Hoger in Google... En Wat nu?

meer klanten én omzet in 3 fases

Hoger in Google, maar dan?


Al die nieuwe bezoekers op je website, méér als ooit tevoren. Heerlijk...


En ze blijven komen, week na week, steeds méér...Jouw website leeft, eindelijk!


Maar ja, stijgt je omzet wel net zo hard mee? Hoger in Google betekent niet automatisch meer omzet. 
Met dit pakket krijg je niet alleen kijkers, maar ook kopers.

Van bezoekers naar klanten die kopen in 3 stappen...


Super SEO zorgt dat jouw websitebezoekers ook kopers worden.Want wij Nederlanders kijken graag, maar kópen niet zo snel.


We willen wel, maar we moeten verleid worden om in actie te komen, om koper te worden. Informatie triggert ons rationele brein. Dan gaan we nadenken. En niet kopen. Je hebt dus emotie nodig om te verkopen.


Dát willen jouw nieuwe bezoekers op je website. Dát gaan we dus laten gebeuren. Méér klanten over de vloer, méér omzet!                 

3 fases voor meer klanten én omzet

Fase 1- Hoger in Google

Veel méér bezoekers op jouw website door zoekmachine optimalisatie (‘SEO’ -Search Engine  Optimalisation-  in jargon).

Fase 2 - méér klanten 

Het waar nodig vernieuwen en verfrissen van de inhoud van je website, de ‘content’. ('Conversie en copywriting in jargon')

Fase 3 - doorgroeien

Het regelmatig vernieuwen en verbeteren van de zoekmachine optimalisatie, de content en de actiemomenten voor klanten.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

Amber - Lokkerbol Makelaardij
Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat je zelfs zonder kennis van SEO begrijpt wat ze voor je doen.
Kristoff -Het Vertaalbureau
Super SEO heeft ons al meermaals teksten voor onze website geleverd. Niet alleen zijn ze erg prettig om te lezen, die van ons ranken ook allemaal op de eerste pagina! Top!
Arjan - ET-F
We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website. Knap werk hoor om in zo’n korte tijd deze resultaten al te kunnen zien

Wat klanten over ons zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wij raden SuperSEO zeker aan!!

SuperSEO heeft ons uitstekend geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Het contact verliep uitermate soepel en Jan stuurt elk contactmoment een video mee met duidelijke uitleg zodat je zelfs zonder kennis van SEO begrijpt wat ze voor je doen. Wij raden SuperSEO zeker aan!!

AMBER - LOKKERBOL MAKELAARDIJ

 • Allemaal op de eerste pagina!

  Super SEO heeft ons al meermaals teksten voor onze website geleverd. Niet alleen zijn ze erg prettig om te lezen, die van ons ranken ook allemaal op de eerste pagina! Top!


  Kristof - Het Vertaalbureau

 • Knap werk hoor om in zo’n korte tijd deze resultaten al te kunnen zien

  Ik vind het mooi om te zien in analytics hoe de ontwikkelingen zijn. We zijn pas een maand onderweg toen de nieuwe teksten zijn toegevoegd aan de website.
  Knap werk hoor om in zo’n korte tijd deze resultaten al te kunnen zien en natuurlijk ook de eerste aanvraag die via de website binnen gekomen is.

  Gewoon goed vakwerk geleverd en ik beveel Superseo dan ook zeker aan.

  Arjan - Elektrotechniek Franeker

 • Maand na maand meer omzet dankzij je website

  En de maanden daarna dan? Dan gaan we aan het werk om dit proces verder te laten groeien. Steeds opnieuw. We moeten je website vitaal houden, voortdurend vernieuwen.


  Dat is nodig. Een theater vernieuwt het programma ieder seizoen. Het museum wijzigt haar tentoonstellingen steeds weer, de automerken veranderen hun modellen met regelmaat. Ook jouw website moet zich voortdurend verfrissen. Je gaat toch in april niet naar de Bijenkorf om de Sinterklaas-etalage en de klimpieten te bekijken?


