SEO voor Woocommerce Webshops

Optimaliseer je vindbaarheid voor meer bezoekers uit Google

Met deze 7 seo tips voor webshops haal je meer omzet uit je webshop.

Jouw webshop ook naar de top in Google?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor e-commerce zoals webshops absoluut onmisbaar. Want zonder gratis bezoekers uit Google of andere zoekmachines komen er alleen uit advertenties klanten binnen. Dat zorgt voor hoge kosten en drukt flink op de winst. Met SEO wordt je webshop dusdanig geoptimaliseerd dat je (heel) veel gratis bezoekers en dus klanten binnen krijgt zonder daar steeds weer voor te moeten betalen.

met deze seo tips scoort je webshop hoger in google en haal je er meer omzet uit.

Groene bolletjes in Yoast is nog geen SEO

Niet lullig bedoeld, maar heb je de bolletjes in Yoast allemaal op groen? Dan betekent dat niet dat je ook echt gevonden wordt. Daarom doen we eerst een grondige scan van je webshop en die van je concurrenten. 


Welke woorden word je nu op gevonden en leveren die ook omzet op? Welke woorden missen er nog en hoe we gaan we daarop bezoekers binnenhalen? In een helder plan van aanpak laten we je exact zien wat er nodig is om jouw webshop hoger in Google te krijgen.

webshop beter vindbaar maken in Google.

Webshop Optimaliseren

Waarschijnlijk gaat je webshop al even mee. Daarom beginnen we direct met het verbeteren van de pagina's die nu al scoren in Google. Zo kunnen we snel voor meer omzet zorgen en daarmee onze werkzaamheden terug verdienen.


Nieuwe webshops? Dan zorgen we dat alles voldoet aan de richtlijnen van Google. We geven je shop een vliegende start, zodat er al snel omzet behaald kan worden, zonder dat je maanden op bezoekers en omzet moet wachten.

maak je website beter vindbaar met Superseo.

Bijhouden en Verbeteren

SEO is een puzzel waarbij alle stukjes precies moeten passen. Soms probeer je iets, maar blijkt het niet goed te passen.


Dan gaan we net zolang verbeteren totdat het wel past.


Daarom is SEO altijd een traject van meerdere maanden. We moeten altijd zien hoe Google reageert op onze werkzaamheden en of dat het juiste effect heeft. 

Anderen over onze SEO aanpak

De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verrassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.
review superseo marketing
Frank - Fotograaf met webshop
Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.
review superseo marketing
Enrico - Coach
Jan weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken.
superseo marketing review

Jelmer - Tekstschrijver

Bekijk onze Cases >

seo training voor beginners.

Waarom SuperSEO?

In 2006 ben ik zelf zonder enige kennis van online marketing of SEO een webshop begonnen. De eerste jaren waren een drama met nauwelijks omzet. Dat had voorkomen kunnen worden door direct te investeren in SEO.


Na jaren ploeteren was het me gelukt verschillende nummer 1 posities te pakken en er een echt bedrijf van te maken. In 2018 heb ik de webshop verkocht en ben ik mijn kennis gaan gebruiken om webshops zoals die van jou beter vindbaar te maken. 


Inmiddels zitten we hier met 2 personen in ons kantoor in Franeker en hebben we een team freelance specialisten waarmee we vrijwel iedere uitdaging aan kunnen.


bel ons en kom te weten wat we voor jouw webshop kunnen doen.

Vrijblijvend Strategiegesprek?

In een (online) gesprek van maximaal 30 minuten laat ik je de kansen en bedreigingen voor jouw webshop zien. Zo krijg je direct een goed beeld van onze expertise en werkwijze. Geen klik? No hard feelings. Het gesprek is kosteloos én vrijblijvend.

Direct even bellen over jouw mogelijkheden?