Laat je Website Geld verdienen als een Gek
arrow_drop_up arrow_drop_down

Het SuperSEO Traject

Stijg als een raket naar de top van de zoekresultaten

Met het SuperSEO traject gaan we in sneltreinvaart de top van de zoekresultaten bereiken...


Stel je voor dat je bovenaan staat in Google. En dat je daardoor 25% van alle clicks krijgt op die zoekterm. Sta je nu op de 10e plek? Dan krijg je ter vergelijking nog circa 1% van alle clicks.


Dat zijn dus 25 keer zoveel bezoekers die je naar je website krijgt.


Maar bovenaan in Google of Bing sta je natuurlijk niet zomaar. Dus hoe pakken we dat aan?

SEO Specialist

Bovenaan in Google komen?

Lees dan even verder...

25 november 2007 omstreeks 05:30 veranderde mijn leven in 1 klap na een nachtje stappen. Mijn naam is Jan Boersma. Vader van Jesse en verloofd met Marianne. Dat zijn we inmiddels alweer 4 jaar dus het wordt wel eens tijd om die trouwerij te plannen, maar dat terzijde ;-)


Ik ben typisch zo iemand die op feestjes het licht uit doet. Totdat eind 2007 na een feestje mijn licht uitging. Er was opeens een auto en een doffe klap. Ik vloog meters door de lucht en werd wakker in het ziekenhuis met mijn familie aan mijn bed.


Dat is raar wakker worden, overal slangen en buisjes. Maar je weet wat ze zeggen toch?


What doesn't kill you, makes you stronger. En dat is precies wat er gebeurde...

Na dat ongeval stortte ik me op online marketing. Facebook Ads, e-mail marketing , copywriting en natuurlijk SEO. Maar mijn bedrijf ging pas echt lopen toen ik die systemen ging combineren. En dat is precies de reden waarom het SuperSEO traject is ontstaan.


De nummer 1 in Google worden?

Ik was geen geboren verkoper en jij waarschijnlijk ook niet. Anders was je hier niet ;-)

Je wilt nieuwe klanten bereiken, maar daar niet de hele dag mee bezig moeten zijn. Die website, dat is gewoon niet zo jou ding. En dat is bij veel ondernemers het geval. Jij bent goed in jou vak. Of je nou kapper bent of schilder, je doet wat je leuk vind én waar je goed in bent.


Stel je dus eens voor hoe het is als jouw kapsalon iedere dag volgeboekt zit, terwijl jij lekker staat te knippen.
Of dat jij een huis staat te schilderen en de offerte aanvragen je mailbox binnenstromen. Je hebt je klanten voor het uitzoeken en kunt daardoor zelfs hogere prijzen gaan vragen. Want ze willen jou en niemand anders...


Dat is wat er gebeurt als je bovenaan staat in Google. De klanten komen naar jou toe, want je staat niet voor niets bovenaan toch? Met alleen SEO ben je er nog steeds niet of je moet heel veel geduld hebben.


Waarom wedden op 1 paard als je er 4 kunt hebben? De kracht zit juist in de combinatie. Daarom werk ik met The SuperSEO Way. 4 bewezen Online Marketing methodes die ook de grootste en meest succesvolle bedrijven dagelijks toepassen.


  • Ontdek hoe je meer verkoopt zonder er dagelijks mee bezig te zijn
  • Waarom klanten juist met jou willen werken en daar zelfs extra voor willen betalen
  • Dat ze jou bedanken voor je hulp terwijl je je nog minuut tijd aan ze hebt besteed
  • Hoe je hogere prijzen kunt vragen voor hetzelfde werk dat je nu ook al doet

Door deze formules ook op jouw website toe te passen gaat je website eindelijk voor je werken én geld voor je verdienen.


 Dit wil ik ook >>

Met deze systemen zorgen we dat jouw website gaat scoren

Opvallen voor Google én je klanten

SEO is de basis voor je website. Aangezien die ervoor zorgt dat je op de lange termijn steeds weer nieuwe bezoekers en klanten krijgt. Je hebt zelf de controle over je site en bent dus niet afhankelijk van advertenties. Daarom is dit zo belangrijk.

Maar SEO is tijdrovend. Het kan wel 6 maanden tot een jaar duren voor je website echt beter gaat scoren. Daarnaast ben je natuurlijk afhankelijk van je concurrentie. Er moet dus meer gebeuren, zeker wanneer je direct meer omzet wilt. En dat is toch waar we dit voor doen?

