Blog herschrijven

Pagina's en blogartikelen onvindbaar?

Met onze hulp wordt je website wél gevonden

300+
ondernemers geholpen beter te scoren in Google
1000+
Artikelen geoptimaliseerd
100+
Tevreden klanten

Jouw website beter vindbaar maken in Google voor meer bezoekers?

Je hebt uren zitten typen. Al je expertise zit in je blogartikelen of de teksten van de pagina's op je website. Je weet het zeker, hiermee moet je wel bovenaan in Google komen. Maar na een paar weken zie je in je Google Analytics dat er nog steeds geen bezoekers naar je site komen. Je opent Google Search Console en ziet ook daar dat je teksten helemaal niet scoren op jouw zoekwoorden. Dat lossen we voor je op!

groene bolletjes in Yoast betekent nog niet dat je gevonden wordt in Google.

Groene bolletjes in Yoast is nog geen SEO

Niet lullig bedoeld, maar heb je de bolletjes in Yoast allemaal op groen? Dan betekent dat niet dat je ook echt gevonden wordt. Yoast is een handig hulpmiddel, maar wanneer je niet op de goede woorden stuurt gaat het je niet helpen.


We voegen de juiste zoekwoorden op de juiste plekken toe aan jouw teksten. We zorgen dat de opmaak klopt, je niet aan keyword stuffing (spam) doet en zorgen voor alle andere vereisten om hoog te kunnen scoren in Google.
webshop beter vindbaar maken in Google.

De Structuur van je website

Je loopt slaperig de deur uit om naar je werk te gaan. Na 2 stappen begint de ellende al. Je loopt zo een groot spinnenweb in. Shit! Vieze plakzooi in je haar en de hele dag jeuk. Lekker dan! 


Daar word jij niet blij van? Google is wel gek op spinnenwebben. Figuurlijk dan.


Want die verbinden namelijk alle pagina's op je website aan elkaar. En alleen als een pagina verbonden is, gaat Google deze bekijken. Zit jouw website structuur wel goed in elkaar? De structuur brengen we in kaart en verbindingen leggen we aan.

maak je website beter vindbaar met Superseo.

Te hoog gegrepen?

Hoe hoger het zoekvolume, hoe meer kans op veel bezoekers. Maar niet iedere website of pagina komt zomaar in aanmerking voor de eerste pagina. Externe factoren zoals backlinks en autoriteit spelen ook een rol.


Zit het probleem niet in je blogartikel of de tekst op je pagina? Dan is het misschien nodig een content cluster aan te leggen. Pagina's met teksten die je zoekwoord ondersteunen en relevant zijn, maar niet zo competitief als je huidige zoekwoord.


Weten of er iets mis is met jouw website? Dan bieden we je de mogelijkheid om een SEO advies video aan te vragen. Hierin brengen we jouw website in kaart en laten we je exact zien wat er nu ontbreekt om te scoren in Google en hoe je dat oplost.

Bekijk SEO Advies 


Wat onze klanten zeggen over onze SEO aanpak

De ervaring is top
Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verrassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.


review superseo marketing
Frank - Fotograaf met webshop

Mijn website wordt nu goed gevonden

Een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.

review superseo marketing
Enrico - Coach

Jan zorgt voor een rendabele website

Jan weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken.superseo marketing review

Jelmer - Tekstschrijver

Bekijk onze Cases >

Waarom een tekst van SuperSEO?

Zoals je zelf hebt ondervonden is het schrijven van een tekst niet het moeilijkste. Toen ik in 2007 een webshop startte dacht ik ook dat een goed product zichzelf wel verkocht. Maar op het gigantische internet is jouw website zo piepklein, niemand gaat dat vinden. Tenzij Google je helpt.


Maar dan moet je wel weten wat Google wil. En Google wil alleen het allerbeste. Net als jouw klant waarschijnlijk. Wij zijn getraind in het schrijven van SEO teksten en Copywriting. Dat passen we inmiddels al jaren toe bij onze eigen websites en die van onze klanten. 

Dit is wat we bij vrijwel iedere pagina doen die WE optimaliseren:


  • Teksten voor alle pagina's van gemiddeld 1000 - 2000 woorden zodat er flink wat zoekwoorden bijkomen en je dus meer verkeer vanuit Google gaat krijgen. De ene zal wat langer dan gemiddeld worden, de ander wat korter. Tijdens het schrijven zorgen we dat alles wat iemand moet of wil weten aanwezig is op de pagina. Dat is lastig vooraf in een exact aantal woorden te vangen, vandaar de gemiddelden.
  • De teksten worden geoptimaliseerd voor de belangrijke zoektermen zodat de website ook hoger gaat scoren.
  • We sturen een zogenaamde schema code mee die Google exact vertelt waar de pagina over gaat zodat Google niet hoeft te raden en je pagina vaker gaat tonen. Veel concurrenten gebruiken dit niet of niet goed waardoor je een voorsprong pakt.
  • We zetten voor iedere pagina de interne links in de tekst zodat het geheel goed verbonden is en elkaar ook echt versterkt.
  • We zorgen voor hoge content scores waarmee we kunnen (laten) zien dat de teksten beter of minimaal net zo goed zijn als de beste sites in de top 10 van Google.
  • We verbeteren het Google mijn bedrijf en plaatsen circa 25 bedrijfsvermeldingen met zoekwoorden en backlink op websites als telefoongids voor een nog betere vindbaarheid in jouw regio.

SEO advies nodig?

In een schermvideo van jouw website laat ik je zien waarom je nu niet gevonden wordt en hoe je ervoor zorgt dat je wél gevonden gaat worden. We maken een seo scan, doen een analyse van je website én je concurrenten en we laten je zien wat er op welke pagina niet goed gaat. Uiteraard leggen we je ook meteen uit hoe je dat oplost. De video duurt circa een uur.

Wat kost het?

Een inschatting maken van jouw investering kan niet zonder te weten hoeveel werk het voor ons gaat worden. Wanneer je meer bezoekers en klanten krijgt zal deze investering zich hoe dan ook (snel) weer terug verdienen. LET OP: Een blogartikel verbeteren voor Google kan soms al voor maar 75 euro. Iedere tekst vereist maatwerk. Vraag een offerte aan en we laten precies zien wat er nodig is en wat de kosten zijn.


Tekst is niet de enige factor die belangrijk is om hoger te scoren in Google. Wil je weten wat we voor jouw website kunnen doen? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. We maken dan een plan op maat voor jouw website en we laten je in een handige schermvideo precies zien wat er volgens ons nodig is en wat dat gaat kosten. Zonder verrassingen achteraf.

Direct even bellen over jouw website?

Bel of mail voor vrijblijvend advies
arrow_drop_up arrow_drop_down