arrow_drop_up arrow_drop_down
seo traject voor webshops.

Het SuperSEO Traject

Laat je omzet stijgen als een raket...

Trekt jouw website bezoekers aan als een magneet?

Want dat is wat een website of webshop hoort te doen. Het is geen statisch visitekaartje, maar jouw sales kanaal. Dé bron van inkomsten voor jouw, je gezin én je medewerkers.


Je website moet opdrachten opleveren en je webshop verkopen als malle, zodat jij een mooi bedrijf opbouwt voor de toekomst. Een goede website zorgt ervoor dat jij jouw dromen waar kunt maken en ook na je pensioen van het leven geniet.


Maar in de praktijk is het vaak wel anders. Je bent elke dag hard aan het werk voor de klanten die je al hebt. En 's avonds kun je nog aan de bak om nieuwe klanten te vinden. Niet even tijd voor je gezin. Snel de kids op bed brengen, want je moet nog 'even' wat doen. Geen leuke avonden met vrienden, want je bent altijd maar aan het werk.


Als je daar vanaf wil, dan zit je hier goed...


Want dit traject pakt je website op alle fronten aan. Daardoor trekt je website bezoekers aan als een magneet. Komen er steeds nieuwe klanten naar je toe en hoef je niet iedere avond zelf te gaan zoeken naar nieuwe opdrachten.

Dit is voor ondernemers die:

Geen verstand hebben van hun website. En dat ook niet willen...

Onvindbaar zijn in Google. En dat willen aanpakken...

Veel te weinig omzet uit hun website halen. En daar vanaf willen...

Een website bouwer hebben die denkt dat ie met groene bolletjes in de Yoast plugin een SEO expert is
Naast werken ook tijd willen overhouden voor gezin, familie of vrienden en alles wat jij belangrijk vind in je leven...

Je hoeft zelf geen verstand van je website te hebben...

Met het SuperSEO traject maken we van je website een Marketing- en Sales machine


Want jij wilt je focussen op je eigen werk. Marketing is misschien niet je sterkste kant. Daardoor probeer je van alles en schiet je met hagel in de hoop dat je iets raakt.


Als er dan een keer iets werkt kun je dat niet of nauwelijks herhalen en zo verlies je veel geld.


Sales vinden de meeste ondernemers ook lastig. Steeds weer bellen kost ook nog eens veel tijd en dan moet je het spelletje ook goed beheersen om niet steeds met korting te hoeven strooien. 

Met SEO en marketing je website verbeteren

review superseo marketing

Of wij Jan aanbevelen? Ja! Niet alleen als je een nieuwe website wilt, maar ook als je beter gevonden wilt worden en je marketing door een specialist die je begrijpt wilt laten uitvoeren. 

Frank - Beterelandschapsfoto.nl

Je hoeft ook geen geboren verkoper te zijn om goed te verkopen...


Je wilt nieuwe klanten bereiken, maar daar niet de hele dag mee bezig moeten zijn. Die website, dat is gewoon niet zo jou ding. En dat is bij veel ondernemers het geval. Jij bent goed in jouw vak. Of je nou kapper, schilder of makelaar bent, je doet wat je leuk vind én waar je goed in bent.


Stel je dus eens voor hoe het is als jouw kapsalon iedere dag volgeboekt zit, terwijl jij lekker staat te knippen.
Of dat jij een huis staat te schilderen en de offerte aanvragen je mailbox binnenstromen. Dat de huizen op je website zichzelf verkopen, omdat ze goed gevonden worden en je de mensen direct verder kunt helpen. Zelfs als je niet bereikbaar bent.


Je hebt je klanten voor het uitzoeken en kunt daardoor zelfs hogere prijzen gaan vragen. Want ze willen jou en niemand anders...


Dat is wat er gebeurt als je bovenaan staat in Google. De klanten komen naar jou toe, want je staat niet voor niets bovenaan toch? Met alleen SEO ben je er nog steeds niet of je moet heel veel geduld hebben.


Waarom wedden op 1 paard als je er 4 kunt hebben? De kracht zit juist in de combinatie. Daarom werk ik met The SuperSEO Way. 4 bewezen Online Marketing methodes die ook de grootste en meest succesvolle bedrijven dagelijks toepassen.


  • Ontdek hoe je meer verkoopt zonder er dagelijks mee bezig te hoeven zijn
  • Waarom klanten juist met jou willen werken en daar zelfs extra voor willen betalen
  • Dat ze jou bedanken voor je hulp terwijl je je nog minuut tijd aan ze hebt besteed
  • Hoe je hogere prijzen kunt vragen voor hetzelfde werk dat je nu ook al doet

Door deze formules ook op jouw website toe te passen gaat je website eindelijk voor je werken én geld voor je verdienen.


