SUPERSEO ContentMARKETING...

HOGER IN GOOGLE? WEG MET SAAIE TEKSTEN!

ALles begint met een goede tekst...

De overtuigingskracht, enthousiasme en relevantie van je teksten zijn allesbepalend. Saaie, lange en complexe teksten worden niet gelezen. Daarnaast valt of staat je tekst met SEO (vindbaarheid in Google). Want hoe goed je tekst ook is, als hij niet vindbaar is, bereik je niemand.

Lang niet alle schrijvers kennen echter alle fijne kneepjes van SEO. Daarom wil je zeker zijn dat je teksten worden geschreven door een analytisch én creatief bedrijf. Originele teksten waar het enthousiasme vanaf spat én die vindbaar zijn in Google.


Daar wordt zowel jouw doelgroep als Google blij van...

Juist daar maken wij het verschil. Het team van SuperSEO is analytisch, efficiënt én supercreatief. We werken nauw samen aan het analyseren van jouw online prestaties en het bedenken en uitvoeren van een effectieve contentstrategie.


Benieuwd wie wat doet? Lees dan snel verder.

Social media beheer

Blogartikelen

SEO teksten

Video content

Podcasts

e-mails

Jan Boersma

Jan - SEO Copywriter & Salesman

Jan is niet alleen de oprichter van SuperSEO, hij is ook de Superman van het bedrijf met 12 jaar ervaring in online marketing. Als SEO Specialist en Salesman weet hij wat iedere klant nodig heeft om online te groeien. Hij weet saaie statistieken en rapportages op een verhelderende en duidelijke manier over te brengen naar iedere klant.


Jan zit boordevol creatieve ideeën. Hij weet je op een duidelijke manier te vertellen waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Als je je marketing op een efficiënte manier naar een hoger niveau wil tillen, zijn de inzichten en ideeën van Jan onmisbaar.
Myung van DIjk

Myung - Operations Manager

Myung komt van het Koreaanse Myung Woon, wat ‘’toekomst’’ betekent. Dat past perfect bij zijn werkzaamheden, want hij houdt zich bezig met al onze lopende en aankomende projecten. Hij spreekt (ondanks zijn Koreaanse naam!) geen Koreaans, maar hij is wel een master in Scrum (een effectieve projectmanagement methode).


Hij houdt voortdurend de voortgang van opdrachten nauw in de gaten. Myung bewaakt onze deadlines. Belemmeringen spoort hij vroegtijdig op. Zo weten we zeker dat alles in goede banen loopt. Ook is hij mede-eigenaar en bepaalt hij samen met Jan de koers van ons bedrijf.

Janine de Groot

Janine - Content Manager 

Janine’s grootste kracht is haar creativiteit. Brainstormen doet ze op de automatische piloot. Ze houdt van talen en spreekt er vijf, waaronder Koreaans. Woordgrappen schudt ze zonder moeite uit haar mouwen.


Zelfs voor de meest saaie onderwerpen weet ze superleuke content te bedenken. Ook heeft ze veel aandacht voor details. Ze vist alle grammaticale en spellingsfouten uit een tekst en zorgt daarmee dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd is.

Loop binnen voor advies

Je vindt ons in de "Franeker Factorij". De koffie staat voor je klaar!

Bel voor vragen of advies
Advies is altijd vrijblijvend en kost niks
arrow_drop_up arrow_drop_down