arrow_drop_up arrow_drop_down
8 mei 2020 

Case Study: Hooikoorts Bandjes

We volgen het avontuur van hooikoortsbandjes.nl.  Een project over social shaming door hooikoortspatiënten vanwege de Coronacrisis.

Voorheen had bijna niemand hiervan gehoord. Nu is het voor Hooikoortspatiënten aan de orde van de dag. We hebben het over “Social Shaming”.  Zeker wanneer straks de lock down steeds verder wordt afgebouwd zal dit meer en meer aan de orde komen.

Door dit bandje landelijk bekend te maken wordt het een hulpmiddel en steuntje in de rug waarmee je eenvoudig laat zien dat je “gewoon” hooikoorts hebt. Met dit project wordt tevens geld ingezameld voor het LongFonds. Het Hooikoortsbandje moet uitgroeien tot een landelijk herkenbaar statement. Anders dan een pet of een T-shirt is een polsbandje veel subtieler te dragen, maar toch ook makkelijk zichtbaar te maken wanneer je in een hoestbui beland.

Het hooikoortsbandje is dan extra steuntje waarmee je kunt laten zien dat mensen niet bang voor je hoeven te zijn en dat je geen Corona hebt. Op hooikoortsbandjes.nl kun je het bandje aanschaffen voor maar € 5,-

We gaan van dit project een case study maken zodra we over voldoende gegevens beschikken….

 

Reactie plaatsen

Wil jij de nieuwste blog artikelen in je mailbox ontvangen?

Zodat je dit ook in jouw business kunt toepassen... Meld je dan aan en mis niks

50%
De nieuwste blogartikelen in je mailbox?
Waar mag ik ze naartoe sturen
aanmelden
Your information is safe with us