Nuttige software of handige links

Soms zoek je zelf uren naar nuttige software of goede links. Daarom verzamel ik deze op mijn pagina. Jouw link op deze pagina? Stuur me dan een mailtje...

Betrouwbaarheid verhoogt je conversie

Heb je een webshop en wil je de conversie en betrouwbaarheid verhogen? Ga dan werken met een goed een keurmerk. Er zijn gratis opties maar die hebben uiteraard hun beperkingen. Ik gebruikt(te) voor mijn webshop het keurmerk van Stickting WebWinkelKeur. Hier kun je al vanaf slechts 8,95 een officieel erkend en betrouwbaar keurmerk voeren. Met de vele implementatie opties zorg je ervoor dat je keurmerk altijd zichtbaar is, ook in de Google zoekresulaten. En dat kan leiden tot een behoorlijke verhoging van de kliks op jouw sitelink.


Lees er alles over op de website van WebWinkelKeur...

Wat te doen met al je verdiende geld?

Als je bedrijf lekker begint te lopen dan wordt er natuurlijk ook goed geld verdiend. Het is dan vaak handig om te kijken of je dit geld kunt investeren. Aangezien de rente op je spaarrekening belachelijk laag is is naar de bank brengen niet rendabel. Wij ondernemers houden over het algemeen wel van risico nemen. Beleggen is vaak een goede keuze, maar natuurlijk wel risicovol. Dus hoe zorg je nou dat je dat risico zo klein mogelijk maakt? Met de gratis training van beleggen.com laat Harm je zien hoe hij 20,6% rendement haalt in nog geen 10 minuten werk per week.

Bekijk de gratis training hier >>

Handige Software of Producten

SoHosted

Supersnelle SSD Hosting voor je Wordpress website nodig? Al vanaf € 3,95 per maand kun je aan de slag met gratis website builder, al is SEO technisch een Wordpress website beter...

ActiveCampaign NL

E-mail automation in het Nederlands met
 helpdesk en kennisbank. Automatisch mails en "nieuwsbrieven" versturen? Dan kun je hier niet zonder.

Hotjar

Laat je exact zien wat bezoekers op je website doen. Opnames, funnels, formulieren en heatmaps. Alles wordt zichtbaar. Ook gratis te gebruiken.