seo voor webshops en ecommerce.

Tarieven SEO teksten laten Schrijven

HOGER IN GOOGLE? WEG MET SAAIE TEKSTEN!

300+
ondernemers geholpen
1000+
teksten omhoog geschreven in Google
100+
tevreden klanten
100%
Niet goed, geld terug
Surfer Copywriters directory
TOp SEO Member

Onze missie: Weg met Saaie, slaapverwekkende websites!

Het internet staat er vol mee. Saaie, slaapverwekkende teksten. Niet alleen mega-irritant voor bezoekers, maar ook voor de eigenaar. Tenminste, als die er geld mee moet verdienen. Want dat doen ze dus niet...


Nutteloze informatie, veel te weinig informatie, veel te veel informatie, compleet onvindbare informatie....


We lokken je niet met goedkope tarieven voor artikelen van hooguit 500 woorden. Want als je 1600 woorden nodig hebt om hoog te scoren in Google heb je daar toch helemaal niks aan?


Iedere seo tekst wordt geschreven en gecontroleerd door een SEO specialist en niet door studenten. Want we besparen liever niet op de prijs om vervolgens tot ontdekking te komen dat niemand je tekst kan vinden.


Eerlijk advies, mist jouw website de autoriteit of andere factoren om echt goed te gaan scoren in Google? Dan hoor je dat vooraf. Zo zit je geen weken te wachten op resultaat wat nooit gaat komen.


We leveren de teksten, inclusief alles wat nodig is om te scoren in Google. Denk aan unieke afbeeldingen, meta data, interne links, schema markup en indien gewenst ook de plaatsing of zelfs backlinks, afhankelijk van jouw gekozen pakket en wensen.

Voorbeeld blogartikelen

Voor deze website leveren we de teksten voor de blogartikelen. Het plaatsen en de opmaak / afbeeldingen doen ze zelf. Ze hebben gekozen voor pakket Best Goed

Voorbeeld salespage

Voor deze klant schrijven we teksten en verzorgen we de opmaak voor oa salespages....

Voorbeeld artikel

Een blogartikel met alles uit pakket Supergoed waarbij we unieke afbeeldingen gebruiken en of maken.

Wat kosten SEO Teksten bij SuperSEO?

Het liefst zou ik je dat hier direct laten zien. Feit is dat geen enkele website hetzelfde is. Ook is de moeilijkheid per zoekwoord waarop je gevonden wilt worden verschillend. Daarom is het nooit vooraf - zonder info over de site - te zeggen hoeveel dat gaat kosten. Een blogartikel is ook weer heel anders dan een 'over ons' pagina schrijven waarbij we ook nog een interview moeten afnemen. Vraag daarom een offerte aan. We laten je dan exact zien hoe we jouw teksten gaan schrijven, hoe je hoger komt in Google en hoe je meer resultaat zoals, aanvragen, verkopen en omzet uit je website haalt.

Enkele Google reviews

Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt zorgt ervoor dat je altijd de beste tekst mogelijk krijgt. Dank!
Mijke
SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken en geoptimaliseerd. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden en kon goed volgen wat er gebeurde. En met een voor mij bovenverwachting resultaat.
Gerda
Sinds kort ben ik op het spoor gekomen van Super Seo en vanaf et eerste moment was het gevoel goed. Na een eerste kennismakingsgesprek via telefoon gelijk eerste opdracht aan hen gegeven welke zeer goed is voldaan met een stukje extra service. Superseo denkt mee en kijkt verder dan de dag van vandaag.
John

Wie wij zijn?

Mijn naam is Jan Boersma en samen met mijn compagnon Myung van Dijk runnen wij SuperSEO Marketing in Franeker. Na ruim 10 jaar een webshop te hebben gerund is teksten schrijven, vindbaarheid vergoten met SEO én zorgen dat teksten verkopen onze specialiteit geworden.


Je kunt met teksten en beeld op je website zoveel doen. Maar toch zijn er nog talloze bedrijven die hun website helemaal niet benutten. We leven in een digitaal tijdperk. En dat zie je nu na al die corona ellende helemaal.


Ben je online niet aanwezig als ondernemer? Dan kun je het wel vergeten. Terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om de juiste teksten op je website te zetten. Tuurlijk, het kost geld om teksten te laten schrijven. Maar heb je niet veel meer aan teksten die wél gelezen en gevonden worden door je potentiële klanten?


Kunnen jouw webteksten wel een flinke oppepper gebruiken? Neem dan snel contact met ons op of kijk waar je op moet letten bij het laten schrijven van SEO teksten.

Erkend en ervaren

Geregistreerd in Surfer Directory of SEO writers

Advies nodig? Laten we even bellen...