  Steeds opnieuw komen wij dus met ideeën en initiatieven voor het actueel en vitaal houden van je website. Samen met jullie plannen we steeds een kwartaal vooruit.


  Per kwartaal is trouwens ook de termijn waarmee je steeds kunt verlengen. Langdurige (wurg)contracten doen we niet aan.

  Nu Aanvragen >


  Binnen 1 werkdag een reactie op je aanvraag

  HOE GAAN WE VERDER?

  Na iedere fase besluit je zelf of je doorgaat. Gewoon met kortlopende contracten die je ieder kwartaal kunt verlengen. Maar heb je een fase afgerond, dan wil je toch meer? Meer bezoekers, meer klanten, méér omzet...


  Deze fases hebben telkens een looptijd van 3 maanden. Dit is de minimale duur die wij (en Google) nodig hebben om de werkzaamheden naar behoren uit te voeren.


  Sta je al bovenaan in Google? Stap dan in bij fase 2 of 3. We maken altijd een grondige scan van je website zodat je altijd bij de juiste fase start.


  Liever eerst een kosteloze analyse van je website? Vraag de video review aan. Dan maken we eerst een schermvideo van jouw website waarin je precies waarom jouw bezoekers geen klant worden of waarom je niet gevonden wordt in Google. 


  WAT IS DE INVESTERING VOOR MEER KLANTEN OVER DE VLOER?

  Fase 1 meer bezoekers

  De belangrijkste pagina's van jouw website hoger in Google. Dit is al mogelijk vanaf circa  350 euro per pagina. Sta je al hoog in Google? Dan starten we bij fase 2...

  Fase 2 meer klanten

  Salesteksten gebruiken emotie, je bezoekers willen verleid worden om te kopen. Waarom moeten ze bij jou zijn? In de fase zorgen we dat bezoekers betalende klanten worden.

  Fase 3 doorgroeien

  Fase 1 en 2 continue blijven verbeteren zorgt ervoor dat jouw bedrijf blijft doorgroeien. Maar ook met mail, video, podcast en blogs zorgen we dat steeds meer (nieuwe) klanten je vinden.

  Wil jij dus eind van de volgende maand ‘Meer klanten over de vloer’?

  Doe dan even onze agenda open en kies uit de openstaande datums een datum en tijd uit waarop je ons wil ontmoeten. Dan maken we kennis bij ons of bij jou op kantoor, praten over je website en je bedrijf. Na de informatie die wij over en weer gewisseld hebben gaan we aan het werk, wanneer jij dat wil natuurlijk…


  Wil je even afstand nemen van de waan van de dag en naar ons toekomen in Friesland? Welkom aan onze koffietafel in ons sfeervolle pakhuis. (Gebeurt vaak als men even met ons wil ‘sparren’.)


  Wil je dat wij naar jou toekomen? Zie je ons op de afgesproken datum. (gebeurt vaak bij evaluatiegesprekken.)


  Wil je een videogesprek, doen we dát. (gebeurt vaak bij fase 1.)


  Aan jou de keus...
  Open onze agenda
  Plan zelf je 15 minuten belafspraak in

  WAAROM SUPER SEO MARKETING?

  Dat laat ik je graag zien

  Vraag kosteloos en vrijblijvend deze videoreview van jouw website aan. Dan laat ik je in 10 minuten exact zien hoe we voor jouw bedrijf meer klanten en omzet realiseren.

  Nu aanvragen >


  Kosteloos en vrijblijvend, binnen 1 werkdag in je mailbox

  Stap 1

  Kennismaken, bij jou of bij ons

  Stap 2

  Plan van aanpak + offerte

  stap 3

  Meer klanten over de vloer

  Maak nu een afspraak en profiteer ook...

  Of kom kennismaken in Franeker