seo voor webshops en ecommerce.

Tarieven SEO teksten laten Schrijven

HOGER IN GOOGLE? WEG MET SAAIE TEKSTEN!

300+
websites geholpen
1000+
teksten omhoog geschreven in Google
100+
tevreden klanten
100%
Niet goed, geld terug
Surfer Copywriters directory
TOp SEO Member

Onze missie: Weg met Saaie, slaapverwekkende websites!

Het internet staat er vol mee. Saaie, slaapverwekkende teksten. Niet alleen mega-irritant voor bezoekers, maar ook voor de eigenaar. Tenminste, als die er geld mee moet verdienen. Want dat doen ze dus niet...


Nutteloze informatie, veel te weinig informatie, veel te veel informatie, compleet onvindbare informatie....


We lokken je niet met goedkope tarieven voor artikelen van hooguit 500 woorden. Want als je 1600 woorden nodig hebt om hoog te scoren in Google heb je daar toch helemaal niks aan?


Iedere seo tekst wordt geschreven en gecontroleerd door een SEO specialist en niet door studenten. Want we besparen liever niet op de prijs om vervolgens tot ontdekking te komen dat niemand je tekst kan vinden.


Eerlijk advies, mist jouw website de autoriteit of andere factoren om echt goed te gaan scoren in Google? Dan hoor je dat vooraf. Zo zit je geen weken te wachten op resultaat wat nooit gaat komen.


We leveren de teksten inclusief alles wat nodig is om te scoren in Google. Denk aan unieke afbeeldingen, meta data, interne links, schema markup en indien gewenst ook de plaatsing of zelfs backlinks afhankelijk van jouw gekozen pakket en wensen.

Bekijk tarieven

Voorbeeld blogartikelen

Voor deze website leveren we de teksten voor de blogartikelen. Het plaatsen en de opmaak / afbeeldingen doen ze zelf. Ze hebben gekozen voor pakket Best Goed

Voorbeeld salespage

Voor deze klant schrijven we teksten en verzorgen we de opmaak voor oa salespages....

Voorbeeld artikel

Een blogartikel met alles uit pakket Supergoed waarbij we unieke afbeeldingen gebruiken en of maken.

Je huidige pagina's beter vindbaar maken?

Je hebt uren zitten typen. Al je expertise zit in je blogartikelen of de teksten van de pagina's op je website. Je weet het zeker, hiermee moet je wel bovenaan in Google komen. Maar na een paar weken zie je in je Google Analytics dat er nog steeds geen bezoekers naar je site komen. Je opent Google Search Console en ziet ook daar dat je teksten helemaal niet scoren op jouw zoekwoorden. Dat lossen we voor je op! Het optimaliseren van je pagina's kan bij ons al vanaf € 75,-

Tarieven SEO teksten laten Schrijven

Beste keuze

Supergoed

0.18
PRIJS PER WOORD / PROJECTPRIJS OP AANVRAAG
 • Zoveel woorden als nodig
 • 1x kosteloze revisie
 • Vooraf SEO onderzoek
 • Meta data meegeleverd
 • Pakkende Titel
 • Hoogste content score
 • Incl. (unieke) afbeeldingen
 • Copywriting waar nodig
 • Plaatsing op jouw website
 • Schema markup
 • Zoekwoord tracking
 • Na 3 maand optimalisatie
 • Voorzien van interne links
Veel gekozen

Heel goed

0.16
PRIJS PER WOORD / PROJECTPRIJS OP AANVRAAG
 • Zoveel woorden als nodig
 • 1x kosteloze revisie
 • Vooraf SEO onderzoek
 • Meta data meegeleverd
 • Pakkende Titel
 • Hoge content score
 • Incl. (unieke) afbeeldingen
 • Copywriting waar nodig
  1. Plaatsing op jouw website
  2. Schema markup
  3. Zoekwoord tracking
  4. Na 3 maand optimalisatie
  5. Voorzien van interne links
Budget

gewoon goed

0.12
PRIJS PER WOORD / PROJECTPRIJS OP AANVRAAG
 • Zoveel woorden als nodig
 • 1x kosteloze revisie
  1. Vooraf SEO onderzoek
  2. Meta data meegeleverd
  3. Pakkende Titel
  4. Hoge content score
  5. Incl. (unieke) afbeeldingen
  6. Copywriting waar nodig
  7. Plaatsing op jouw website
  8. Schema markup
  9. Zoekwoord tracking
  10. Na 3 maand optimalisatie
  11. Voorzien van interne links

Wat betekent dat allemaal? Hier is de FAQ

Dit zit er in je SEO teksten Pakket

Zoveel woorden als nodig

Vrijwel alle artikelen die op de eerste pagina in Google scoren bevatten 1000 tot 3000 woorden. Daarom schrijven wij artikelen niet per X aantal woorden. Maar kijken we wat er nodig is om de top te bereiken.

