of custom made website. Liever je huidige site updaten? Ook dat regelen we voor je...

Blogs en andere teksten

Zonder tekst wordt je niet gevonden, zonder goede teksten krijg je geen klanten. Onze content marketeer zorgt voor de juiste SEO en conversie gerichte teksten voor je blog of pagina's. In een handig maandelijks abonnement of als losse opdracht af te nemen.

Marketing machines

Gevonden worden in Google is 1, een constante stroom nieuwe klanten vereist een andere aanpak. We zetten dit volledig voor je op. Inclusief het ontwerpen van een gratis weggever (leadmagnet) en e-mailkoppeling waarmee je klanten binnenhaalt én automatisch opvolgt om die extra omzet te halen.

Heb jij nog plek in je agenda? Dan wordt het hoog tijd dat je met je website aan de slag gaat....

Download deze gratis checklist en begin meteen te stijgen in de zoekresultaten

Hierin staan 7 basis tips die er al meteen voor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. En zelfs door veel concurrenten niet of nauwelijks goed gedaan worden zodat jij meteen kunt gaan stijgen in Google of Bing

50%
Je bent er bijna
nog even je naam en e-mail invullen
Gratis Downloaden
SEO checklist

Wat anderen zeiden:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Frank Geraedts - Beterelandschapsfoto

We hebben Jan/JB Online Marketing via Facebook leren kennen. Een scan van onze website bevestigde wat we eigenlijk al wisten: Ons digitale visitekaartje was visueel en technisch verouderd. Ook liepen we op het gebied van social media achter.


We hebben onze wensen aan Jan kenbaar gemaakt en hij kwam met een plan van aanpak. We wonen en werken honderden kilometers bij elkaar vandaan en zonder elkaar ooit te hebben gezien, gingen we met elkaar het avontuur aan. Inmiddels staat de nieuwe website en verzorgt Jan het commerciële deel van onze social media activiteiten.


De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.


Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren. 

Dicky Vijver - DV Schilderwerken

Jan heeft voor mij de website vernieuwd én zichtbaar gemaakt in Google. Ik krijg nu steeds meer gratis bezoekers en offerte aanvragen.

Enrico de Krijger - Psytraining

Ik ben naar Jan toegekomen omdat mijn website onvindbaar was in Google.  Ik zag een Facebook advertentie van hem voorbijkomen, en heb daarna contact gezocht. Na een plan van aanpak en offerte zijn de werkzaamheden begonnen.


Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

 • Hoe wil jij gaan scoren met je website?

  SEO uitbesteden

  Ik wil het zelf doen...

  Wil je zelf ontdekken hoe jij jouw website omtovert tot een sales team? Of heb je simpelweg niet het budget om het te laten doen? Met deze route maak jij je eigen verkoopmachine

  facebook adverteren uitbesteden

  Ik wil het samen doen...

  Met onze hulp jouw website optimaliseren. Samen maken we van jouw website een verkoopmachine die je dagelijks
  nieuwe klanten oplevert

  Doe het voor me... VIP traject

  Jouw bedrijf staat al een tijd, maar je wil door groeien. Je website moet automatisch nieuwe klanten aantrekken en binnenhalen zonder dat jij ermee bezig moet. Dat regelen we voor je

  Eerst vrijblijvend advies nodig? Geen probleem...

  Lees meer artikelen...

  Alle artikelen in het archief.

  SEO en online marketing specialist friesland

  Kort over ons...

  Ik zat vast, niet letterlijk, maar mijn vorige bedrijf miste een stabiele omzet. Orders kwamen bij vlagen. De ene week heel druk, de week daarop juist niet. Je kon er geen peil op trekken.

  Herken je dat? Je gaat van alles proberen. Een advertentie op Facebook met als resultaat een aantal likes en 0 sales. Of je begint een "nieuwsbrief" te sturen, maar iemand leest het. Je focust op van alles, maar niets lijkt te lukken.

  Die ellende wilde ik niet meer en dus ging ik alles ontdekken over online marketing en met name lokale SEO. De jaren erna veranderde alles. Het bedrijf groeide constant door. Ik wist wat ik moest doen om steeds weer nieuwe klanten binnen te halen. Ook in rustige periodes.

  SEO helpt je aan een lange termijn oplossing voor meer omzet en een stabiel inkomen. De meeste mensen besteden hun inkomen dicht bij huis. En iedereen Googled.

  Ruim 75% van de mensen komt nooit op de 2e pagina van de zoekresultaten en de meeste clicks gaan naar de top 3. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen om daar tussen te staan? We helpen je daar graag naartoe om het te ontdekken...

  Wil je meer dan alleen SEO? Download dit gratis e-book >

  Je online marketing uitbesteden?

  Hoe krijg je als (kleine) zelfstandige ook online méér klanten?

  4 marketing systemen waarmee je maximaal gaat profiteren van het internet en gaat verkopen als een gek