Aan de achterkant van je website ga ik dus alles optimaliseren waar ik bij kan. Gebruik je een gratis website pakket dan kan dit wel eens lastig worden. Maar met een pakket als bijvoorbeeld Wordpress of Phoenix (deze site) dan komt dat wel goed.

Je ziet hier zelf niks van en ik kom ook niet aan je mooie design. Maar als ik denk dat je mooi design een goed verkopende website in de weg zit dan zal ik je dat uiteraard wel melden. Kijk maar eens bij de grootmachten Coolblue en Bol. Simpel, strak en super duidelijk zonder afleiding van grote sliders en dergelijke.

Dat is wat je website ook moet zijn. Echt niemand kan het wat schelen hoe mooi jouw site is. Als ze maar snel kunnen vinden wat ze zoeken, anders zijn ze binnen 3 seconden naar de volgende. En denk je dat Google ziet hoe mooi jouw website is? Of zouden die liever hebben dat het super snel laadt?

Weten wat we aan jouw website kunnen verbeteren?

Tover je website om tot je eigen Marketing en Sales Team

Vaak vertrekt 98% van de bezoekers zonder iets op jouw site te bestellen of te kopen. Deze bezoeker ben je dus kwijt. Wanneer die dan ook nog eens betaald binnen kwam is dat natuurlijk hartstikke zonde van je budget. Zo verdien je nooit wat...

Met een leadmagnet, ook wel gratis weggever genoemd, gaan we deze mensen proberen te laten inschrijven op jouw mailinglijst. Vervolgens belanden ze in een zogenaamde funnel waarin we ze klaarstomen om bij jouw klant te worden. En dan niet met van die saaie “nieuwsbrieven” die niemand leest. Maar dat doen we door het persoonlijk te maken. De mensen mee te nemen in jouw bedrijf en een kijkje te geven in jullie keuken. Want dan bouw je een band op en zullen ze je leren kennen. En van wie koop jij eerder iets? Een onbekende of iemand die je al kent en ook nog leuk vindt….

Lang niet iedereen is meteen aan je dienst of product toe, de meesten kijken alleen even. Door ze op je mailinglijst te krijgen kun je dus een band met ze gaan opbouwen. Wanneer ze dan wel klaar zijn voor een aankoop kun je ze meteen als klant binnenhalen. Willen ze dit niet? Jammer, dan kunnen ze uitschrijven. Ze waren toch geen klant geworden.

Maar vinden mensen het niet vervelend als ik iedere week of vaker mails verstuur? Het antwoord is Nee. Zolang je maar zorgt dat je leuke mails met een persoonlijk tintje stuurt. De tijd dat een prachtige HTML opmaak goed scoorde is grotendeels wel voorbij. Dat wordt direct gezien als reclame, net als grote sliders en banners op je website. Daar is ons brein inmiddels wel op getraind.

De geheimen van Facebook ontdekken

SEO kost tijd. Je site heeft goede informatie zoals video's en blog artikelen nodig om bezoekers te trekken. Vaak moeten we die nog maken. Of je site moet verbeterd worden. Tijdens het hele traject werken we dus aan de SEO.

Maar, dit traject is niet gratis (helaas) en als we gaan wachten op Google dan duurt het een tijdje voor je wat gaat verdienen. Je staat vaak niet van de 1 op de andere dag bovenaan...

Dus gaan we aan de slag met Facebook Ads. Met meer dan 7,8 miljoen Nederlanders die dagelijks inloggen op Facebook is dit echt nog lang niet dood zoals sommigen beweren. Je moet het alleen goed gebruiken. Ook zijn er mensen die beweren dat hun doelgroep niet op Facebook zit. Als er tussen die miljoenen mensen niemand zit met interesse in jouw product of dienst kun je beter wat anders gaan verkopen.

Facebook is bedoeld om je vrienden en familie te volgen, sociaal bezig te zijn. Ga je dan alleen maar proberen te verkopen? Ja, dan gaat het niet werken. Het gaat om een band opbouwen met je publiek. Zorgen dat ze je leuk gaan vinden, dat ze graag iets bij je willen kopen. Geef ze waardevolle informatie in plaats van steeds een aanbieding of verkooppraatje. Laat zien wie je bent en neem ze mee in de wereld van jouw bedrijf.