Vooraf SEO onderzoek

We doen ALTIJD een SEO onderzoek.
Hoe moet je anders weten waaraan het artikel minimaal moet voldoen om de beste te worden en bovenaan in Google te komen?

Unieke afbeeldingen

We voorzien alle (stock) afbeeldingen van een frame in jouw huisstijl.
Of we maken afbeeldingen op maat zoals een bijpassende infographic.

Meta data meegeleverd

We leveren alle Meta Data mee. Dit is de info die je in het zoekresultaten overzicht ziet. Niet direct van invloed op je SEO, maar zeker heel belangrijk voor je bezoekers. Want dit is waarom ze beslissen naar jouw site te gaan. (of juist niet)

Pakkende titels die verleiden

We schrijven pakkende titels voor je artikel of pagina. Geen saaie bullshit. De titel moet uitnodigend en nieuwsgierig makend zijn. Zo zorg dat je dat je bezoekers trekt.

Plaatsing op jouw website

Plaatsing op jouw website? Dan weet je zeker dat alles er goed in staat.
En het scheelt je al snel 20 tot 30 minuten knippen en plakken. Die tijd kan jij vast beter besteden. Bijvoorbeeld aan je gezin? Of je bedrijf nóg verder laten groeien...of....

Copywriting waar nodig

Wil je dat de lezer actie onderneemt tijdens, of na het lezen van je tekst? Dan passen we copywriting toe. We schrijven richting een doel zoals een sale of een lead. Zo levert je tekst niet alleen bezoekers, maar ook omzet op!

Hoogste contentscore

We garanderen dat jouw tekst beter is dan die van je concurrenten.
En dat laten we je zien met behulp van software en onze contentscore. Dan weet je dat het aan de tekst niet zal liggen.

SCHEMA markup

We voegen zogenaamde SCHEMA markup toe. Dit is speciale HTML code voor zoekmachines. Zo weten ze precies de context van je artikel en hoeven ze niet te raden waar het over gaat. Dat helpt hoger te scoren in Google.

Na 3 maand een optimalisatie ronde

Scoren in Google duurt vaak tussen de 14 dagen en 3 maanden. We checken gedurende 3 maanden de voortgang en doen wijzigingen waar nodig. Waarop scoor je al? Moeten we aanpassingen doen om beter te scoren? Dan doen we dat in deze periode zonder extra kosten.

Voorzien van interne links

Interne linkstructuur is megabelangrijk. Alles wat relevant is moet verbonden zijn om goed vindbaar te maken. Wij verbinden de content die je al hebt met de nieuwe artikelen.

Enkele Google reviews

Superseo heeft oog voor kwaliteit en vindbaarheid. De teksten zijn professioneel geschreven en er wordt rekening gehouden met alle facetten mbt vindbaarheid in Google. De contentscore tool die Superseo gebruikt zorgt ervoor dat je altijd de beste tekst mogelijk krijgt. Dank!
Mijke
SuperSEO Marketing is precies wat ze zeggen: Super! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat heel snel en goed. SuperSEO heeft mijn website grondig nagekeken en geoptimaliseerd. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden en kon goed volgen wat er gebeurde. En met een voor mij bovenverwachting resultaat.
Gerda
Sinds kort ben ik op het spoor gekomen van Super Seo en vanaf et eerste moment was het gevoel goed. Na een eerste kennismakingsgesprek via telefoon gelijk eerste opdracht aan hen gegeven welke zeer goed is voldaan met een stukje extra service. Superseo denkt mee en kijkt verder dan de dag van vandaag.
John

Wie wij zijn?

Mijn naam is Jan Boersma en samen met mijn compagnon Myung van Dijk runnen wij SuperSEO Marketing in Franeker. Na ruim 10 jaar een webshop te hebben gerund is teksten schrijven, vindbaarheid vergoten met SEO én zorgen dat teksten verkopen onze specialiteit geworden.


Je kunt met teksten en beeld op je website zoveel doen. Maar toch zijn er nog talloze bedrijven die hun website helemaal niet benutten. We leven in een digitaal tijdperk. En dat zie je nu na al die Corona ellende helemaal.


Ben je online niet aanwezig als ondernemer? Dan kun je het wel vergeten. Terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om de juiste teksten op je website te zetten. Tuurlijk, het kost geld om teksten te laten schrijven. Maar heb je niet veel meer aan teksten die wél gelezen en gevonden worden door je potentiële klanten?


Kunnen jouw webteksten wel een flinke oppepper gebruiken? Neem dan snel contact met ons op of kijk waar je op moet letten bij het laten schrijven van SEO teksten.

Erkend en ervaren

Geregistreerd in Surfer Directory of SEO writers

Een greep uit onze projecten:

Advies nodig? Laten we even bellen...

arrow_drop_up arrow_drop_down