 Dit wil ik ook >>

Met deze systemen zorgen we dat jouw website gaat scoren

Opvallen voor Google én je klanten

SEO is de basis voor je website. Aangezien die ervoor zorgt dat je op de lange termijn steeds weer nieuwe bezoekers en klanten krijgt. Je hebt zelf de controle over je site en bent dus niet afhankelijk van advertenties.


Daarom is dit zo belangrijk...


Maar SEO is tijdrovend. Het kan wel 6 maanden tot een jaar duren voor je website echt beter gaat scoren. Daarnaast ben je natuurlijk afhankelijk van je concurrentie. Er moet dus meer gebeuren, zeker wanneer je direct meer omzet wilt.


En dat is toch waar we dit voor doen?


Aan de achterkant van je website gaan we dus alles optimaliseren. Gebruik je een gratis website pakket dan kan dit wel eens lastig worden. Maar met een pakket als bijvoorbeeld Wordpress of Phoenix (deze site) dan komt dat wel goed.


Heb je dit niet, maar wil je dit wel? Dan laten wij je graag zien wat voor doelgerichte website we voor jouw kunnen maken.


Een website hoeft niet mooi te zijn, als het maar duidelijk is. Kijk maar eens bij de grootmachten Coolblue en Bol. Simpel, strak en super duidelijk zonder afleiding van grote sliders en dergelijke. Dat is wat jouw website ook moet zijn.


Het kan je potentiële klanten niet schelen hoe mooi je site is, als die maar duidelijk is (sorry). Als ze maar snel kunnen vinden wat ze zoeken, anders zijn ze binnen 3 seconden naar de volgende partij.


En denk je dat Google ziet hoe mooi jouw website is? Of zouden die liever hebben dat het super snel en foutloos laadt?

review superseo marketing

Ik ben naar Jan toegekomen omdat mijn website onvindbaar was in Google.  Ik zag een Facebook advertentie van hem voorbijkomen, en heb daarna contact gezocht. Na een helder plan van aanpak en duidelijke offerte zijn de werkzaamheden begonnen.


Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

Enrico de Krijger - Psytraining
een hoe openingsrate van je emails

Tover je website om tot je eigen Marketing en Sales Team

Vaak vertrekt 98% van de bezoekers zonder iets op jouw site te bestellen of te kopen. Deze bezoeker ben je dus kwijt. Wanneer die dan ook nog eens betaald binnen kwam is dat natuurlijk hartstikke zonde van je budget. Zo verdien je nooit iets...


Met een leadmagnet, ook wel gratis weggever genoemd, gaan we deze mensen laten inschrijven op jouw mailinglijst. Vervolgens belanden ze in een zogenaamde (sales) funnel waarin we ze klaarstomen om bij jouw klant te worden.


En dan niet met van die saaie “nieuwsbrieven” die niemand leest. Maar dat doen we door het persoonlijk te maken. De mensen met storytelling mee te nemen in jouw bedrijf en een kijkje te geven in jullie keuken. Want dan bouw je een band op en zullen ze je leren kennen.


En van wie koop jij eerder iets? Een onbekende of iemand die je al kent en ook nog leuk vindt….


Lang niet iedereen is meteen aan je dienst of product toe, de meesten zijn nog aan het oriënteren en kijken alleen even. Door ze op je mailinglijst te krijgen kun je dus een band met ze gaan opbouwen.


Wanneer ze dan wel klaar zijn voor een aankoop kun je ze meteen als klant binnenhalen. Willen ze dit niet? Jammer, dan kunnen ze uitschrijven. Ze waren toch geen klant geworden.


Maar vinden mensen het niet vervelend als ik iedere week e-mails naar ze stuur? Het antwoord is Nee. Zolang je maar zorgt dat je leuke mails met een persoonlijk tintje stuurt.


De tijd dat een prachtige HTML opmaak goed scoorde is grotendeels wel voorbij. Dat wordt direct gezien als reclame, net als grote sliders en banners op je website. Daar is ons brein inmiddels wel op getraind.

De geheimen van Facebook ontdekken

SEO kost tijd. Je site heeft goede informatie zoals video's en blog artikelen nodig om bezoekers te trekken. Vaak moeten we die nog maken. Of je site moet verbeterd worden.


Tijdens het hele traject werken we dus aan de SEO.


Maar, dit traject is niet gratis (helaas) en als we gaan wachten op Google dan duurt het een tijdje voor je wat gaat verdienen. Je staat vaak niet van de 1 op de andere dag bovenaan...


Dus gaan we aan de slag met Facebook Ads. Met meer dan 10,4 miljoen Nederlanders die dagelijks inloggen op Facebook is dit echt nog lang niet dood zoals sommigen beweren. Je moet het alleen goed gebruiken.


