arrow_drop_up arrow_drop_down

Zelf een blogartikel schrijven?

Met deze tips wordt je artikel wél gevonden

Met deze tips schrijf je een blogartikel dat wel goed gelezen gaat worden.

Blog of tekst optimalisatie nodig?

Je hebt uren zitten typen. Al je expertise zit in je blogartikelen of de pagina's op je website. Je weet het zeker, hiermee moet je wel bovenaan in Google komen. Maar na een paar weken zie je in je Google Analytics dat er nog steeds geen bezoekers naar je site komen. Je opent Google Search Console en ziet ook daar dat je artikelen helemaal niet scoren op jouw zoekwoorden. Dat lossen we voor je op!

groene bolletjes in Yoast betekent nog niet dat je gevonden wordt in Google.

Groene bolletjes in Yoast is nog geen SEO

Niet lullig bedoeld, maar heb je de bolletjes in Yoast allemaal op groen? Dan betekent dat niet dat je ook echt gevonden wordt. Yoast is een handig hulpmiddel, maar wanneer je niet op de goede woorden stuurt gaat het je niet helpen.


We voegen de juiste zoekwoorden op de juiste plekken toe aan jouw artikelen. We zorgen dat de opmaak klopt, je niet aan keyword stuffing (spam) doet en alle andere vereisten om hoog te kunnen scoren in Google.
webshop beter vindbaar maken in Google.

De Structuur van je website

Je loopt slaperig de deur uit om naar je werk te gaan. Na 2 stappen begint de ellende al. Je loopt zo een groot spinnenweb in. Shit! Vieze plakzooi in je haar en de hele dag jeuk. Lekker dan! 


Daar word jij niet blij van hé? Google is wel gek op spinnenwebben. Figuurlijk dan.


Want die verbinden namelijk alle pagina's op je website aan elkaar. En alleen als een pagina verbonden is, gaat Google deze bekijken. Zit jouw website structuur wel goed in elkaar? Die brengen we in kaart en verbindingen leggen we aan.

maak je website beter vindbaar met Superseo.

Te hoog gegrepen?

Hoe hoger het zoekvolume, hoe meer kans op veel bezoekers. Maar niet iedere website of pagina komt zomaar in aanmerking voor de eerste pagina. Externe factoren zoals backlinks en autoriteit spelen ook een rol.


Zit het probleem niet in je blogartikel? Dan is het misschien nodig een content cluster aan te leggen. Pagina's die je zoekwoord ondersteunen en relevant zijn, maar niet zo competitief als je huidige zoekwoord.


Weten of er iets mis is met jouw website? Dan bieden we je de mogelijkheid om een SEO advies video aan te vragen. Hierin brengen we jouw website in kaart en laten we je exact zien wat er nu ontbreekt om te scoren en hoe je dat oplost.

Bekijk SEO Advies 

Anderen over onze SEO aanpak

De ervaring is top. Jan communiceert duidelijk en tijdens de afgelopen 9 maanden waarin we samenwerken waren er helemaal geen vervelende verrassingen of problemen, kwam Jan alle afspraken na en leverde hij wat hij beloofde. Dat is uniek! Inmiddels plukken wij de vruchten van deze samenwerking.
review superseo marketing
Frank - Fotograaf met webshop
Mijn website wordt nu goed gevonden, een aantal lokale nummer 1 posities die voor mij belangrijk zijn en veel nieuwe mensen op mijn mailinglijst. Jan is zeer laagdrempelig en goed te bereiken. Ik zou hem zeker aanbevelen omdat hij doet wat hij zegt, betrouwbaar is en veel toepasbare kennis heeft.
review superseo marketing
Enrico - Coach
Jan weet wat er nodig is om klanten via Google, Facebook en uiteindelijk je website binnen te halen. Hij weet welke schakels hij in welke richting moet draaien om uiteindelijk je website rendabel te maken.
superseo marketing review

Jelmer - Tekstschrijver

Bekijk onze Cases >

Certificaat erkend seo tekstschrijver

Waarom een tekst van SuperSEO?

Zoals je zelf hebt ondervonden is het schrijven van een tekst niet het moeilijkste. Toen ik in 2007 een webshop startte dacht ik ook dat een goed product zichzelf wel verkocht. Maar op het gigantische internet is jouw website zo piepklein, niemand gaat dat vinden. Tenzij Google je helpt.


Maar dan moet jij wel weten wat Google wil. En Google wil alleen het allerbeste. Net als jouw klant waarschijnlijk. Wij zijn getraind in het schrijven van SEO teksten en Copywriting. Dat passen we inmiddels al jaren toe bij onze eigen websites en die van onze klanten. 

bel ons en kom te weten wat we voor jouw webshop kunnen doen.

SEO advies nodig?

In een schermvideo van jouw website laat ik je zien waarom je nu niet gevonden wordt en hoe je ervoor zorgt dat je wél gevonden gaat worden. We maken een seo scan, doen een analyse van je website én je concurrenten en we laten je zien wat er op welke pagina niet goed gaat. Uiteraard leggen we je ook meteen uit hoe je dat oplost. De video duurt meestal circa een uur.

Direct even bellen over jouw opdracht?

Bel of mail voor vrijblijvend advies