Laat zien wie je bent en wat je doet. Dat vinden mensen leuk, waarom denk je dat soaps en reality shows zoals Utopia zo populair zijn?

Dat zorgt ook dat ze je gaan vertrouwen. Vraag een willekeurige voorbijganger eens of ze iets van je willen kopen, dat gaat niet snel gebeuren. Vraag je het aan iemand die je al wat langer kent en je ook aardig vindt en je krijgt een heel andere reactie. Je moet iemand eerst gaan vertrouwen en dus een band opbouwen. En dat doe je liefst met een persoon, niet met een bedrijf. Jij als ondernemer moet dus zichtbaar worden.

Advertentiekosten direct terug verdienen?

Door te richten op jouw ideale doelgroep kunnen we heel rendabel adverteren. We kunnen zelfs tot op de straat nauwkeurig adverteren mochten we dat willen. En met een goede e-mail funnel daarachter kunnen we er zelfs voor zorgen dat je de advertentiekosten direct terugverdiend. Dat doen we met een zogenaamde break even funnel. 

Wat jouw product of dienst is en hoe we dat het beste kunnen aanbieden is een kwestie van testen. Tijdens de intake kunnen we hier alvast over sparren.

Start meteen..

Na circa 3 maanden (samen) optimaliseren...

hebben we het volgende bereikt:

  • Je site vindbaar gemaakt, zodat er (steeds) meer gratis bezoekers komen
  • Nieuwe klanten binnengehaald, zodat je meteen al meer omzet bent gaan draaien
  • Je Facebook Pagina opgezet, zodat je een band bent gaan opbouwen en mensen vaker terug komen
  • Je contentstrategie uitgewerkt, zodat er veel goede informatie op je site staat om mensen echt te helpen
  • Je website technisch helemaal op orde gemaakt, zodat Google ook goed begrijpt wat je aanbiedt
  • Je concurrentie in kaart gebracht, zodat jij het beter gaat doen en ze gaat verslaan

Want als je wilt winnen in Google en met je bedrijf als geheel moet je het beter doen dan je concurrenten. Met dit traject pak je alle belangrijke punten die daarbij nodig zijn. Natuurlijk moet je een goed product hebben of een goede dienst, ik kan ook niet toveren. Maar als jij gelooft in jouw bedrijf en door wil groeien naar het volgende level, je niet steeds zorgen hoeft te maken over rekeningen of je salaris, dan is dit perfect voor jou...


Ik wil geld verdienen 

Voor wie is dit traject ideaal?

Heb je een website? Dan zal dit ook voor jou als MKB- of ZZP'er werken. Ook als je geen technische kennis hebt gaan we hiermee alles  (voor je) opzetten. Je kunt misschien bij ieder willekeurig marketing bureau terecht, maar de vraag is of je dat wilt? 


Als je inzet op 1 methode ben je sterk afhankelijk van dat systeem. Zet je in op alleen SEO? Wat gebeurt er dan als Google weer een algoritme update doet en jij verdwijnt uit de zoekresultaten.

Als je alleen Facebook Ads gebruikt, wat gebeurt als ze besluiten te stoppen? Of als ze de prijzen voor hun Ads verdubbelen?


Deze 4 systemen werken geweldig in combinatie met elkaar, gebruik je ze los is het effect zoveel kleiner dat ik besloten heb ze als pakket aan te bieden.


Heb je 1 van deze vormen al? Dan beoordeel ik die voor je en zal ik deze voor je optimaliseren. Alle SuperSEO trajecten zijn maatwerk en volledig afgestemd op jouw bedrijf.Wil je weten wat de investering is? Vraag dan een vrijblijvende strategiesessie aan en we kijken samen wat jij kunt bereiken met jouw website.Gun jezelf dat succesvolle bedrijf waar je al lange tijd van droomt. Wacht niet langer totdat klanten vanzelf gaan komen, daarvoor is er veel te veel concurrentie. Now is the time....