Ook zijn er mensen die beweren dat hun doelgroep niet op Facebook zit. Als er tussen die miljoenen mensen niemand zit met interesse in jouw product of dienst kun je beter wat anders gaan verkopen.


Facebook is bedoeld om je vrienden en familie te volgen, sociaal bezig te zijn. Ga je dan alleen maar proberen te verkopen? Ja, dan gaat het niet werken. Het gaat om een band opbouwen met je publiek. Zorgen dat ze je leuk gaan vinden, dat ze graag iets bij je willen kopen. Geef ze waardevolle informatie in plaats van steeds een aanbieding of verkooppraatje. Laat zien wie je bent en neem ze mee in de wereld van jouw bedrijf.


Laat zien wie je bent en wat je doet. Dat vinden mensen leuk, waarom denk je dat soaps en reality shows zoals Utopia of Big Brother zo populair zijn?


Dat zorgt ook dat ze je gaan vertrouwen. Vraag een willekeurige voorbijganger eens of ze iets van je willen kopen, dat gaat niet snel gebeuren. Vraag je het aan iemand die je al wat langer kent en je ook aardig vindt en je krijgt een heel andere reactie.


Je moet iemand eerst gaan vertrouwen en dus een band opbouwen. En dat doe je liefst met een persoon, niet met een bedrijf. Jij als ondernemer moet dus zichtbaar worden.


Advertentiekosten direct terug verdienen?


Door te richten op jouw ideale doelgroep kunnen we heel rendabel adverteren. We kunnen zelfs tot op de straat nauwkeurig adverteren mochten we dat willen. En met een goede e-mail funnel daarachter kunnen we er zelfs voor zorgen dat je de advertentiekosten direct terugverdiend.


Dat doen we met een zogenaamde break even funnel. 


Wat jouw product of dienst is en hoe we dat het beste kunnen aanbieden is een kwestie van testen. Tijdens de intake kunnen we hier alvast over sparren.

Start meteen..

superseo marketing review
Jan is een echte professional op het gebied van SEO én ondernemerschap. We kwamen in contact met elkaar via een project waar we samen aan werkten. Het contact en de sessies waarin we samenwerkten heb ik ervaren als oplossingsgericht, creatief en verrassend. Verrassend in de zin van dat hij ontzettend veel tools, websites en apps kent die je marketingmachine nog beter laten draaien.
Jelmer - SHM
Snel meer mensen op je mailinglijst.

950% groei van je mailinglijst?

Voor deze klant gingen we van 400 "nieuwsbrief " inschrijvingen naar bijna 5000 contacten op de mailinglijst in een jaar tijd. Door gebruik te maken van een een goede leadmagnet en een advertentie campagne op Facebook. Die mailinglijst zorgt nu wekelijks voor honderden extra euro's aan omzet.
Zonder te adverteren!

Na dit traject,

hebben we het volgende bereikt:

  • Je site vindbaar gemaakt, zodat er (steeds) meer gratis bezoekers komen en jij niet ieder avond naar nieuwe opdrachten hoeft te zoeken.
  • Nieuwe klanten binnengehaald, zodat je meteen al meer omzet bent gaan draaien
  • Je Facebook Pagina opgezet, zodat je een band bent gaan opbouwen en mensen vaker terug komen
  • Je contentstrategie uitgewerkt, zodat er veel goede informatie op je site staat om mensen ook echt te helpen
  • Je website technisch helemaal op orde gemaakt, zodat Google ook goed begrijpt wat je aanbiedt en daardoor veel beter gaat scoren
  • Je concurrentie in kaart gebracht, zodat jij het beter gaat doen en ze gaat verslaan

Want als je wilt winnen in Google en met je bedrijf als geheel moet je het beter doen dan je concurrenten. Met dit traject pak je alle belangrijke punten die daarbij nodig zijn.


Natuurlijk moet je een goed product hebben of een goede dienst, wij kunnen ook niet toveren. Maar als jij gelooft in jouw bedrijf en door wil groeien naar het volgende level, dan is dit perfect voor jou...


Plan hier een adviesgesprek (30 min)

Voor wie is dit traject ideaal?

Heb je een website of woocommerce webshop? Dan zal dit ook voor jou werken. Zelfs als je geen technische kennis hebt, want met dit traject gaan we alles voor je opzetten. Je kunt misschien bij ieder willekeurig marketing bureau terecht, wij kiezen voor de persoonlijke aanpak. Rechtsreeks contact met dezelfde persoon. 


We leggen je wekelijks in een persoonlijke en super handige video exact uit wat we hebben gedaan en wat dat oplevert.


Vragen stel je gewoon via Whatsapp. Begrijp je iets niet? Dan leggen we dat ook uit in een video. Zo is afstand geen enkel probleem. Zelfs als je aan de andere kant van de wereld zou zitten.

Dit is het super SEO Traject

minimaal 6 maanden lang je eigen SEO en Marketing specialist

Je kunt ons alles vragen en we sturen je geen boekwerken met rapportages. In een wekelijkse rapportage video laten we je exact zien wat jij moet weten. Wil je alles nalezen, dan duik je alsnog de rapportages in.

Trouwe Fans die graag bij jouw willen kopen

en een database met concrete doelgroepen waaraan jij je producten of diensten kunt verkopen

Toegang tot meerdere experts

Wil je professionele blogartikelen op je website of een nieuw logo / website laten maken? Alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons team. Dat is dus snel geregeld...

Een relaxter leven

Dankzij een stabiele omzet kun jij je richten op je eigen (vak)werk en dat leeft een stuk prettiger ;-)

F.A.Q. SuperSEO Traject

Geen technische kennis nodig? Maar wat houdt dat in?

Weet jij niet hoe de "achterkant" van je website werkt? Hoe je inlogt bij Wordpress en blogartikelen plaatst. Of hoe je de Facebook Pixel op je website zet?

Geen probleem, ik neem je alles uit handen waar je zelf geen verstand van hebt.

Blog artikelen schrijven? Moet dat echt?

Blogartikelen zijn echt nodig om je website autoriteit te geven. Voldoende tekst en body om echt bezoekers te trekken. Google moet ook iets hebben om te kunnen laten scoren toch?

Maar als je dat zelf niet kunt of wilt doen dan is dat geen enkel probleem. Ik werk de blog idee├źn voor je uit en samen met een team professionele tekstschrijvers zorgen we ervoor dat jij alle blogartikelen op je website krijgt die er nodig zijn om bovenaan te komen in Google

Linkbuilding is toch ook belangrijk?

Absoluut. In veel gevallen is dat wel noodzakelijk. Maar geen paniek. Ik werk alleen met professionele linkbuilders zodat je geen risico loopt op straffen van Google.

Door je blogs te delen op relevante websites en je bedrijf aan te melden bij relevante pagina's zorgen we voor een sterk backlink profiel.

Hoeveel moet ik zelf doen bij dit traject?

Dat hangt helemaal van jou af. Tijdens het intake gesprek brengen we samen in kaart wat jij wilt doen en wat ik voor je doe.

Wil je alles uitbesteden? Geen probleem, wil je liever wat voordeliger traject? Dan kun je ook zoveel mogelijk zelf doen.Ik zal je dan precies vertellen hoe het werkt.

Houd er wel rekening mee dat het afhankelijk van jou inzet is hoe snel het traject slaagt als je dingen zelf gaat doen.

Wat kost dit SuperSEO Traject?

Dit traject is 100% maatwerk en dus niet vooraf te zeggen. Maar om je een indicatie te geven is het vaak al mogelijk vanaf circa 1500 tot 2500 euro

Hoelang duurt dit traject?

Meestal nemen we 3 maanden de tijd voor het opstarten en uitwerken van alle stappen in het traject.

Maar het is ook afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren. Is er bijvoorbeeld een nieuwe website nodig dan zal het al snel wat langer duren.

Ook is het afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je er zelf in steekt wanneer je niet alles uitbesteed.

Wat gebeurt er na het traject met mijn website en de systemen zoals Facebook en E-mail?

Alle systemen zijn en blijven van jou. Na het traject kun je kiezen of je de systemen door mij laat onderhouden, je het zelf gaat doen, of iemand anders laat doen. Die keuze is aan jou...

Wil je het zelf gaan doen? Dan krijg je van mij de online marketing Training "The SuperSEo Way" cadeau. Hiermee leer je precies hoe je zelf deze systemen kunt bijhouden

Kan dit ook met een gratis website builder?

Poeh, wat niet kans is nog nooit gebeurt zei mijn vader altijd. Maar het zal heel moeilijk worden en het heeft zeker niet mijn voorkeur.

Waarom zou je geen 10 euro per maand aan een Wordpress website willen uitgeven als deze dat bedrag vele malen verdubbeld?

Wordpress heeft wel mijn voorkeur, omdat we daarin alles kunnen aanpassen wat er maar mogelijk is. Gebruik je een gratis websitebuilder zoals Jimdo, Strato of Weebly?

Dan kunnen we beter overwegen een nieuwe Wordpress website voor je te maken. Dit kan zo goedkoop of duur gemaakt worden als jij wil.

En het grote voordeel is dat Wordpress altijd met je mee groeit. Alles is volledig aan te passen of op maat te maken. Van webshop tot 3d configurator of community.

Ik werk met verschillende webbouwers samen om altijd de juiste partij voor je te kunnen aanbieden. Daar heb je zelf dus geen (extra) werk van.