Dit is het super SEO Traject

3 maanden lang een SEO en Marketing specialist

Je kunt mij alles vragen en we plannen iedere 2 weken een bel of skype afspraak om te zorgen dat er geen problemen of vertraging ontstaat

Trouwe Fans die graag bij jouw willen kopen

Een Facebook pagina met trouwe volgers en mensen die je mails echt lezen en daarna weer bij je kopen

Toegang tot meerdere experts

Wil je professionele blogs of foto's laten maken? Dan heb ik korte lijntjes met de beste specialisten om dit te regelen en je website nog beter te maken

Een relaxter leven

Dankzij een stabiele omzet kun jij je richten op je eigen (vak)werk en dat leeft een stuk prettiger ;-)

F.A.Q. SuperSEO Traject

Geen technische kennis nodig? Maar wat houdt dat in?

Weet jij niet hoe de "achterkant" van je website werkt? Hoe je inlogt bij Wordpress en blogartikelen plaatst. Of hoe je de Facebook Pixel op je website zet?

Geen probleem, ik neem je alles uit handen waar je zelf geen verstand van hebt.

Blog artikelen schrijven? Moet dat echt?

Blogartikelen zijn echt nodig om je website autoriteit te geven. Voldoende tekst en body om echt bezoekers te trekken. Google moet ook iets hebben om te kunnen laten scoren toch?

Maar als je dat zelf niet kunt of wilt doen dan is dat geen enkel probleem. Ik werk de blog ideeën voor je uit en samen met een team professionele tekstschrijvers zorgen we ervoor dat jij alle blogartikelen op je website krijgt die er nodig zijn om bovenaan te komen in Google

Linkbuilding is toch ook belangrijk?

Absoluut. In veel gevallen is dat wel noodzakelijk. Maar geen paniek. Ik werk alleen met professionele linkbuilders zodat je geen risico loopt op straffen van Google.

Door je blogs te delen op relevante websites en je bedrijf aan te melden bij relevante pagina's zorgen we voor een sterk backlink profiel.

Hoeveel moet ik zelf doen bij dit traject?

Dat hangt helemaal van jou af. Tijdens het intake gesprek brengen we samen in kaart wat jij wilt doen en wat ik voor je doe.

Wil je alles uitbesteden? Geen probleem, wil je liever wat voordeliger traject? Dan kun je ook zoveel mogelijk zelf doen.Ik zal je dan precies vertellen hoe het werkt.

Houd er wel rekening mee dat het afhankelijk van jou inzet is hoe snel het traject slaagt als je dingen zelf gaat doen.

Wat kost dit SuperSEO Traject?

Dit traject is 100% maatwerk en dus niet vooraf te zeggen. Maar om je een indicatie te geven is het vaak al mogelijk vanaf circa 1500 tot 2500 euro

Hoelang duurt dit traject?

Meestal nemen we 3 maanden de tijd voor het opstarten en uitwerken van alle stappen in het traject.

Maar het is ook afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren. Is er bijvoorbeeld een nieuwe website nodig dan zal het al snel wat langer duren.

Ook is het afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je er zelf in steekt wanneer je niet alles uitbesteed.

Wat gebeurt er na het traject met mijn website en de systemen zoals Facebook en E-mail?

Alle systemen zijn en blijven van jou. Na het traject kun je kiezen of je de systemen door mij laat onderhouden, je het zelf gaat doen, of iemand anders laat doen. Die keuze is aan jou...

Wil je het zelf gaan doen? Dan krijg je van mij de online marketing Training "The SuperSEo Way" cadeau. Hiermee leer je precies hoe je zelf deze systemen kunt bijhouden

Kan dit ook met een gratis website builder?

Poeh, wat niet kans is nog nooit gebeurt zei mijn vader altijd. Maar het zal heel moeilijk worden en het heeft zeker niet mijn voorkeur.

Waarom zou je geen 10 euro per maand aan een Wordpress website willen uitgeven als deze dat bedrag vele malen verdubbeld?

Wordpress heeft wel mijn voorkeur, omdat we daarin alles kunnen aanpassen wat er maar mogelijk is. Gebruik je een gratis websitebuilder zoals Jimdo, Strato of Weebly?

Dan kunnen we beter overwegen een nieuwe Wordpress website voor je te maken. Dit kan zo goedkoop of duur gemaakt worden als jij wil.

En het grote voordeel is dat Wordpress altijd met je mee groeit. Alles is volledig aan te passen of op maat te maken. Van webshop tot 3d configurator of community.

Ik werk met verschillende webbouwers samen om altijd de juiste partij voor je te kunnen aanbieden. Daar heb je zelf dus geen (extra) werk van.